Juha Pajuojalle potkut, Ilves sai uuden valmentajan

Julkaistu:

SM-liigan tyveen jumittunut Ilves hakee uutta potkua samalla tavalla kuin naapuriseura Tappara jo aiemmin tällä kaudella – päävalmentajan potkuilla.
Seura on odotetusti irtisanonut päävalmentaja Juha Pajuojan työsopimuksen. Uutta päävalmentajaa ei haettu seuran ulkopuolelta tai apuvalmentajista, vaan päävalmentajaksi nousee valmennustrion palkkaaja, Ilveksen urheilujohtaja Seppo Hiitelä, 57.

Apuvalmentajat Raimo Helminen, Pekka Kangasalusta ja maalivahtivalmentaja Markus Korhonen jatkavat sopimustensa mukaisesti. Helminen kuului pienikertoimisimpiin nimiin vedonlyöntipörssissä, jossa arvuuteltiin Pajuojalle seuraajaa. Myös Ässissä päävalmentanut Pajuoja ehti olla työssään maaliskuusta 2010.

Helmisellä ja Hiitelällä on pitkä yhteinen historia. Helminen oli tähtisentteri Ilveksen nuoressa joukkueessa, jonka vasta kolmekymppinen Hiitelä valmensi liigamestaruuteen keväällä 1985.

Hiitelä oli Ilveksen päävalmentaja 1982–86 ja uudestaan kaudella 1990–91, jolloin hän korvasi päävalmentajana kesken kauden oman mestarijoukkueensa kapteenin Matti Kaarion.

Tämän pestin jälkeen liigapelaajana harvinaisten, punaisten Titan-muoviluistimiensa ansiosta kulttihahmoksi noussut Hiitelä keskittyi pääasiassa yritystoimintaansa urheiluvälinekauppiaana. Hän aloitti Ilveksen urheilujohtajana keväällä 2010 ja laittoi seuran toimintastrategiat radikaalisti uusiksi mm. ex-pelaajansa Raimo Summasen konsulttiavulla.

Ilveksen piti olla tällä kaudella Tampereen joukkueista selvästi parempi, mutta joukkue pitää liigassa perää.

Ota kantaa

Lähteekö Ipa nyt uuteen nousuun?

Lähtee 80% Hiljaista on 20%
Ääniä yhteensä 4654

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt