”Sydämeni muljahti paikoiltaan, sain käskyn jatkaa” – suomalaiset paljastavat, mikä ekassa seksikerrassa yllätti

Ensimmäinen seksikerta taitaa harvoin mennä kuin elokuvissa.

Ilta-Sanomien seksikyselyyn vastanneet ovat kokeneet ensimmäisen seksikertansa useimmiten 16- tai 17-vuotiaana.

7.8.2021 19:00

Yksityiskohdat voivat jo olla hieman hämärtyneet, mutta ensimmäinen seksikerta on jäänyt monen mieliin.

Viimeisimmässä seksikyselyssämme tiedustelimme, yllättikö joku neitsyyden menettämisessä tai seksikumppanissa.

Vastauksia tuli runsaasti.

Hän oli aivan häkellyttävän kaunis ja tuoksui järjettömän hyvältä. Seksi oli tietysti aluksi sellaista teini-ikäisten tuhertamista. Tuolloin 50 vuotta sitten suurin osa nuorukaisista oli autuaan tietämättömiä naisten anatomiasta. Onneksi rakastettuni osasi kärsivällisesti kertoa, mitä hän halusi minun tekevän. Ahkera harjoittelu teki minusta jos ei nyt mestaria niin ainakin ihan kelvollisen rakastajan.”

Mies, 68

Ensimmäinen seksikokemus oli paikallisen urheilupuiston pusikossa kovassa humalassa. Seuraavana päivänä käytiin kaverin kanssa katsomassa, jos löytyisi todistusaineistoa. Kondomi löytyi paikan päältä. Ensimmäisen rakastumiseni kanssa seksi oli ihanaa, koska se oli niin täynnä tunnetta. Vaikka orgasmia ei tullutkaan, nautin siitä enemmän kuin mistään siihen asti.”

Nainen, 38

Itse en voinut uskoa, että nytkö se ensimmäinen kerta tapahtuu, ja noin upean tytön kanssa.

Ensimmäisenä kertana minut yllätti, kuinka nolostellen ihastukseni tuntui suhtautuvan kerrassaan upeaan vartaloonsa. Koitti vienosti peitellä käsivarsillaan rintojaan, vaikka ne olivat täydelliset. Itse en voinut uskoa, että nytkö se ensimmäinen kerta tapahtuu, ja noin upean tytön kanssa. Ei olisi pitänyt tulla niin suurena yllätyksenä, että tulin melkein heti kun yhdyntä alkoi, mutta silloin se yllätti. Ja nolotti minua varmaan vielä enemmän kuin häntä näyttäytyä alasti edessäni.”

Mies, 44

Yllättävää oli ensimmäisessä seksikokemuksena se, että se ei mennytkään siten miten elokuvissa. Pussailu ei johtanut ”elokuvaseksiin” ilman mitään puhumista. Kumppani sanoi: Oisko nyt sopiva hetki panna?”

Nainen, 24

Seksi oli niin lähellä täydellistä kuin vain voi olla. Kaksi sielunkumppania heittää estot nurkkaan ja antautuu vain toisilleen.

Maagista ja sykähdyttävää!

Olihan se ihan mielettömän maaginen hetki kaiken sen vuosikausien odottelun ja yksinäisyyden jälkeen nähdä niin kovin mukava nainen alasti. Paidan ja urheilurintsikoiden alta paljastuivat paljon odotettua isommat rinnat, ja siinä hetkessä pään sisällä kilisi jackpot-kellot. Harmi, että itse eka kerta meni aika lailla puihin. Onneksi kumpikin oli antanut toiselle mahdollisuuden möhliä. Lopulta taisin olla itse hermostuneempi kuin hän, vaikka ensikertalaisia oltiin yhtä lailla kumpikin.”

Mies, 29

Ihastus oli alkanut jo yläasteajoilta. Kun parinkymmenen vuoden odottamisen jälkeen pääsin riisumaan hänet, se oli todella sykähdyttävää. Täydellisen muodokas naisvartalo, vain me kaksi hotellihuoneessa ja ne rinnat... Niitä olin siihen asti ihaillut vain vaatteiden läpi. Seksi oli niin lähellä täydellistä kuin vain voi olla. Kaksi sielunkumppania heittää estot nurkkaan ja antautuu vain toisilleen. Vieläkin muistelen lämmöllä.”

Mies, 50

Itse eka kerta meni aika lailla puihin. Onneksi kumpikin oli antanut toiselle mahdollisuuden möhliä.

Olin itse neitsyt ja kokematon, mutta tyttöystäväni oli paljon kokeneempi. Hän kysyi suloisen kohteliaasti puoliksi peiton alta, saako ottaa rintsikat pois. Sydämeni muljahti melkein paikoiltaan, kun näky ja tunnelma oli niin upea. Pelästyin ensin hänen voihkintaansa, mutta sain käskyn jatkaa. Tein kuten käskettiin.”

Mies, 39

"Näkemisen sijaan ehkä se ensimmäinen kosketus ihastuksen vartaloon oli tajunnan räjäyttävä. Olin hyvin nuori mies, ja tämä muutaman vuoden vanhempi ihastukseni otti ohjat ja vei poikuuteni määrätietoisesti. Minä olin vain kyytiläisenä, ja pääsin ensimmäistä kertaa ihan uuteen ja valloittavaan maailmaan.”

Mies, 51

Moni kertoo muistavansa sen huumaavan tunteen, kun oman ihastuksen kanssa sai olla ensi kertaa iho ihoa vasten.

Pettymys

Ihan ensimmäinen kumppani, jonka kanssa sänkyyn saakka pääsin, yllätti. Sillä, ettei se tuntunut miltään. Siis ei miltään. Himo oli valtava, mutta kumppanilla oli joko niin pienehkö penis tai hän oli niin kokematon poika, ettei seksi oikeasti tuntunut miltään. Valtava pettymys nuorelle naiselle! Mietin pitkään, että jos seksi on tuollaista, niin mikä järki siinä edes on.”

Nainen, 41

Olin 18-vuotias, ja ehtinyt olla jo useamman kuukauden kimpassa ekan chatista löydetyn poikaystävän kanssa. Hän odotti kärsivällisesti, että olen valmis, eikä painostanut mihinkään. Eipä hän kovin kokenut ollut itsekään. Kirjoitin päiväkirjaan seksin jälkeen: ”Siinä se nyt oli, en ole enää neitsyt. Ei tuntunut oikein miltään, ei sattunut, mutta en tiedä, miten pitäisi nauttiakaan”. Vasta useampi vuosi tästä löysin nautinnon oikean miehen kanssa.”

Nainen, 34

Ensimmäisessä seksikokemuksessa yllätti se, että seksi ei ollutkaan tajunnanräjäyttävän mahtavaa eikä siitä osannut siinä hetkessä nauttia yhtään. Lähinnä se tuntui oudolta.”

Nainen, 31

Vasta useampi vuosi tästä löysin nautinnon oikean miehen kanssa.

”Ensimmäinen seksikokemus ei ollut kovin mairitteleva. Humalassa, pienellä nahkasohvalla kun koitti kammeta kireitä farkkuja pois jalasta, että pääsee hommiin – se oli aikamoinen taidonnäyte. Ja seuraavan päivän krapula ja alavatsakipu eivät kyllä kruunanneet kokemusta.”

Nainen, 40

Kokemukseni oli aivan jäätävä. Minä ja poikaystäväni olimme molemmat ujoja, emme osanneet tehdä mitään oikein tai viestiä halujamme. Lopulta eka kerta keskeytyi kun äiti tuli kotiin aikaisemmin, kuin mitä oletimme.”

Nainen, 28

Jännittävää...

Olihan se jännää. Hädin tuskin itseään osasi niin katsoa alasti, saati toista. Eniten ehkä yllätti se, miltä toisen iho tuntui omien käsien ja oman vartalon alla. Ja voi kunka nopeasti se olikaan ohi (ehkä hyvä niin).”

Nainen, 43

”Ensimmäisen poikaystäväni esinahka oli todella pitkä, joten koko vehje näytti suoraan sanottuna hieman kummalliselta. Ensimmäistä kertaa yritettiin useasti, kun ei meinannut onnistua. Kummankin eka kerta, tiukka immenkalvo ja jännittynyt mies. Lopputulos oli pannukakku, kunnes vihdoin onnisti!”

Nainen, 45

Olihan se jännittävä hetki. Perhoset lepattelivat vatsassa. Vähän sähläämistä se eka ja ensimmäiset kerrat olivat. Kaikkea muuta kuin smuutisti kortsu lompakosta ja paikoilleen asennus. Ja totta kai ilman, että katsoi. Eipä lähtenyt rullautumaan oikein päin ja taas sählättiin.”

Mies, 32

Mies oli varoitellut, että hänellä on pieni. Se oli aivan erinomainen käytössä.

Ihanaa oli olla vihdoin iho ihoa vasten. Mies oli varoitellut, että hänellä on pieni. Yllätyin, miten pieni se tosiaan olikaan, mutta mielestäni hyvin söpö. "Valmiudessa" se oli kuitenkin vähintään keskikokoa, ja aivan erinomainen käytössä. Ja harvinaisen kauniskin vielä.”

Nainen, 45

Olin kauhuissani, kun näin ensi kerran peniksen erektiossa. Viittä vaille etteivät hommat jääneet tekemättä. Pelkäsin, ettei moinen vehje mahdu minuun ikipäivänä! Perhesaunassa alastomuus muuten oli tullut tutuksi.”

Nainen, 49

Lue lisää: Suomalaisten ikimuistoiset seksipaljastukset: Seksiä marketissa, hurja tilanne seksilelun kanssa ja viesti, joka hävettää 10 vuoden jälkeenkin

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?