Pettäminen saattaa paljastua täysin yllättäen – 7 kokemusta uskottomuudesta - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies päätti yllättää puolisonsa iloisesti – yksi soitto paljastikin härskin kuvion, jota nainen oli pyörittänyt selän takana jo vuoden

Pettäminen kirpaisee ja saattaa paljastua täysin yllättäen.

Jokainen tarina uskottomuudesta on omanalaisensa. Pariterapeutit tietävät, että pettäminen on yksi haavoittavimmista asioista, mitä omalle kumppanille voi tehdä.

5.12.2021 19:30

Joskus puolison käytöksestä voi aavistaa, että kaikki ei ole kuin ennen. Joskus taas kumppanin pettäminen paljastuu karusti ja yllättäen.

Tämä selvisi jutustamme, jossa kerroimme siitä, miten pettämisestä oli jääty kiinni niin sanotusti rysän päältä.

IS:n lukijoilla riittää tarinoita jaettavaksi:

Outo lenkki-innostus

Meillä narahti mies pettämisestä yhtäkkisen lenkkeilyinnostuksen myötä. Joskus ruokapöydästäkin lähti lenkille. Sain selville, että läheisen hoitolaitoksen työvuorot vaihtuivat juuri tuolloin.

Kaksoiselämä paljastui viestiketjussa

Vaimoni matkusti ulkomaille lomalle ex-kotiinsa, jonka oli perinyt. Perjantai-iltana valitteli väsymystä ja sanoi menevänsä nukkumaan. Takaa kuului jotain outoa, ja otin Facebookin kaverisivun auki, siellähän tuo näkyi olevan ihan eri kaupungissa, jossain hotellissa tien varressa. Kun vaimo saapui kotiin, pyysin avaamaan sähköpostin sosiaalisen viestinnän. Siellähän oli viestiketju, viisi vuotta jatkunut jo, eli kaksoiselämää.

Ystävä olikin syrjähyppy

Ovela nainen oli tallentanut ystävänsä nimellä puhelinnumeron puhelimeensa, jotta jokainen WhatsApp-ilmoitus tai puhelu näyttäisi tulevan ystävältä. Kun hän oli täyttämässä vuosia, keräsin hänen kavereistaan puhelinnumeroita, jotta voisin järjestää yllätyssynttärit. Olimme molemmat hiukan hämmentyneitä, kun puhelimeen vastasikin Annikan sijaan Sami. Puhuimme varmaan kaksi tuntia ja sain tietää, että meitä molempia oli kusetettu jo lähes vuoden. Siihen jäi nainen nuolemaan näppejään.

Lue lisää: Totuus miehen ”työporukan” Levin-reissusta paljastui julmalla tavalla – kotiin palatessa miestä odotti tyhjentävä näky

Entisten perässä

Jatkuvasti ex-nainen ravasi entistensä luona, valehdellen mitä milloinkin. Viimeinen niitti oli se, kun hän lähti toisen miehen matkaan eikä enää edes vastaillut puhelimeen kuin vasta kolme päivää myöhemmin. Oli mukamas myöhästynyt linja-autosta. Yrittänyt ottaa yhteyttä. Nyt riittää, en enää ainuttakaan valhetta jaksa. Toivottavasti en näe häntä enää ikinä.

Miehen tuoksu

Vaimoni oli iltaa viettämässä duuniporukan kanssa. Aamulla kun aloin pestä pyykkiä huomasin hänen kosteat pikkarit, jotka tuoksuivat miehen hajuvedelle. Itse en hajusteita käytä, joten mitäköhän vaimoni teki edellisenä iltana. En ole häneltä vielä asiaa kysellyt, mutta tulen niin tekemään sopivan tilaisuuden tullen.

”Naistennaurattaja”

Avomieheni oli ns. naistennaurattaja ja tunnettiin myös ”hyvänä” panomiehenä. Naisia tuli ja meni, annoin lapsieni vuoksi anteeksi, ja sovimme seksillä riitojamme. Sitten tuli tieto, että hänellä on klamydia. Kielsi senkin, vaikka olin nähnyt hänen lääkepurkkinsa. Annoin taas anteeksi ja päätin pikimmiten muuttaa lapsien kanssa muualle. Eihän siitä nytkään mitään tullut, vaikka kuinka yritin ponnistella, että jaksaisin aloittaa uutta elämää ja saada kaiken menemään hyvin. Viimeinen niitti oli se, kun hänen rintamuksessaan alkoi haista hajuvesi, joka ei ollut minun.

Muuttoautolla toisen luo

Ex jäi kiinni kun hän oli muuttamassa sänkyä naisen asuntoon. Soitin hänelle keskellä päivää kysyäkseni mitä kuuluu. Sanoi, että ajaa juuri muuttoauto takana kun on muuttamassa sänkyäni ja muita kamojaan naisystävänsä luokse. Olivat kuulemma ostaneet yhteisen asunnon keskustasta. Olimme seurustelleet kaksi vuotta. Ne julmimmat valitsevat laskelmoidun hetken ja tavan, jolla satuttaa eniten.

Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 13.12.2019.

Oletko sinä tullut petetyksi? Miten se paljastui? Kerro tarinasi alla kommenteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?