SM-liiga

28.10. Kova käänne Blues-kohussa: Ikonen lähtee varmasti

Julkaistu:

SM-liiga
Kohu Espoon Bluesin ja hyökkääjä Juuso Ikosen välillä kasvaa entisestään.
Tähän asti niin 18-vuotias Ikonen kuin hänen pelaaja-agenttinsa Mika Rautakallio ovat olleet hiljaa.

Hiljaisuus päättyi kuitenkin Ilta-Sanomien puhelinsoittoon.

- Todennäköisyys sille, että Juuso pelaa enää Bluesissa, on pyöreä nolla. Sitä mahdollisuutta ei ole olemassa, linjaa Rautakallio jämäkästi.

Ikonen ei osallistunut Bluesin maanantain harjoitukseen. Tilanne hänen ja Bluesin välillä on umpikujassa.

- Juuso on jopa itse valmis maksamaan Bluesille, että sopimus purettaisiin. Tämäkään ratkaisu ei ole kuitenkaan vielä seuralle kelvannut, paljastaa Rautakallio.

- Moni muu pelaaja olisi alistunut tässä tilanteessa seuran vaatimuksiin, mutta Juuso on valinnut rohkeamman tien. Hän kokee, että Bluesista lähteminen on ainoa vaihtoehto pelaajauran jatkoakin ajatellen.

Bluesin puheenjohtaja Martin Saarikangas leimasi maanantain Iltalehdessä Ikosen ympärillä pyörivän kohun agenttien syyksi.

Tätä näkemystä Rautakallio ei ymmärrä.

- Me emme aloittaneet tätä sotkua. Kaikki toimintamme kestää päivänvalon ja asian voi tarkistaa kaikilta muilta liigaseuroilta. Minulle on henkilökohtaisesti myönnetty erään SM-liigaseuran toimesta, että Blues on tarjonnut Ikosta heille.

- Blues on jäänyt nyt housut nilkoissa kiinni epärehellisestä toiminnasta ja sen vuoksi he yrittävät nyt pelata aikaa. Ratkaisuja on kuitenkin tapahduttava ennemmin tai myöhemmin, painottaa Rautakallio.

Myös Helsingin Jokerien tuore GM Jari Kurri myönsi Ilta-Sanomille, että Ikonen "on saatavilla".

- Häntä ei ole kaupiteltu varsinaisesti meille, mutta tiedän hänen olevan saatavilla, Kurri sanoo.

IS TV:n Videotuomarit ottavat kantaa Bluesin ja Ikosen tilanteeseen tänään. Keskustelu on katsottavissa klo 19 alkaen Ilta-Sanomien verkkosivuilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt