”Ei muuta kuin ensiapuun” – nämä seksimokat jäivät ikuisesti mieleen - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Ei muuta kuin ensiapuun” – nämä seksimokat jäivät ikuisesti mieleen

Kiihkeä seksi saattaa toisinaan päättyä jopa verisesti.

Jotkut seksimuistot voivat kiihottaa pitkään, toiset lähinnä huvittavat – tai kauhistuttavat.­

16.1. 18:45

Tapahtuipa kerran, että kiimassa kaivoin yöpöydän laatikosta liukuvoidetta, mutta sivelinkin heppiini jäägeeliä, jonka hätäpäissäni survaisin maaliin asti. Voi sitä ääntelyä! En myöskään suosittele suuseksiä chilin syönnin jälkeen.”

Näin hurjan sattumuksen eräs lukija jakaa seksimokia käsittelevän juttumme kommenteissa. Keräsimme yhteen kokemuksia siitä, millaiset asiat voivat mennä seksissä pieleen.

Tarinoista ei tunnu tulevan loppua.

Paikan valinta pöpelikköön

”Ehkei nyt moka sinänsä, mutta paikan valinta meni hieman pieleen. Tapasin naispuolisen ystäväni pitkästä aikaa, ja paremman paikan puutteessa (ja muutenkin puutteessa) päädyimme metsäautotien päähän ja sammalikkoon rakastelemaan.

Kaikki hyvin, kunnes jostain kajahti kiväärinlaukaus ja parin, kolmenkymmenen metrin päästä puunlatvasta tippua mätkähti lintu. Säikähdyksestä kun selvittiin, yritettiin äkkiä saada jotain päälle, koska selvähän se oli, että metsästäjä tulisi saalistaan etsimään. Ja niinpä tulikin, eikä vain poiminut lintuaan ja häipynyt, vaan tuli juttelemaan ja pahoittelemaan säikäytystä.

Totesin, että ei se mitään, metsästän itsekin, mutta juuri sillä hetkellä kaveri tajusi mitä keskeytti. Virnisti vaan ja sanoi minulle, että sulla kyllä on parempi saalis, kivaa päivänjatkoa vaan.”

 Kesken railakkaan aktin miehen työkalu luiskahti ulos, ja minulla oli sormet tietenkin ihan siinä hollilla. Keskisormen kynsi viilsi miehen esinahkaan järkyttävän vekin.

Kesän taikaa

”Kymmenen vuotta taaksepäin olin silloisen naispuoleisen tuttavan kanssa piknikillä Suomenlinnassa kauniina kesäisenä päivänä. Oltiin palaamassa satamaan, ja päädyttiin yhdessä kohtaa yhtymään.

Kesken touhujen huomasin erään vanhemman rouvan tulevan, pysähdyimme, ja rouva käveli siitä ohitse. Ei voinut olla huomaamatta, mitä on tapahtumassa. Minä seisoin naisen takana, ja naisella on hieman selkä notkolla. Hän pyllisti kesämekko päällä. Siinä oli kesän taikaa.”

Seksileikeistä suoraan ensiapuun

Kesken railakkaan aktin miehen työkalu luiskahti ulos, ja minulla oli sormet tietenkin ihan siinä hollilla. Keskisormen kynsi viilsi miehen esinahkaan järkyttävän vekin, ja verta suihkusi kuin pistetystä siasta. Ei muuta kuin ensiapuun, jossa nahka kursittiin kokoon useammalla tikillä. Joskus roiskuu kun rapataan.”

Petihommissa lakana värjäytyi kokonaan verestä punaiseksi. Sanoin naiselle, että olisi voinut kertoa menkoistaan. Ei minulla niitä ole, sanoi hän ymmällään. No eipä ollut, kun veri oli minusta, heppi halki.”

Kerran suuseksiä puolisolleni antaessani, alkoi veri maistumaan suussa. Välittömästi ajattelin, että nyt sillä alkoi menkat. Hän kiven kovaan väitti, että ei, ja sitten kävi ilmi, että omasta nenästänihän se veri oli alkanut valua aika reipasta tahtia. Jäi sillä kertaa touhut siihen.”

Millaiset seksikokemukset ovat syöpyneet sinun mieliisi – hyvät ja pahat? Kerro ja keskustele kommenttikentässä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?