SM-liiga

Ilveksellä ja Pajuojalla kohtalon peli

Julkaistu: , Päivitetty:

SM-liigan kärkijoukkue KalPa testaa illalla pystyykö Ilves kääntämään tappioputkensa.
Kahden erän jälkeen ei siltä vaikuta, sillä KalPa johtaa Matti Koistisen avauserässä tekemällä maalilla 1-0.

Peräkkäisiä tappioita Ilveksellä on vasta viisi, mutta viimeisestä 11 ottelusta tamperelaisilla on vain yksi voitto ja sekin rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Ei siis ihme, että Tampereella on kartoitettu korvaajaa päävalmentaja Juha Pajuojalle. Toistaiseksi Pajuoja on siis Ilveksen penkin päässä.

- Olemme valmiina otteluun. Itse asiassa odotamme peliä innolla, sillä haluamme kääntää joukkueen suunnan ja palata voittojen tielle, Ilveksen Ryan Glenn vakuuttaa seuran verkkosivuilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Illan otteluun Pajuoja on tehnyt muutoksia kokoonpanoon. Toni Rajala palaa kaukaloon ja hyökkää Matias Myttysen ja Jesse Niinimäen kanssa ykkösketjussa. HPK-ottelussa Myttysen ja Niinimäen ketjussa ollut Matias Sointu on nyt Masi Marjamäen ja Mark Leen kanssa samassa ketjussa. Kokoonpanon ulkopuolelle ovat pudonneet Henri Tuominen ja Michael Keränen. Lisäksi puolustaja Niko Peltola korvaa kokoonpanossa Jyrki Jokipakan.

KalPan merkittävin muutos lauantain ottelun jälkeen on Joonas Riekkisen nousu kakkosketjuun Iiro Pakarisen ja Jukka Hentusen sentteriksi, kun Tommi Miettinen on sivussa. Miettisen lisäksi sivussa ovat Sami Kapanen ja Jussi Timonen.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt