Kiekko pomppi Bluesille

rac

Julkaistu:

Ville Korhosen onnekas pompputoi kaivatun voiton Bluesille.
Asetelma: Lokakuussa vain kerran voittanut kolme pistettä napsinut Blues tarvitsee kipeästi pisteitä. Espoolaiset isännöivät JYPiä, joka on hyvässä lennossa. JYPillä on viimeisissä kahdeksassa ottelussaan jäänyt pisteittä vain kerran. Maalivahtien välillä nähdään mielenkiintoinen taisto, kun vanhat JYP-juniorit Eetu Laurikainen, 21, ja Sami Rajaniemi, 22, kohtaavat. Ottelu on viimeinen ennen maaottelutaukoa.

Ratkaisu: Onnekas pomppumaali ottelun toiseksi viimeisellä peliminuutilla ratkaisi pisteet Bluesille.

Erikoista: Molemmille joukkueille vihellettiin vain kolme kaksiminuuttista. Joukkueet pysyivät paremmin rytmissä, mutta molempia vaivasi tehottomuus 5-5-pelissä.

Blues otti vihdoin jääkiekkoliigassa voiton JYPistä päävalmentaja Jyrki Ahon komennuksessa.

2-0-lukemiin päättyneen ottelun voittomaali oli kenttämestarin erikoinen. Olli Malmivaaran päätykiekko pomppasi laidasta suoraan Ville Korhosen lapaan. Korhonen laittoi kiekon tyhjiin, kun JYPin maalivahti Sami Rajaniemi oli kiekkoa vastassa maalin takana.

Stefano Giliati
vetäisi ottelulle sinetin siirtämällä kiekon tyhjään maaliin, kun JYP yritti tasoitusta ilman maalivahtia.

Joukkueet tahkosivat ottelua maalittomana kolmannen erän loppuun. Korhosen täysosuma syntyi ajassa 58.29. Bluesin avainpelaajiin lukeutui myös tulokasmaalivahti Eetu Laurikainen, joka torjui nollapelin kasvattajaseuraansa vastaan.

- Tuntuu ja maistuu todella hyvältä. Kovasti taisteltiin. Pienestä oli kiinni, nollapeliinsä 24 torjuntaa tarvinnut Laurikainen iloitsi.

Voitto oli Bluesille toinen peräkkäinen. Ennen Bluesia JYPiä valmentanut Aho totesi Laurikaisen pitäneen espoolaisia pystyssä illan kohtaamisessa.

- Voittamalla oppii voittamaan, Aho kiteytti.

- Sitkeä ote meiltä ja tärkeä toinen voitto, Blues-käskijä lisäsi.

IS-tähdet:
3 tähteä Eetu Laurikainen, Blues
2 tähteä Mikko Kuukka, Blues
1 tähti Petr Zamorsky, Blues

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt