TPS:n tiedotuspalloilulle tyly loppu: Suikkaselle potkut - tässä on uusi päävalmentaja

Julkaistu: , Päivitetty:

SM-liiga
Kai Suikkanen ei jatka Turun Palloseuran päävalmentajana.
TPS tiedotti perjantai-iltana, että Suikkasen ohella lähtöpassit saa myös apuvalmentaja Riku-Petteri Lehtonen.

TPS on SM-liigan sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä. HC TPS Oy:n toimitusjohtaja Niklas Österlund kommentoi Suikkasen potkuja seuraavasti:

- Ratkaisu oli todella kivulias. TPS lähti tähän kauteen suurin odotuksin. Menestys ei kuitenkaan ole ollut odotuksia vastaavaa. TPS haluaa kiittää valmentajakaksikkoa omistautumisesta ja suuresta työmäärästä, jonka he tekivät joukkueen eteen, Österlund kertoi tiedotteessa.

Samalla seura kertoi palkanneensa uudeksi päävalmentajakseen Miika Elomon. Hänen apureikseen tulevat Marko Kiprusoff ja Fredrik Norrena.

Suikkanen valmensi TPS:aa toista kertaa urallaan. Ensimmäinen visiitti päättyi Suomen mestaruuteen kaudella 2009-2010. Suikkanen valittiin samalla kaudella liigan parhaaksi valmentajaksi.

Ilta-Sanomat kertoi aikaisemmin perjantaina, että TPS:n hallitus kokoontuu käsittelemään Suikkasen asemaa päävalmentajana.
Tuolloin Österlund ja TPS:n hallituksen puheenjohtaja Matti Perkonoja heittelivät tiedotuspalloa toisilleen.

- Tällaiset asiat, kuten päävalmentajan asema, kuuluvat seuran hallitukselle, joten minulla ei ole siihen kommentoitavaa. Käsitykseni mukaan seuran hallitus ei käsittele tänään päävalmentajakysymystä, Österlund sanoi.

- Nämä ovat sen kaltaisia asioita, että jos jotain tiedotettavaa on, se homma kuuluu seuran toimitusjohtajalle, Perkonoja linjasi.

Suikkasen potkuista kertoi ensimmäisenä MTV.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt