HIFK yllätti maalivahtihankinnallaan - Peltoselle jatkosopimus

Julkaistu:

Helsingin IFK julkisti torstaina tukun uusia pelaajasopimuksia. Mukaan mahtui myös melkoinen yllätys.
Leijonien MM-joukkueesta monien yllätykseksi rannalle jäänyt Ville Peltonen jatkaa uraansa HIFK:ssa. Hän on solminut punapaitojen kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Peltosen jatkoa suurempi yllätys oli kuitenkin niin ikään MM-leijoniin EHT-turnauksessa tyrkyllä olleen maalivahti Joni Ortion nappaaminen Turusta.

Ortion pelaajaoikeudet ovat edelleen NHL-seura Calgary Flamesillä, joten kyse on lainasopimuksesta.

TPS:ään tammikuussa rapakon takaa palannut Ortio on tehnyt HIFK:n kanssa vuoden sopimuksen. Maalivahtirintamalla tapahtuu muutenkin, sillä joukkueen monivuotinen kakkosvahti Jan Lundell siirtyy maalivahtivalmentajaksi. Mika Norja puolestaan jatkaa pelaamista vuoden mittaisella sopimuksella.

Ortion lisäksi uusina miehinä HIFK:n paitaan siirtyvät puolustaja Ville Varakas sekä hyökkääjät Joakim Eriksson ja Roope Talaja Bluesista, Arttu Luttinen Pelicansista, Iiro Pakarinen Kalpasta sekä Mika Partanen OHL-liigasta.

Veikkaaja ja IS Urheilu kertoivat Varakkaan HIFK-siirrosta jo viime marraskuussa. Luttisen paluusta petopaitoihin Veikkaaja ja IS Urheilu uutisoivat maaliskuussa.

Uusien tulijoiden lisäksi HIFK kertoi tehneensä jatkosopimukset Toni Söderholmin, Mikko Kurvisen ja Mika Norjan kanssa. Markus Granlundin sopimusta on pidennetty, ja se kestää nyt kevääseen 2014 asti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt