Granlund joukkotappelusta: Kaikki mitä kunnon lätkäottelussa pitää ollakin!

rac

Julkaistu:

Mikael Granlund seurasi vierestä Pelicansin ja HIFK:n kolmannen erän nyrkkikarnevaalia. Mailataituria eivät kovat otteet tunnu häiritsevän.
HIFK:n nuori supersentteri Mikael Granlund säästyi mustelmilta. Ville Peltosella ei käynyt yhtä hyvä tuuri.

Pelicans ja HIFK tarjosivat Lahden lauantai-illassa verisen kiekkoäytelmän. Kolmeksi joukkotappeluksi huipentunut ottelu oli kuuma alusta loppuun ja siinä jaettiin peräti 465 jäähyminuuttia.

- Pelattiin loistava peli. Ja jos jotain tapahtuu, niin totta kai meidän pitää puolustaa itseämme, kaksi maalia tehnyt HIFK:n kapteeni Ville Peltonen sanoi.

Peltonen oli osallisena tilanteessa, josta varsinainen voimainkoitos alkoi. HIFK-kapteeni sai kolmannessa erässä kahden minuutin estämisjäähyn jyrättyään Pelicansin vasta 17-vuotiaan maalivahdin Janne Juvosen.

Tuomareiden antama rangaistus ei riittänyt, vaan lahtelaispakit antoivat legendalle isän kädestä. Se taas ei miellyttänyt Peltosen joukkuetovereita, ja maalin taakse muodostui todellinen ihmiskasa.

- Pakki työnsi selästä. En voinut tehdä siinä vaiheessa enää yhtään mitään, Peltonen kertasi.

Jos Peltonen joutui ottamaan iskuja vastaan, joukkueen toinen supertähti sai seurata tapahtumia rauhassa sivusta. Ottelun parhaana palkittu, niin ikään kahden maalin Mikael Granlund ihmetteli hurjia nyrkkitalkoita vaihtoaitiosta käsin.

- Ei siinä mitään, molemmat halusivat lähteä (tappelemaan). Nyt kävi näin.

- Tässä oli kaikki mitä kunnon lätkäottelussa pitää ollakin! Yleisö sai rahoilleen varmasti vastinetta, hyväntuulinen Granlund sanoi.

Tappelut menivät kuta kuinkin tasan, mutta pisteet matkasivat Helsinkiin lukemin 6-3.

Ota kantaa

Kuuluuko nyrkkitappelu jääkiekkoon?

Kyllä 47% Ei 53%
Ääniä yhteensä 30163

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt