SM-liiga

HIFK:n ja Bluesin entinen nyrkkisankari siirtyi kaukalon laidalle

Julkaistu:

sm-liiga
Kiekkoilija Patrik Lostedtia, 33, tuskin enää nähdään ammattilaiskaukaloissa.
Viime kaudella Mikkelin Jukureissa kiekkoilleen Patrik Lostedtin ura on erittäin todennäköisesti ohi. Lostedt pelasi Mikkelissä hieman reilun kauden erossa perheestään, eikä hän halua enää lähteä maakuntiin kiekkoilemaan.

– Enää ei voi lähteä hirveän kauas. Täälläkään (pääkaupunkiseudulla) ei hirveästi ole pelipaikkoja. Pelit on hyvin todennäköisesti pelattu, kasvattiseuransa HIFK:n CHL-ottelua lauantaina seurannut Lostedt sanoi IS:lle.

Kahden pienen lapsen isä aikoo jatkossakin toimia jääkiekon parissa, sillä hän ryhtyi G07-ikäisten poikien apuvalmentajaksi.

Puolustajana uransa aloittanut 180-senttinen Lostedt pelasi SM-liigassa pääasiassa hyökkääjänä. Hän debytoi Doug Sheddenin HIFK:ssa kaudella 2005-2006 ja synnytti kohua tappeluillaan.

Pisimpään Lostedt edusti liigassa Bluesia, jossa hän pelasi 2007-2011. Lostedtin paras kausi oli 2009-2010, jolloin hän keräsi 108 jäähyminuutin lisäksi 35 ottelussa 1+5=6 tehopistettä. Uransa parasta kiekkoa pelanneen ihmiskuulan kausi katkesi kuitenkin ikävään polvivammaan.

Suurella sydämellä ja rajulla työnteolla uransa luonut Lostedt pelasi SM-liigassa 174 runkosarjaottelua ja 33 playoff-ottelua. Hän voitti Jukureissa Mestis-mestaruuden ja saavutti Bluesissa kaksi SM-hopeaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt