”Kiihottavinta, mitä olen saanut koskaan kokea”, kertoo 24-vuotias nainen – suomalaiset jakavat parhaat seksikokemuksensa

Kysyimme lukijoilta, mikä on ollut parasta seksiä ikinä. Näin he vastasivat.

Seksiä salaa kesken työpäivän? Kiinnijäämisen riski voi kiihottaa.

3.2. 19:35

– Sain odottaa hyvän tovin, mutta kuinka se kiihottikaan, muistelee viisikymppinen nainen etäsuhteensa alkuaikoja.

Kumppani suosi hidasta ”kiusaamista”.

–  Joutui odottamaan, käsi tai huulet oli kiusoittelevan lähellä, nainen kertoo.

Koko sessioon kului kaksi tuntia, vaikkei ajan kulumista tajunnutkaan.

– Taivaallista seksiä, silloin ja monta kertaa myöhemminkin, mutta ensimmäinen kokemus oli aivan huikea.

Nainen kertoo kokemuksistaan Ilta-Sanomien kyselyssä. Tiedustelimme, millaisia ovat olleet lukijoiden parhaat seksikokemukset.

Yllätyksellisyys on osa monta tarinaa.

24-vuotias nainen kertoo, että hänen parhaimpiin seksikokemuksiinsa kuuluu suuseksi, vaikka hän ei siitä yleensä ole pitänytkään.

– Lupasin eräälle miehelle, että hän saa joskus tehdä sen. Laitoin kotona uudet tuhmat alusvaatteet sukkanauhaliivistä lähtien. Heitin vain pitkän talvitakin päälleni ja tilasin taksin miehen luokse. Mies odotti makuuhuoneessaan jo valmiiksi. Riisuin pitkän takin miehen edessä ja esittelin uusia vaatteitani. Annoin hänen koskea ja ihastella lähempää asuani. Tilanne eteni yhtäkkiä aivan spontaanisti ja luontevasti siihen, että mies antoi minulle suuseksiä.

Tilanne eteni yhtäkkiä aivan spontaanisti ja luontevasti siihen, että mies antoi minulle suuseksiä.

Nainen koki elämänsä parhaimman orgasmin.

– Tuntui siltä, että joku lukko olisi auennut. Olin lähellä purskahtaa itkuun nautinnosta. Ikinä en ollut tuntenut mitään noin mahtavaa noin vahvasti.

Teltassa tapahtunutta

56-vuotias muistelee aikoja Imatralla kahdeksankymmentäluvun puolen välin tienoilla.

– Kaveriporukalla ajoja katsomassa. Illalla kaupungille heilumaan. Erosin muusta porukasta jossakin vaiheessa yötä. Karmea rankkasade yllätti snägärijonossa. Juoksin läheiseen porttikonkiin.

Samaan sateensuojaan juoksi ”joku kimuli”.

– Siitä alkoi hetken jutustelu, joka päättyi pikaiseen halailuun ja pusutteluun. Sain houkuteltua tytön teltoille radan varteen oluselle. Matkalla sinne kastuimme aivan kokonaan.

Telttaan oli mentävä sateensuojaan.

– Märät kledjut pois. Oli kuin olisimme tunteneet toisemme jo kauan. Tyttö kyllä tiesi mitä teki ja miten.

Oli kuin olisimme tunteneet toisemme jo kauan.

Hitaasti kiusaten, sitten tahtia kiihdyttäen.

– Loppu tuolle yölle tuli kuitenkin liian aikaisin. Märkine vaatteineen hän häipyi aamun nousuun kohti keskustaa lantio kauniisti keinuen.

Kuumat Tinder-tärskyt

25-vuotiaan miehen mieleen ovat jääneet Tinder-treffit nelikymppisen naisen kanssa.

– Hän oli toiselta paikkakunnalta, mutta vaikuttui minusta sen verran, että ajoi satoja kilometrejä luokseni. Ilta eteni mukavasti. Jutusteltiin ja syötiin naposteltavia. Yhdessä vaiheessa nainen kysyi, voisiko hän käydä suihkussa.

Mies jäi odottelemaan sohvalle.

– Tullessaan suihkusta naisella oli valkoinen kylpytakki hieman auki. Näin hänen upeat isot rintansa. Pidän jo tätä näkyä kiihottavimpana, mitä olen koskaan nähnyt livenä! Hän tuli syliini, suutelimme ja koskettelimme toisiamme paljon. Loppujen lopuksi harrastimme illan aikana kaksi kertaa seksiä, sekä aamusta vielä toiset kaksi kertaa. Tämä seksikokemus on ehdottomasti parhain ja mieleenpainuvin. Teimme niin paljon erilaisia asioita toisillemme, ja olen päässyt hyödyntämään niitä myöhemmissä kokemuksissani.

Teimme niin paljon erilaisia asioita toisillemme, ja olen päässyt hyödyntämään niitä myöhemmissä kokemuksissani.

Moni kertoo ikimuistoisen seksikokemuksen olleen jollain tapaa aiemmasta poikkeava.

Kolme huippukokemusta

Kolmekymppinen nainen listaa TOP 3 -seksikokemuksensa:

  • Kahdeksan tuntia kestänyt Kama Sutra -sessio

  • Kolmen kimppa kahden komean miehen kanssa – koin ehkä parhaimman orgasmini ikinä

  • Oikeastaan koko seksihistoria erään miehen kanssa – oltiin hetkessä ja nautittiin toisistamme

– Jos nyt ihan totta puhutaan, viimeisin oli kyllä niin mahtava, että sen jälkeen ei ole tehnyt kauheasti mieli harrastaa yhden illan juttuja tai panokaverisuhteita. Seksi nyt vaan oli aina niin hyvää ja ihanaa. Oltiin me sitten autossa, teltassa, sohvalla, sängyllä, suihkussa tai ihan missä vaan. Oli hyvä ja turvallinen olo, vaikka hän antoikin kunnolla kyytiä.

Viimeisin oli kyllä niin mahtava, että sen jälkeen ei ole tehnyt kauheasti mieli harrastaa yhden illan juttuja tai panokaverisuhteita.

Toisinaan oli hellempi meininki.

– Joskus kävi jopa niin, että molemmilla oli liian kova väsymys ja menimme kesken hommien nukkumaan. Joskus taas herättiin kesken unien hommiin, ja sekin oli ihanaa.

Kipinää alusta saakka

Yhtä kumppania 66-vuotias nainen ei unohda ikinä.

– Olin tuntenut miehen jo 25 vuotta, ja olimme hyviä kavereita. Pientä kipinää oli melkein alusta asti. Yllätys oli kuitenkin täydellinen, kun hän yhtenä kauniina alkukesän päivänä soitti ovikelloani. Ajattelin, että se oli joku tyttökaveri, ja menin avaaman oven vain biksut päällä. Tiesin heti mitä tulisi tapahtumaan, mutta juotiin pari lasia kuoharia kuitenkin. Oli elämäni paras rohkaisuryyppy. En epäröinyt hetkeäkään, kun hän suuteli minua ja kysyi, tehtäisiinkö nyt se mistä hän oli 25 vuotta haaveillut. En osaa edes kuvailla sitä tunnetta. Ehkä täydellisintä tantraseksiä, toisen halujen ymmärtämistä ilman sanoja.

Ja paljon enemmän.

Hän oli itsevarma, kuuma ja ihanan leikkisä ja sai tuntemaan oloni upeaksi.

”Tunnut ihanalle”

Joskus pieni asia voi nostaa normiseksin uudelle tasolle.

– Oma puolisoni on suomalainen perusmies näissä asioissa: ei juuri runoile tai puhu seksin aikana. Yhden ainoan kerran halut ja himot kuitenkin taisivat olla sitä luokkaa, että rakastellessamme lähetyssaarnaaja-asennossa (tavallinen arki-ilta kotona) hän totesi huokaisten: "Ai luoja sä tunnut ihanalle". Hän kumartui suutelemaan minua pitkään samalla kun hän jatkoi työntymistä sisääni. Vilunväreet valtasi koko kehoni. Se oli kiihottavinta mitä koskaan olen saanut kokea, kertoo 24-vuotias nainen.

Siinä hetkessä nainen tajusi todella rakastavansa kumppaniaan.

Istuin toimistotuolissa, kun mieheni nakkasi eväät nurkkaan, polvistui eteeni ja alkoi riisua housujani.

Romanttinen viikonloppu

38-vuotiaan naisen mieleen on jäänyt viikonloppu Levillä, reilut kymmenen vuotta sitten. Miesystävä saapui lentokentälle ulkomailta.

– Mökille päästyämme hän halusi suihkuun ja ”tarvitsi apua” suihkun kanssa. Niinhän siinä kävi, että aloitimme jo siinä suihkussa. Läpimärät vaatteeni vain lensivät päältä.

Siitä alkoi pitkä viikonloppu.

– Päivisin talvisia aktiviteetteja ja iltaisin kuumaakin kuumempia aktiviteetteja mökillä. Hän oli itsevarma, kuuma ja ihanan leikkisä ja sai tuntemaan oloni upeaksi. Seksi oli jotain ihan uskomatonta, parempaa en ole kyllä saanut. Vaikkei meistä mitään muuta lopulta tullutkaan, tuota kuumaa ja romanttista viikonloppua en ole voinut unohtaa.

Vaikkei meistä mitään muuta lopulta tullutkaan, tuota kuumaa ja romanttista viikonloppua en ole voinut unohtaa.

Kahvipöydän ääressä

Kiinnijäämisen riski saattaa tehdä seksistä mieleenpainuvan kuumaa. Nelikymppisellä naiselle on tästä kokemusta. Hän kertoo harrastaneensa työpaikalla seksiä miehensä kanssa.

– Jostain syystä satuimme samaan vuoroon kolmivuorotyössä, ja yövuorossa jäimme kahdestaan ruokatauolle. Istuin toimistotuolissa, kun mieheni nakkasi eväät nurkkaan, polvistui eteeni ja alkoi riisua housujani.

– Siellä hän kyyhötti pöydän alla tekemässä taikojaan. Minä olin pylly paljaana kahvipöydän ääressä, puristin lusikkaa kädessäni ja kyttäsin samalla ovea.

”Kiinnijäämisen pelko, yllättävyys ja yövuoron taika” tekivät kokemuksesta ikimuistoisen.

Ilta-Sanomat selvitti ihmisten seksikokemuksia verkkokyselyllä 1.–4.7.2021. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 953 ihmistä, jotka olivat 16–92-vuotiaita.

Juttu on julkaistu ensi kertaa 9.9.2021.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?