SM-liiga

European Trophyn tuomio tuli: Ben-Amorille viiden pelin panna

Julkaistu:

European Trophy antoi keskiviikkona tuomionsa viime lauantaina pelatun Jokerit-HIFK-ottelun kohutuista tapahtumista.
Ottelun kyseenalaisimmasta tempauksesta vastannut Jokereiden Semir Ben-Amor on saanut viiden ottelun mittaisen pelikiellon European Trophyyn.

Ben-Amor kävi pelitilanteen ulkopuolella HIFK:n Ville Peltosen kimppuun ja mukiloi hänet sairaalakuntoon.

Ben-Amor kärsii rangaistuksestaan kaksi ottelua meneillään olevalla ET-kierroksella ja loput tulevassa lopputurnauksessa. Mikäli Jokerit ei selviä mukaan lopputurnaukseen, Ben-Amor on sivussa ensi kauden kolmesta ensimmäisestä European Trophy -ottelusta.

- Hän hyökkäsi vastustajan pelaajan kimppuun ilman provokaatiota ja löi tätä useaan otteeseen ilman hanskoja vastustajan maatessa puolustuskyvyttömänä jäässä, kurinpitopäätöksessä perustellaan Ben-Amorin saamaa rangaistusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ben-Amorin lisäksi Jokereista pelikieltoa saivat myös Jani Rita ja Jarkko Ruutu. Molempien kohdalla pelikielto on yhden ottelun mittainen.

Helsingin IFK:sta pelikieltoa mätkäistiin Ilari Melartille, Juuso Salmelle, Siim Liivikille ja Mikko Jokelalle. Kurinpitopäätöksen mukaan kahden ottelun pannan saanut Melart hyökkäsi vastustajan pelaajan (Jarkko Ruutu) kimppuun ilman provokaatiota ja aloitti tappelun.

Jokelan, Salmen ja Liivikin pannat ovat yhden ottelun mittaisia.

European Trophyn langettamat pelikiellot eivät ulotu SM-liigaan, mutta liiga on aloittanut kyseisen ottelun tapahtumista myös omat kurinpitotutkimuksensa.

Ben-Amorin Peltoseen kohdistuneesta hyökkäyksestä on meneillään myös poliisitutkinta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt