SM-liiga

Jokereilta tulossa tiedote: Karalahden sopimuskuviot pian julki?

Julkaistu:

Helsingin Jokerien kannattajaryhmän Eteläpääty ry:n puheenjohtaja Kimmo Virtanen vihjasi kohutapaamisen jälkeen, että lähitulevaisuudessa on odotettavissa uusia Jokerit-uutisia.
Eteläpääty ry:n puheenjohtaja Kimmo Virtanen myönsi tavanneensa keskiviikkona Jokerien toimitusjohtajan Harry Harkimon, joukkueen kapteenin Ossi Väänäsen sekä siirtohuhujen kohteena olevan Jere Karalahden.

- Kyllä, olin paikan päällä tapaamisessa. Sovimme kuitenkin keskenämme, että ei hirveästi kommentoida etukäteen ennen kuin Jokereilta tulee varsinainen tiedote, Virtanen kertoi IS Urheilulle.

Eteläpääty ry:n ylläpitämällä verkkosivulla kerrottiin keskiviikkona, että kannattajat muun muassa toimittivat Harkimolle Karalahden Jokerit-pestiä vastustavan lähes 1500 nimen mittaisen adressin. Tapaaminen kesti pari tuntia.

Virtanen pysyi kuitenkin vaitonaisena siitä, minkälaisessa hengessä keskustelu käytiin.

- Sanotaanko näin, että... Tai, heh heh, en taida sittenkään lähteä sen enempää kommentoimaan. Siellä on Hjalliksella muutenkin painimista lehdistön kanssa, joten en lähde omilla kommenteillani sotkemaan asioita sen enempää.

Virtasta nauratti se, miten paljon Jokerit on viime viikkoina ollut julkisuudessa.

- Jokerit on taas vaihteeksi lehdessä, vaikka on vasta heinäkuu, puheenjohtaja hekotteli.

- Ymmärrän, että asia kiinnostaa, mutta minulta ei valitettavasti heru aiheesta enempää, hän jatkoi.

Karalahti on ollut viime viikkoina voimakkaiden siirtohuhujen kohteena. Veikkaaja-lehti ennakoi kuitenkin jo huhtikuussa, että HIFK-taustaisen Karalahden siirtyminen Jokereihin on mahdollinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt