SM-liiga

Aamulehti: Suomalaiskiekkoilija sairaalassa - ura on ohi

Julkaistu:

Pitkän uran SM-liigassa ja ulkomailla tahkonnut puolustaja Pasi Petriläinen sai vakavia vammoja uransa viimeiseksi jääneessä ottelussa viikko sitten, kertoo Aamulehti.
Ranskassa tällä kaudella kiekkoillut Petriläinen löi viikko sitten sunnuntaina pelatussa ottelussa päänsä rajusti laitaan ja sai rytäkässä pahoja vammoja.

Aamulehden
mukaan Petriläisen kolmas niskanikama murtui, minkä lisäksi yksi päähän johtavista valtimoista vaurioitui. Loukkaantuminen sattui, kun Petriläinen oli itse taklaamassa vastustajaa.

- Elämäni viimeisessä jääkiekkopelissä yritin lävistää laidan päälläni, ei onnistunut, Strasbourgissa viime tiistaina leikattu, edelleen sairaalahoidossa oleva Petriläinen lohkaisi Aamulehdelle.

Kaikkiaan 11 kaudella SM-liigassa pelannut Petriläinen debytoi kotoisessa pääsarjassa jo kaudella 1994-1995, vasta 16-vuotiaana. Pirkkalasta lähtöisin oleva pakki nousi Tapparan kapteeniksi jo 21-vuotiaana.

Hän edusti Tapparaa liigassa seitsemällä kaudella. Sen lisäksi hän on edustanut pääsarjassa myös TPS:aa ja Ilvestä. Ulkomailla hän ehti pelata Ruotsin, Itävallan ja Ranskan sarjoissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Petriläinen oli Pikkuleijonien kapteeni, kun joukkue voitti MM-kultaa kotikisoissa vuonna 1998.

Hänen uransa viimeiseksi seuraksi jäi Ranskan pääsarjassa pelaava Etoile Noire de Strasbourg.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt