SM-liiga

Bluesin sankarille uran isoin maali: ”Tämän takia olen jatkanut jääkiekkoa”

Julkaistu:

Pudotuspelit
Eetu Pöysti venytti Bluesin ja Lukon välisen trillerisarjan seitsemänteen otteluun.
Eetu Pöysti sai ensimmäisen jatkoerän lopulla syötön ketjukaveriltaan Ilmari Pitkäseltä ja laukoi kiekon maaliin. Vaikeuksissa jatkoerän ensimmäisen puoliskon olleet espoolaiset pysyivät hengissä.

Maali oli Pöystille uran tärkein.

– Oli se. Uran isoin, Pöysti huokaisi.

– Luotimme omaan tekemiseemme, omaan peliimme ja toisiimme.

Seitsemäs ottelu, myyttinen game seven, pelataan maanantaina Raumalla.

Mitä game seven merkitsee Eetu Pöystille?

– Mikään ei muutu meidän osaltamme. Voitolla jatketaan, häviöllä lomille. Se on siistein fiilis lätkässä, kun pelaa game sevenin pleijareissa. Tämän takia olen jatkanut jääkiekkoa junnuista saakka. Diggaan näistä peleistä, joissa on kovemmat panokset. Näistä saa enemmän palkintoa tunteellisesti.

– On niin siistiä, kun kaikki antavat kaikkensa kentällä. Meillä on hyvä fiilis kopissa. On hienoa pelata, Pöysti hehkutti.

Bluesin kultakypärä Tommi Huhtala loukkaantui ottelun toisessa erässä. Seurannut ylivoima oli espoolaisilta heikko. Huhtalan puuttuminen näytti vaurioittaneen joukkuetta myös henkisesti. Kotijoukkue ja -yleisö lamaantuivat, ja Lukko teki alivoimalla tasoitusmaalin.

Pöysti piti Huhtalan putoamista joukkuetta yhdistävänä tekijänä.

– Ei se sillä tavalla vaikuttanut. Ehkä se enemmän vaan yhdistää meitä. Kun omiin sattuu, haluamme voittoa vielä enemmän, Pöysti sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt