SM-liiga

Liigapörssin 2.jakso alkaa – hän oli avausjakson ykkönen!

Julkaistu:

LIIGAPÖRSSI
Alkukauden hyvässä iskussa ollut SaiPan Dave Spina oli pisteykkönen myös valmentajapeli IS Liigapörssissä.

Spina pelasi Liigapörssin ensimmäisellä jaksolla kaikkiaan kymmenessä ottelussa. Niissä amerikkalainen iski kuusi maalia ja saalisti yhteensä yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Laukauksia oikealta ampuvalle hyökkääjälle kertyi kolmekymmentäyhdeksän.

Kun plusmiinustilasto on kuusi pykälää plussalla ja IS-tähtiäkin kertyi kymmenen kappaletta, on SaiPan pisterohmu Liigan pistepörssin lisäksi ykkönen myös IS Liigapörssin pisteissä. Kaikkiaan Spinalle kertyi legendaarisen valmentajapelin avausjaksolla 137 liigapörssipistettä. Tilaston kakkonen Bluesin Kai Kantola jäi taakse liki kahdellakymmenellä pisteellä.

Mikä IS Liigapörssi?

IS Liigapörssissä on Liigan virallinen valmentajapeli. Siellä jokainen pääsee luomaan oman kuvitteellisen jääkiekkojoukkueen oikeista Liigan pelaajista. Joukkueen menestys riippuu siitä, kuinka joukkueeseen valitut pelaajat todellisuudessa pärjäävät kaukalossa.

Pisteitä kertyy maalien ja syöttöjen lisäksi mm. plussista ja laukauksista, jäähyistä ja miinuksista tulee miinuspisteitä. Maalivahdit saavat pisteitä torjunnoista ja voitetuista otteluista.

Parhaat luonnollisesti palkitaan. Liigapörssin kausi on jaettu kuuteen jaksoon, joista jokainen on oma kisansa.  Jokaisen jaksolla voittaja kuittaa itselleen 1500 euroa. ja kaikkiaan kolmekymmentä. parasta palkitaan. Lisäksi koko kauden viisi parasta valmentajaa pääsevät käsiksi rahapalkintoihin.

Oman IS Liigapörssi joukkueen alkavalle 2.jaksolle pääset kasaamaan täällä.