Palolan kypärätemppu masensi Sportin

Tapparan tähtiketjun huikea kolmas erä oli liikaa Sportille.

21.10.2014 21:03

Asetelma:Viikonloppuna pirteästi pelannut kotijoukkue Sport lähtee hakemaan kauden kolmatta kotivoittoaan. Nousijajoukkue joutuu kovan haasteen eteen, sillä vaisusti kautensa aloittanut Tappara on ollut viime kierrokset ilmiliekeissä. Etenkin tamperelaisten maalivahti Juha Metsola on ollut lähes ohittamaton.  Ratkaisu:Tapparan tähtiketju Kuusela-Järvinen-Palola pelasi huikean kolmannen erän ja toi kirvesrinnat maalin tappioasemasta rinnalle ja ohi.   Erikoista:Tapparan Olli Palola ehti ennen ketsuppipullon aukeamista tuhlaamaan läpiajon ja vetämään täysin tyhjästä maalista tolppaan. 

Otteluseloste

Vaasan Sportin ja Tampereen Tapparan ottelu jääkiekkoliigassa oli tiistaina vähällä kääntyä kotijoukkueen voitoksi. Kuvaan astui kuitenkin Tapparan Olli Palola, joka iski kolmannessa erässä kolme maalia ja Tapparan 5-2-voittoon.

Tappara saapui Vaasaan melkoinen voittoputki niskassaan, sillä neljässä viime ottelussa omiin oli mennyt yksi maali. Sport puolestaan on pelannut hyviä otteluita, mutta useimmiten poistunut häviäjänä kaukalosta.

Oli suoranainen ihme, ettei Tappara tehnyt yhtä ylivoimamaalia enempää toisessa erässä, jota se hallitsi mielin määrin. Kiekko oli yhtenään Sportin maalilla, mutta se joko blokattiin tai maalivahti Hannu Toivonen torjui.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, jossa Tappara pääsi vauhtiin kunnolla. Palolan kolme maalia oli illan hienointa antia.

- Paikkoja oli kuin hammaslääkärissä. Alkukausi on ollut vaisu, joten kyllä se lämmittää, kun saa vähän hanoja auki, selitti Palola hymy suupielessä.

IS-tähdet

3 tähteä: Olli Palola, Tappara2 tähteä: Kristian Kuusela, Tappara1 tähti:   Niko Peltola, Sport

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?