SM-liiga

Steven Seigo TPS:n sankari - katso video

Julkaistu: , Päivitetty:

TPS-JYP
Sairastuvalta TPS:n kokoonpanoon palannut puolustaja Steven Seigo teki kaksi maalia, kun TPS kukisti vauhdikkaassa, mutta hieman sekavassa jääkiekkoliigan ottelussa JYPin 3-2.
Asetelma:
Turun Palloseuran kausi ei ole alkanut toivotulla tavalla – suhteellisen nimekkäistä satsauksista huolimatta. Kotikaukalossa homma on kuitenkin toiminut tuloksellisesti varsin mukavasti. Artukaisten areenalla kolme neljästä kotiottelustaan voittanut ryhmä saa nyt vastaansa JYPin, joka on hävinnyt kaikki vierasottelunsa. Kun loukkaantumisista kärsinyt TPS saa vielä sairastuvalta Steven Seigon ja Niclas Luceniuksen takaisin tositoimiin, ei kotitaian rikkoutuminen ole ollenkaan Tuomiokirkossa kuulutettu.

Ratkaisu:
Voittomaalin tekijä löytyi tällä kertaa Tepsin santapaperiosastolta. Nelosketjun röyhijä Otto Karvinen ennätti ensimmäisenä Iiro Tarkin torjumaan irtokiekkoon ja sivalsi sen yhdellä kosketuksella maalivahdin patjojen välistä verkon perukoille. Maali maistui taatusti makealta, sillä voittomaalin lisäksi kyseessä oli Karvisen liigauran avausmaali.

Erikoista:
TPS-puolustaja Steven Seigo teki väkevän paluun tositoimiin. Alkukauden loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut kanukkipakki täräytti heti kauden avausottelussaan kaksi maalia. Niistä ensimmäinen syntyi JYPin jäähyn päätyttyä ja toinenkin ylivoimalla.

IS-TÄHDET:

*** Steven Seigo, TPS
** Otto Karvinen, TPS
* Jani Tuppurainen, JYP


OTTELUSELOSTE:

Seigo vei TPS:n avauserässä johtoon Ryan Laschin mainiosta syötöstä. Toisen erän 2-0 syntyi siniviivavedolla, joka meni maaliin ruuhkan läpi.
Jani Tuppurainen kavensi, ja JYP tuli kolmannessa kovaa tasoihin 2-2.

Ratkaisu tuli vajaat viisi minuuttia ennen loppua, kun TPS:n Otto Karvinen iski paluukiekosta ensimmäisen liigamaalinsa.

- Oli siinä ja siinä, että uskalsimme panna Seigon kentälle, mutta onneksi teimme sen. Mies kesti kivun hyvin. Hyvä ensimmäisen erän pelimme häipyi jonnekin, mutta onnistuimme sentään puolustamaan, sanaili TPS:n valmentaja Kai Suikkanen.

TPS on ottanut kaikki pisteensä kotonaan, ja sama kaava on JYPillä, jolle tappio oli neljäs vieraissa.

- Aloitimme huonosti ja päästimme erikoistilannemaalit, mutta varsinkin viimeisen erän pelasimme hyvin. Uskon, että olemme oikealla tiellä, ja vierasvoittojakin alkaa varmasti tulla, vakuutteli JYPin valmentaja Marko Virtanen.


TPS-JYP 3-2 (1-0, 1-1, 1-1)
1. erä: 8.21 Steven Seigo (Ryan Lasch-Tero Koskiranta) 1-0.
Jäähyt: 0.59 Miika Lahti JYP 2 min, 6.18 Mikko Kalteva JYP 2 min, 11.36 Marko Virtala TPS 2 min.
2. erä: 22.30 Steven Seigo (Niclas Lucenius-Mikko Rantanen) 2-0 yv, 25.46 Jani Tuppurainen (Anssi Löfman-Markus Hännikäinen) 2-1.
Jäähyt: 21.02 Mikko Luoma JYP 2 min, 31.45 Tero Koskiranta TPS 2 min, 35.06 Sami Niku JYP 2 min.
3. erä: 42.00 Eric Perrin (Sami Niku) 2-2, 55.16 Otto Karvinen (Simon Gysbers-Matias Sointu) 3-2.
Jäähyt: 55.36 Jakub Nakladal TPS 2 min.
Jäähyt yhteensä: TPS 3x2 min=6 min, JYP 4x2 min=8 min.
Torjunnat: Teemu Lassila TPS 9+12+9=30, Tuomas Tarkki JYP 7+12+6=25 (poissa 58.59-60.00).
Yleisöä: 4 926.

Tulospalvelu: SM-Liiga 14/15 sarjataulukko

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt