SM-liiga

Ässät löysi terävän Kärjen - "Mahtavaa pelata isossa roolissa!"

Julkaistu: , Päivitetty:

SM-LIIGA
Viime kaudella pahasti flopannut Porin Ässät on avannut kautensa jääkiekkoliigassa valmentaja Pekka Rautakallion alaisuudessa positiivisesti. Kahdesta pelistä tilillä on jo viisi pistettä.
Jarno Kärjen Liigauran avausmaali pohjusti Ässien voiton.

Asetelma:
Molemmat joukkueet voittivat sarjan avausottelut. Ässillä on pohjalla lepopäivä, JYP:llä eilen tiukka Sport-ottelu kotona. Kulkeeko JYP:n jalka tänäänkin raikkaasti vai onko väsymystä nähtävissä?

Ratkaisija:
Kotijoukkue onnistui käyttämään omat erikoistilanteet tehokkaammin kun vierailija. Myös Rasmus Rinteen maalivahtipeli oli vakuuttavaa.

Erikoista: Ottelussa tuomarilinja oli jälleen tarkka. Jäähyjä vihellettiin ottelussa yhteensä 10 kaksiminuuttista, niistä kuusi JYP:lle ja neljä Ässille.

IS-tähdet:


Rasmus Rinne, Ässät, 3

Austin Smith, Ässät, 2

Jarno Kärki, Ässät, 1

Lauantaina Ässät peittosi Porissa JYPin lukemin 3-0. Patapaitojen suorituksen arvoa kaupungissa nostaa se, että ryhmässä on mukana monta seuran omaa kasvattia, joista suurin osa teki ensimmäiset piirtonsa jäähän liigatasolla. Yksi näistä pelaajista on Jarno Kärki. Hän iski JYPin verkkoon ottelun ja samalla liigauransa ensimmäisen maalin.

- Uran avausmaali kotiyleisön edessä oli totta kai upea juttu. Sain komean syötön Aleksi Saarelalta, ja olin maalin edessä tosi vapaana. Siitä oli mukava viimeistellä, Kärki hymyili.

Osittain loukkaantumisten takia peräti kakkosketjuun asti noussut Kärki sai runsaasti peliaikaa myös ylivoimalla, missä hän maalinteossa lauantaina onnistuikin.

- Olen pelannut A-nuorissa paljon ylivoimaa, joten se on tuttu rooli minulle. Totta kai on mahtavaa, että saan liigassakin pelata isossa roolissa, Kärki totesi.

Ässät-JYP 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)

1. erä: 9.42 Jarno Kärki (Aleksi Saarela-Jake Hansen) yv. 1-0.
2. erä: 26.35 Austin Smith rl. 2-0.
3. erä: 59.56 Sami Lähteenmäki (Mika Niemi) 3-0.
Yleisöä: 4 179.


Tulospalvelu: SM-Liiga 13.09.2014

 


Tulospalvelu: SM-Liiga 14/15 sarjataulukko
Tulospalvelu: SM-Liiga 14/15 sarjataulukko


Tulospalvelu: SM-Liiga 13.09.2014