Kiekkolegenda ottaa kantaa lätkän tappelukohuun: Käsittämätöntä ylireagointia

Julkaistu:

Viiden Stanley Cupin voittaja Esa Tikkanen ei jaksa ymmärtää, miksi Pelicans-HIFK-ottelun joukkotappeluista on noussut niin suuri haloo.
Tikkanen kommentoi asiaa vedonlyöntiyhtiö Unibetin tiedotteessa.

- Joka paikassa isot otsikot, ja maailmalla asti kohistaan näistä "kauheista" tapahtumista. Jäitä hattuun kaikille, sanon minä. Jääkiekko on kontaktilaji, jossa jokainen jätkä pelaa kovalla tunteella, ja näitä nähdään Suomessa kerran vuodessa tai kahdessa, Tikkanen linjaa.

- En missään nimessä suosi tämänkaltaista jääkiekkoa, kuten eivät varmasti muutkaan lajin ystävät, mutta lauantaisen kaltaiset joukkonujakat ovat niin harvinaisia, että miksi ihmeessä tästä pitää tehdä näin iso juttu?

- Nyt jo poliisi tutkii asiaa, ja kuin pisteenä iin päälle, presidenttikin ottaa kantaa. Seuraavaksi varmaan muutkin poliitikot. Olemme jääkiekkokansaa, ja lajissa on juuri nyt hieno buumi päällä. Annetaan poikien nauttia pelaamisesta ja mennään eteenpäin ennen kuin koko laji kärsii tällaisesta käsittämättömästä ylireagoinnista.

Tikkanen pelasi urallaan 877 NHL-ottelua Edmontonin, New York Rangersin, St. Louisin New Jerseyn, Vancouverin, Floridan ja Washingtonin riveissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt