SM-liiga

Synkissä vesissä uiva HIFK taisteli pään pinnalle

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

SM-liiga
SM-liigan kriisijoukkueeksi valahtanut HIFK taisteli HPK:ta vastaan elintärkeistä pisteistä.
Illan ottelun alku tuo hieman valoa HIFK:n tunnelin päähän.

Se meni HPK:n Juho Mielosen jäähyn aikana avauserässä johtoon, kun kovin odotuksin joukkueeseen hankittu Mathieu Perreault teki 1-0-maalin Arttu Luttisen ja Toni Söderholmin alustuksesta.

HPK tuli kuitenkin vajaat kolme minuuttia myöhemmin tasoihin. Tuomas Santavuori teki 1-1, syöttäjänä Antti Miettinen.

Toisen erän viidennellä minuutilla Joakim Eriksson vei kotijoukkue HIFK:n 2-1-johtoon. Syöttäjät osumaan olivat Thomas Nykopp ja Niko Piiparinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toisen erän puolivälissä HIFK:n tehoketju iski jälleen ylivoimalla. HPK:n Eric Fehr istui väkivaltaisuusjäähyään, kun Toni Söderholm teki 3-1-maalin. Syöttäjinä kunnostautuivat tällä kertaa Arttu Luttinen ja Mathieu Perreault.

Sama toistui viitisen minuuttia myöhemmin. Fehr taas jäähyllä, ja maalintekijänä vaihteeksi Joel Perrault (syöttäjät Mathieu Perreault ja Kyle Klubertanz). HIFK johti siis jo 4-1 toisessa erässä.

Mathieu Perrault'lla on nyt neljästä SM-liigapelistä saldona 1+5.

Kolmannen erän lopussa HPK haki tasoitusta riskillä. Maalivahti Mika Järvinen tuli sisään, kun ottelua oli kuusi minuuttia jäljellä. Neljän minuutin tahkoaminen kuudella kenttäpelaajalla tuotti tulosta, kun Juha Kiilholma teki 4-2-osuman Antti Miettisen syötöstä.

Se jäi ottelun viimeiseksi maaliksi. HIFK nousi voitollaan sarjataulukossa ohi Bluesin ja Ässien seitsemänneksi. HIFK:n jalkavaivainen Ville Peltonen ei pelannut. Poissa kokoonpanosta olivat myös Lennart Petrell ja Roope Talaja.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt