SM-liiga

Sportin luottopuolustaja: "Olemme Suomen kiinnostavin jengi"

Julkaistu:

Pitsiturnaus
Vaasan Sportin tuleva liigakausi on hyppy kohti tuntematonta.
Sport on ollut aiempina vuosina lähinnä sympaattinen, mutta harmiton kuriositeetti Rauman Pitsiturnauksessa, mutta tänä vuonna tulokasjoukkueen ympärillä on erityistä pöhinää.

- Onhan tämä erilaista. Pelkästään kiinnostus joukkuetta kohtaan on ollut viime keväästä lähtien ihan erilaista kuin aiemmin. Kaikki on oikeastaan muuttunut, vaasalaisseuran pitkäaikainen luottopuolustaja Eetu Heikkinen kertoi Äijänsuon uumenissa Ässät-tappion jälkeen.

- Voin allekirjoittaa sen väitteen, että olemme Suomen kiinnostavin jengi. Kaikkia kiinnostaa kuinka pärjäämme uutena joukkueena. Todella vaikea sanoa tässä vaiheessa kuinka homma sitten lähtee rullaamaan.

Kabinettipäätöksellä viime keväänä liigaan nostetussa seurassa lähdetään seurahistorian toiseen liigakauteen ilman turhaa pohjanmaalaista uhoa. Realiteetit tiedetään, mutta niiden taakse ei piilouduta.

- Innolla odotetaan kautta, mutta hommia on vielä paljon edessä, kuten pitääkin olla. Mutta varsinkin meidän kohdalla pätee se, että meidän täytyy saada hyvä startti liigakauteen, jotta kiinnostus ja kaikki muu pysyy tällä mallilla jatkossakin.

Tomek Valtosen luotsaama vaasalaisnippu ei häikäise paperilla, mutta nimimiehet on pyritty korvaamaan nuorilla ja potentiaalisilla läpimurtopelaajilla.

- Joukkueessa on todella kova kilpailu pelipaikoista, mikä on pelkästään positiivista. Joka päivä pitää onnistua, jotta pääsee pelaamaan. Tomek on vaativa valmentaja, joka opettaa ja näyttää paljon konkreettisesti asioita. Se on oikea tapa nuorelle joukkueelle, Heikkinen näkee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt