SM-liiga

Joukkuetovereiden ovela jäynä: SM-liigatähden kämppä pantiin uuteen uskoon

Julkaistu:

Pelicansin kultakypärälle tehtiin kepponen maajoukkuekomennuksen vuoksi.
Kaksi on joukosta poissa, kun sarjakärki Pelicans kohtaa tänään Bluesin. Vähälle peliajalle jäänyt Kari Sihvonen on vuokrattu loppukaudeksi HPK:hon ja rättiväsynyt Ryan Lasch lepuuttelee paikkojaan Lahdessa.

Lepo tuli Laschille tarpeeseen, sillä maajoukkuetauko oli miehelle jokseenkin häilyvä käsite. Alkuviikko sujui Pelicansin päävalmentaja Kai Suikkasen kovissa treeneissä, ja viikonloppuna oli vuorossa maajoukkuepelit USA:n tähtipaidassa.

- Turnaus oli kokemuksena awesome, ihan huikea, Lasch sanoo.

Münchenissa pelattuun Deutschland Cupiin osallistui USA:n lisäksi Slovakia, Saksa ja Sveitsi. Jenkkien pelit eivät menneet aivan putkeen, sillä selkään tuli jokaisessa matsissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Laschille turnaus oli kuitenkin menestys. Pelicansin pikakiitäjä valittiin Sveitsiä vastaan USA:n parhaaksi pelaajaksi ja Saksa -ottelussa kalifornialainen täräytti joukkueensa ainokaisen.

- Well, se oli hienoa. On aina coolia pelata kansainvälisiä pelejä.

Lasch sanoo saaneensa turnauksesta arvokasta kokemusta, mutta Saksan reissulla oli myös miinuspuolensa. Pelicansin pelikavereilta on nimittäin tullut jonkin verran kuittia.

- Se alkoi jo kolme päivää ennen turnausta. Mitä tahansa teinkin, he huusivat aina vaan ”Team USA!” Lasch naureskelee.

- Sitten he sisustivat kämppäni. Max Wärn ja Brocks (Aaron Brocklehurst) vuorasivat seinät täyteen jotain Amerikka-aiheista sälää. Mutta se oli hauskaa. On hyvä, että joukkueesta löytyy tuollaisia jätkiä.

Blues ja Pelicans ottavat Espoossa toisistaan mittaa alkaen klo 18.30.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt