Nämä seksimokat nolostuttavat ja naurattavat vieläkin – ”Huusin kuin hyeena, ja mies säikähti pahemman kerran” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nämä seksimokat nolostuttavat ja naurattavat vieläkin – ”Huusin kuin hyeena, ja mies säikähti pahemman kerran”

Lukijat paljastavat noloimmat tilanteensa makuuhuoneessa – ja sen ulkopuolella.

Kiihkeät hetket eivät aina suju suunnitellusti.

8.5. 18:58

Sängyn romahtaminen kuumalla hetkellä tai kesken kaiken kimppuun hyökkäävä kissa voivat olla tehokkaita tunnelman latistajia, mutta naurattavat kyllä jälkikäteen.

Vähemmän huvittavia ovat tilanteet, joissa seksiä on tullut harrastettua väärän miehen kanssa, joka tanssii aamulla onnesta – tai joissa täyttä varmuutta ei edes ole siitä, kenen kanssa yö tuli vietettyä.

Lukijat paljastivat seksimokansa, jotka ovat jääneet mieleen!

”Huomasin pikkarini villasukkiin takertuneena”

”Asuin vielä vanhempieni luona. Uusi poikkis tuli illalla vierailemaan, muhinoitiin koko yö, ja aamusta tassuttelen polven alle ulottuvissa villasukissani keittiöön. Äitini kysyy, ette kai te...? Huomasin pikkarini villasukkiin takertuneena.”

”Porotokka pyöri auton ympärillä”

”Lapissa autolla ajellessa tyttökaveri ehdotti, että nyt vois. No mie seuraavasta liittymästä tunturiin ajoin jonkun matkaa. Ei kun ikkunat huurussa toimintaa, kunnes huomasin liikettä ulkopuolella – eihän täällä korvessa ketään ollut? Porotokka pyöri auton ympärillä puskureita nuollen... Kyllä lerpahti, kun sarvipäitä katsomossa.”

”Huusin kuin hyeena”

”Poikaystävän kanssa hyvänyönpusut vaihtui oraaliseksiksi. Olin vain täysin unohtanut ottaneeni lihasrelaksantin kipeän niskan takia ja nukahdin kesken session. Havahduin, kun poikaystäväni huutaa haarovälistäni ”nukutko sä?!” Ei varmasti tehnyt hyvää itsetunnolle, vaikka miten selitin.

Toisen kerran hommat meni mönkään, kun kesken session kissa hyökkäsi kynsin ja hampain sääreeni kiinni. Huusin kuin hyeena ja mies säikähti pahemman kerran.”

”Sängyt lähtivät kunnolla erilleen”

”Ei ollut varaa parisänkyyn, vaan meillä oli kaksi normisänkyä yhteen pukattuna. Luotettiin sokeasti, että iso petari ja lakana pitää sängyt yhdessä. Kerran sitten makoilinkin keskellä mies päällä. Mies koitti pari kertaa sanoa, että vaihdetaanko paikkaa, mutta olin niin innoissani etten tajunnut koko asiaa vaan käskin jatkaa. Mies jatkoikin siihen asti, kunnes sängyt lähtivät kunnolla erilleen, ja mie putosin lattialle. Petari oli sopivasti myös siirtynyt, että kolautin pään lattiaan. Tämän jälkeen mies ruuvasi sängyn jalat yhteen.”

”Kaikki meni hienosti, kunnes...”

”Kermavaahtoa ja suklaakastiketta seksin kera. Kuulosti tosi makealle, ja näin tehtiin. Kaikki meni hienosti, kunnes pääsi pieni pumppa. Poikaystäväni oli juuri nuolemassa alapäätä, ja tunnelma latistui hetkessä. Oli se noloa.”

”Verenvuoto oli aika kauheaa”

”Kävi kerran, kun olimme vanhempieni mökissä yhtä aikaa. Vanhemmat nukahtivat jo ajoissa. Minä ja mieheni aloimme harrastaa, ja mieheni oli vähän liian kuuma. Kävi kuin kävi, miehen laitteesta katkesi ”stringi”, ja verenvuoto oli aika kauheaa. Minä ilmoittelin vanhemmilleni, että tuli vaikea tilanne ja täytyy miehen kanssa lähteä vastaanotolle, kun häneltä vuotaa verta aika lailla. Kun pääsimme vastaanotolle, lääkäri kysyi, että olikos tässä tapauksessa normaali yhdyntä. Kyllä oli, mutta mieheni oli vähän liian kiihkeä. Kyllä meitä kumpaankin hävetti, mutta rakkaus voittaa, rakkaus on suurin. Olemme olleet yhdessä 30 vuotta, ja toivottavasti rakkaus säilyy, kunnes kuolema erottaa.”

”Olipas akti, kun sänkykin hajosi”

”Tavattiin tyttöystävän kanssa harrastaa seksiä 60 cm leveässä sängyssä. Tyttöystävä piti siitä, kun laitoin lähetyssaarnaajassa kädet pakaroiden alle ja puristin tiukasti yhteen. Kuulemma se käsien puristus ja painottomuuden tunne aktin kanssa oli se, joka sai räjähtämään. Kerran sitten katselin tyttöystävää, että silmät pyörivät siihen malliin, että kohta lähtee taas taju, ja lisäsin voimaa entisestään. Ja juuri kun tyttöystäväni oli lähellä huippua, sängyn pohja petti, ja romahdimme lattialle. Suoritus vietiin loppuun asti, mutta kyllä siinä sitten rauhoituttuamme nauroimme, että olipas akti, kun sänkykin hajosi.”

”Voiko oikeasti olla noin hankalaa”

”Itse olin muutaman kerran ehtinyt harrastaa seksiä jo, niin oli hieman kokemusta. Tapasin eräänä juhannuksena uuden tuttavuuden, ja siinä iltaa vietettiin ja lopuksi päädyttiin hänen asuntovaunulleen. Seksiä nuoriherra halusi eikä ollut ennen sitä harrastanut. Aika pian sen myös huomasin, kun hän yritti peppureikään työntää. Piti ottaa ohjat käsiin ja johdattaa oikealle ”tielle”. Totesi vain, että ihmettelikin, voiko oikeasti olla noin hankalaa ja piukassa. Nauruhan siinä pääsi, mutta ihan hyvin suoriutui lopuksi.”

”Tovi meni, että löytyi sakset”

”Kiihkeä hetki, ja molemmilla oli kova halu seksiin – piti saada vaatteet nopeasti pois. Minun vetskarini oli jumittunut eikä auennut sitten millään. Lantioni on sen verran leveä, ettei housuja saanut vedettyä pois ilman avaamista. No tovi meni, että löytyi sakset. Rikoin housut vetskarin kohdalta, mutta olivat jo ehtineet suurimmat halut mennä. Oli sitten vain normisuoritus eikä niin kiihkeä kuin puoli tuntia aiemmin olisi ollut.”

”Tiesin, että yksi heistä oli yöllinen kumppanini”

”Kerran opiskeluaikana Helsingissä heräsin Kallion kentän vieressä olevasta kerrostalosta. Muisti – se oli mennyt, pötkinyt pakoon baari-illan aikana. Muistin muhinoineeni intensiivisesti yön aikana tummatukkaisen neidon kanssa.

Herään aamulla. Olen alasti parven ylälehtereillä. Karmea kanuuna. Kolme tummatukkaista naista juo kahvia pienessä pöydässä. ”Huomenta” – hävettää, nolottaa ja ärsyttää kivuta alastomana pois yläpunkasta arvostelevien katseiden alla. Tiesin, että yksi heistä oli yöllinen kumppanini mutta minulla ei ollut harmainta aavistusta, kuka se oli. Nolona puin mytyssä olleet vaatteet päälle. Istuin pöytään ja moikkailin kaikki. Tajusin, että he vedättivät minua. Poistuin heti kun voin.”

”Luuli varmaan, että mulla on menkat”

”80-luvulla oli penslattu kondyloomia sillä seurauksella, että limakalvot oli vähän heikossa kunnossa. Baarista mukaan tarttunut mies oli aamulla melko hämmentynyt, kun hänen lakanansa olivat aika lailla veressä. Olin tosi nolo, mutta luuli varmaan, että mulla on menkat.”

”Alkoi darra ilmeisesti painaa”

”Olen lähtenyt oksentamaan kesken hommien, kun alkoi darra ilmeisesti painaa. Olen myös pudonnut jurrissa sängystä muutaman leidin kanssa. Ja lapseni äiti sammui ekalla kerralla, kun pääni oli hänen jalkojensa välissä, joten jäi temput tekemättä.”

”Harmi, koska tunnelma oli varsin tiivis”

”Miesystävä antoi suuseksiä, ja jossain vaiheessa hänellä oli alkanut vuotaa verta nenästä. Mulla reidet ja alapää veressä. Kun hän huomasi, niin homma loppui kuin seinään. Harmi, koska tunnelma oli varsin tiivis. Laitettiin tupot nenään.”

”Vieläkin posket punoittaa, jos kuulen tuon REM:n kappaleen”

”Joskus nuorena lähdin yöbileistä ennestään tutun kundin matkaan. Kundi oli kiva ja kivannäköinen, en vaan ollut koskaan tuntenut mitään vetoa häneen. Noh, promillet tekivät tehtävänsä, ja yhdessä lähdettiin. Seksi oli todella tylsää, koska ei vaan tehnyt mieli. Annoin kuitenkin, kun kerta olin antanut ymmärtää.

Aamulla herätessä tajusin, että olimme kundin vanhemmilla, ja vanhemmat olivat kotona! Äiti hääräsi aamiaista keittiössä. Kundi laittoi vielä kaiken kukkuraksi soimaan REM:n Shiny Happy Peoplen ja tanssi onnesta. Olisin voinut kuolla siihen paikkaan, hävetti niin paljon. Onneksi toisella meistä oli ollut kivaa. Sain vielä kaupanpäällisiksi äidiltä kyydin bussipysäkille. Muutamat kuukaudet meni kundia pakoillessa – onneksi ei ollut somea silloin. Vieläkin posket punoittaa, jos kuulen tuon REM:n kappaleen, mutta kyllä nyt jo naurattaa.”

Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 13.5.2020.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?