SM-liiga

Täysremontti - näin herätellään uinuvaa JYPiä

Julkaistu:

Päävalmentajaksi Risto Dufvan lähdön jälkeen noussut Jyrki Aho herättelee JYPiä muovaamalla kokoonpanon täysin uusiksi.
Aho pisti ketjuja uuteen uskoon jo viime viikon lopulla ja ketjukaruselli jatkaa edelleen pyörimistään Jyväskylässä.

Yksikään JYP-ketju ei ole samassa koostumuksessa kuin viikonloppuna, kun JYP kohtaa tänä iltana vierasottelussa Rauman Lukon.

Ykkösketjun tutkaparina jatkaa viime viikolla yhteen laitetut Jani Tuppurainen ja Juha-Pekka Hytönen, mutta ketjun kolmas lenkki vaihtuu jälleen. Tänä iltana oikeassa laidassa näyttöpaikkaansa saa Jari Jääskeläinen.

Kakkosketjussa Antti Pihlström ja Eric Perrin saavat rinnalleen nyt ykkösketjusta pudotetun Ossi Louhivaaran, kun vielä viikonloppuna sillä paikalla pelasi Harri Pesonen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pesonen puolestaan on tänä iltana kolmosketjussa Turo Asplundin ja Tuomas Pihlmanin kanssa. Samalla Pesosen paikka vaihtuu oikeasta laidasta vasemmalle.

Myös nelosketju menee täysin uusiksi, kun Antti-Pekka Jaatinen ja Olli Sipiläinen korvaavat Filip Riskan ja Jonne Virtasen Miika Lahden laitahyökkääjinä.

Tällä kertaa uusi tuuli on puhaltanut myös kaikki pakkiparit uuteen kuosiin, mutta nähtäväksi jää, selkiyttävätkö kokoonpanomuutokset JYPin solmussa olevaa peliä.

Viime kausina liigan ehdottomaan eliittiin kuulunut JYP on liigassa tällä hetkellä katastrofaalisesti toiseksi viimeisenä, kun viidestä ottelusta on irronnut vaivaiset kaksi pistettä.

Jos Lukko kampeaa illalla voiton JYPistä ja Tappara voittaa samaan aikaan Turussa TPS:n, JYP valahtaa jo liigan viimeiseksi.

Illan muissa otteluissa kohtaavat KalPa ja Ässät sekä SaiPa ja Ilves. Kierros alkaa kello 18.30.

KATSO KIEKKOILLAN KOKOONPANOT SM-LIIGAN SIVUILTA.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt