”Huusin kivusta, rouva harmista” – nämä seksimokat eivät hevin unohdu - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Huusin kivusta, rouva harmista” – nämä seksimokat eivät hevin unohdu

Seksi-ilottelu voi joskus loppua yllättävällä tavalla lyhyeen.

Seksiin liittyy myös noloja tilanteita, eikä tahattomasti aiheutuneilta kivuiltakaan voida aina välttyä.­

12.1. 19:10

Seksielämässä todellisuus näyttää totta vie olevan usein taruakin ihmeellisempää. Esimerkiksi silloin, kun kyseessä ovat seksiin liittyvät kömmähdykset.

Joskus pikkumoka kirvoittaa kunnon naurut, joskus se voi latistaa tunnelmaa.

Lukijat kertovat kokemuksistaan:

Kerran kävi kömpelösti, kun en saanut vetoketjua auki, vaan se oli jäänyt jumiin. Siinä mies odotteli aikansa, ja taisi tunnelma hieman laskea, kun yritin saada housuja pois. Liian leveä lantio, niin housut eivät tulleet vetskari kiinni pois jalasta. Vartti meni, että sain housut pois, kun vihdoin sain vetskarin rikki.”

Nuorena parina oli esikoisen syntymän jälkeen vajaan kuukauden tauko erotiikasta. Kun sitten SE päivä koitti, rouva nappasi heijarista salamana kiinni. Samalla pikkusormen kynsi teki herkkunuppiin pienen haavan. Itkin ja huusin kivusta, ja rouva itki ja huusi harmista. Kyllä se jo nyt naurattaa, mutta ei silloin, kun tuli jokunen päivä lisää taukoa.”

Lapsi oli mennyt yökylään serkulleen, ja olimme avovaimon kanssa kaksin kotona. Hän oli tokkurassa aiemmin vaivanneesta migreenistä, mutta silti tunnelma telkkaa katsoessa lämpeni. Lopulta minulla oli kädet täynnä tissiä ja housut auki. Vaimo siinä sitten sopersi, että hän haluaa olla päällä. Silmät harittaen hän loikkasi päälleni. Samassa se teki hirveän kipeää: hän oli jotenkin istunut elimeni päälle ja taittanut sen. Todellakin opin, että jos naisella on veressä kolmen promillen känniä vastaavat lääkkeet, niin älä suostu hevoseksi!”

Kortsujuttu on käynyt meilläkin, seurustellessani nykyisen mieheni kanssa. Silloin eivät lapset olleet vielä suunnitteilla, joten se kyllä säikäytti. Komensin miehen sitä sieltä [vaginasta] onkimaan pois ja kirosin, että parempi saada se pois nyt. Päivystykseen en lähde, enkä muuallekaan sitä poistattamaan.”

Seksilelukokeilun ihmeelliset käänteet

Yritin yllättää entistä tyttöystävääni jostain sekatavarakaupan valikoimasta löytämälläni ’tee se itse -vibraattorilla’. Sellaisella, joka tekee omasta kalusta valun johonkin kipsimäiseen mömmöön muoviputken sisälle, ja valuttaa sen jälkeen silikonimassaa ja vibraattorilaitteiston perään. Likka oli apuna ja piristi kaveriani. Mömmö oli hyvin epämiellyttävän tuntuinen, joten apu oli tervetullut.

Kalleuteni ovat kookkaamman puoleiset, eikä se putkilo ollut XL-koosta huolimatta tarpeeksi iso. Kipsimömmöä valui pitkin kaakeleita. Kesti aikansa kunnes mömmö oli kovettunut, sitten muut tavarat putkeen ja pesemään kaveria. Samalla huuhdoin lattialta valuneet mömmöt pois, lattiakaivoon.

Vuokratalossa asuttiin, ja kun kylppärin poistoputket alkoivat temppuilla, omistaja oli hiukan ärtynyt siitä, että putkessa oli jotain ’sementtiä’. Kerroin totuuden, ja hän ei sanonut mitään. Jatkoi hommiaan aivan hiljaa.”

Pikkumokat voi kuitata lämpimällä huumorilla ja empatialla.­

Tekevälle sattuu

Tulihan tuota kerran exän kanssa oltua soramontulla, ja jäätiin metsätiellä hommiin, vänkärin paikalla ovi auki. Kohta viereen pysähtyi perhe autollaan, ja koko perhe kyttäsi. Voin sanoa, että pikkuisen meinasi pää kääntyä metsään päin, kun perhe oli mennyt äkkiä pois. Myöhemmin sain vasta tietää, että siinä vieressä oli suosittu uimapaikka. Ei ihme, jos perhe ajeli ohi.”

Oli ihan mieleen painuva kokemus erään Tinder-tuttavan kanssa. Eräänä kertana oltiin päästy taas hommiin, ja annoin neidolle suuseksiä. Hän oli siitä niin innoissaan, että ehdotti, että voitaisiin kokeilla myös kakkosta, ja että liukkaria on yöpöydän laatikossa. Sitä sieltä kaivaessani alkoi laatikosta kuulua melkoinen surina. Katsoimme toisiamme ja repesimme aivan täysin. Neidon lelu oli siellä mennyt päälle. Neito sammutti lelun, ja hetken siinä keräilimme itseämme hepulin kourissa ennen kuin pääsimme viemään homma loppuun asti. Nauru jatkui vielä hetken päästä uudelleen, kun makasimme sängyllä hyvän olon keskellä.”

Onko mieleesi jäänyt seksimoka, joka naurattaa (tai hävettää) ehkä vielä vuosienkin jälkeen? Jaa omasi alla kommenteissa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?