SM-liiga

Juhamatti Aaltosen agentti otti kantaa siirtohuhuihin - "Paljon vaihtoehtoja"

Julkaistu:

Kärpissä alkusyksyllä taituroinut maajoukkuehyökkääjä Juhamatti Aaltonen on suuntaamassa Ruotsiin, uutisoi Expressen verkkosivuillaan.
Aaltonen totesi ruotsalaislehden haastattelussa, että paluu Ruotsiin saattaa olla mahdollinen lähiaikoina. Ruotsin pääsarja SHL (viime kaudella Elitserien) on tuttu sarja Aaltoselle, sillä 28-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Röglessä.

Expressenin mukaan Aaltosen perässä ovat kiivaimmin Örebro ja Linköping. Lehden mukaan siirto voi toteutua jo ensi viikolla.

- Kyllä, näin voi tapahtua, totesi Aaltonen lehdelle.

- Minulla oli siellä mukavaa. Se on hyvä liiga, jossa on tasaisia otteluita. Pidän areenoista, faneista ja tunnelmasta, joten miksipä ei? Agenttini tietää asiasta enemmän. Pelaan jäljellä olevat kaksi maajoukkuepeliä ja katsomme tilannetta sen jälkeen, Aaltonen kommentoi lehdelle.

Aaltosen agentti Juuso Pulliainen kertoi IS:lle, ettei kiinnostus rajoitu pelkästään ruotsalaisseuroihin.

- Ei todellakaan! Kiinnostusta on vähän joka puolelta. Sen suhteen "Juhiksella" on paljon vaihtoehtoja. Hänestä ollaan kiinnostuneita Ruotsissa, Sveitsissä ja Venäjällä, Pulliainen kertoi.

- Pelaaja on lopulta se, joka päätöksen tekee. Katsotaan, missä herra haluaa pelata. Minun tehtäväni on vain tuoda mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Turha näitä on spekuloida sen enempää, Pulliainen sanoi.

Aaltonen ja Kärpät ovat sopineet, että pelaajalla on mahdollisuus siirtyä ulkomaille 3.-15. marraskuuta välisenä aikana. Mikäli siirto ei toteudu tuona aikana, Aaltonen pelaa loppukauden Kärpissä.

- Voi olla, että ensi viikon puolella kuuluu uutisia asian tiimoilta, Pulliainen pyöritteli.

Aaltonen kuuluu Suomen nimekkään Karjala-turnausjoukkueen tähtipelaajiin. Kärpissä Aaltonen on kasannut alkusyksystä 12 ottelussa tehot 3+10.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt