SM-liiga

KalPan ykkösketju rakennettu uusiksi

Julkaistu: , Päivitetty:

Lukon eilen kaatanut KalPa ei jäänyt lepäämään laakereille. Päävalmentaja Pekka Virta on rakentanut joukkueen ykkösketjun uuteen uskoon.
Eilisessä KalPan 3-2-voittoon päättyneessä ottelussa Tommi Miettisen laidoilla pelasivat Janne Laakkonen ja Toni Hyvärinen. Illan ottelussa Miettisen laidoilla pelaavat Peter Ölvecky ja Kalle Kerman, joka oli sivussa eilisen ottelun.

Toinen iso muutos KalPan kokoonpanossa on Tuomas Kiiskisen poissaolo. Kiiskisen sijasta kolmosketjun laidalla hyökkää ykkösestä pidotettu Laakkonen. Hyvärinen puolestaan pudotettiin 4. ketjuun.

Lukon kokoonpanossa on kolme merkittävää muutosta. Mika Noronen on kärsinyt pelikieltonsa ja palaa tolppien väliin. Toinen iso muutos on Perttu Lindgrenin jääminen sivuun. Lindgren oli Lukon alkuperäisessä kokoonpanossa, mutta nyt Lindgrenin paikan ykkösketjussa ottaa Teemu Nurmi.

Kakkosketjusta puuttuu Eero Elo, jonka paikan ottaa eilen 3. ketjussa pelannut Janne Keränen. Kolmosketjussa Jarkko Kauvosaaren laidoilla pelaavat nyt Nico Aaltonen ja Samuli Kivimäki, jotka on nostettu 4. ketjusta. Juhani Jasun laidoilla 4. ketjussa ovat uudet miehet Aki Kangasmäki ja Olli Palola.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lisäksi kakkospakkiparista Tomi Pettinen on sivussa ja tilalla on Nolan Pratt.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt