Lätkän supertorstai! ISTV ylpeänä esittää: Tappara-Ässät - SM-liiga - Ilta-Sanomat

ISTV ylpeänä esittää: Tappara-Ässät

ISTV näytti suorana lähetyksenä Tapparan ja Ässien ottelun. Lähetys on nyt päättynyt.

8.10.2014 14:48 | Päivitetty 9.10.2014 18:00

Torstai oli ISTV:ssä todellinen lätkän superilta. Liigalive tarjosi suorana lähetyksenä Tapparan ja Ässien välisen kamppailun.

HUOM: Suora lähetys ei näy kaikilla mobiililaitteilla. Tuki löytyy iOS- ja Android-laitteille, mutta joillakin Android-versioilla lähetys ei näy. Windows Phone -laitteilla lähetys ei näy.

Liigaliven studiossa olivat ennen ottelua, erätauoilla ja pelin jälkeen ISTV:n jääkiekkoasiantuntija Jukka Jalonen, Vesa Rantanen, Tuomas Nyholm ja Marko Lempinen.

Haastatteluissa olivat muun muassa läpimurron liigatasolle tehnyt Ässien maalivahti Rasmus Rinne ja suurennuslasin alla majaileva Tapparan valmentaja Jussi Tapola.

Tappara johti ottelua avauserän jälkeen 1-0 Antti Erkinjuntin maalilla. Toisessa erässä Kristian Kuusela vei tamperelaiset 2-0-johtoon. Erätauolle Hakametsässä mentiin Tapparan 3-0-johdossa, kun Atte Mäkinen onnistui. Päätöserä oli maaliton ja Tappara voitti ottelun 3-0.

Ottelu lähetetään ISTV:n kautta nyt veloituksetta. Lähetyksessä jaetaan myös koodeja ruutu.fi -palveluun. Koodilla voi katsoa perjantain SM-liigakierroksen ottelut.

Voit siirtyä aikajanalla taaksepäin haluamaasi kohtaan kelloanjan perusteella.

Yllä olevassa videosoittimessa näkyvä suora lähetys tallentuu edetessään. Voit siis palata lähetyksessä taaksepäin haluamaasi kellonaikaan siirtämällä aikajanan osoitinta. Aikajana ilmestyy näkyville, kun viet hiiren - tai mobiilissa sormen - soittimen päälle.

Takaisin suoraan lähetykseen pääset, kun siirryt aikajanalla aivan oikeaan reunaan.

Tämä näkymä aukeaa tietokoneella, kun viet hiiren videoruudun päälle. Tästä pääset kelaamaan lähetystä kellonajan näyttämään kohtaan. Suora lähetys näkyy, kun siirryt aivan aikajanan oikeaan päähän.

Lähetys on katsottavissa uudelleen myöhemmin yöllä tallennusprosessin jälkeen samalla periaatteella, mutta nyt lähetyksen keston mukaisesti. Aikajanan alkupäässä on pari minuuttia odottelukuvaa. Ennakkostudio alkaa noin kohdassa 0:01:53. Itse ottelu noin kohdassa 0:47:20.

SM-liigan sarjataulukko

Tulospalvelu: SM-Liiga 14/15 sarjataulukko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?