SM-liiga

NHL-joukkue lähetti suomalaispuolustajan farmiin

Julkaistu:

Vähälle peliajalle Nashvillessä jäänyt puolustaja Teemu Laakso on pistetty ns. waiver-listalle. Seuraavaksi kutsuu bussiliiga AHL.
Hänet voi 24 tunnin aikana poimia itselleen mikä tahansa NHL-seura, mutta todennäköisintä on, että suomalaispuolustaja läpäisee waiverin ja hänet lähtetään seuran AHL-farmijoukkueeseen Milwaukee Admiralsiin.

Laakso on tällä kaudella pelannut ainoastaan yhdeksän NHL-ottelua, joissa hän jäi ilman tehopisteitä. Suurimman osan alkukaudesta HIFK-kasvatti on istunut katsomossa.

Yksi syy katsomokomennukseen oli leikkaus, jossa puolustajan kyljestä poistettiin kysta. Operaatiosta toipuminen kesti pitkälti toista viikkoa.

Laakso pelaa Pohjois-Amerikassa nyt neljättä kauttaan. Ennen kuluvaa kautta hän oli pelannut kahdeksan NHL-ottelua ilman tehopisteitä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Laaksolla, 24, on Nashvillen kanssa yksivuotinen ja kahden suunnan sopimus. Se tarkoittaa, että farmikomennuksen koittaessa palkka putoaa merkittävästi. NHL:ssä pelatessaan Laakso ansaitsisi koko kaudesta 675 000 dollaria, AHL-palkka on 105 000 dollaria.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt