Kylävieraat repesivät nauruun, kun lapsi toi olohuoneeseen yllättävän kapistuksen: ”Emännän naama oli häpeästä punainen” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Kylävieraat repesivät nauruun, kun lapsi toi olohuoneeseen yllättävän kapistuksen: ”Emännän naama oli häpeästä punainen”

Moni seksiin ja seksivälineisiin liittyvä kömmähdys naurattaa vielä pitkään jälkikäteenkin.

Onneksi mokille voi aina nauraa!­

13.10.2020 19:39

Erilaiset seksilelut ovat tuttuja jo monille. Niistä voi saada iloa ja nautintoa, mutta aina homma ei mene ihan maaliin. Seksilelu voi esimerkiksi putkahtaa esiin täysin väärällä hetkellä.

Selvitimme tätäkin asiaa taannoisella kyselyllä, ja huvittavia ja kuumottaviakin mokia seksilelujen kanssa riitti.

Artikkelin kommenttiosiossa tarinoita tuli lisää. Näin Ilta-Sanomien lukijat kertovat kommelluksista – omista tai toisten – seksilelujen kanssa:

”Oltiin siipan kanssa käymässä kyläreissulla, kun olohuoneessa istuessa perheen pieni taapero oli löytänyt jostain äipän hyrisevän patterivibran ja kolkutti sillä lattialla olevia omia lelujaan. Emännän naama oli häpeästä punainen, ja tietysti siinä yritettiin olla nauramatta. Turhaan.”

”Nuorena hankin poikamieskämppääni kokoelman surrusauvoja. Ihan vaan jos sattuisi joku tarvitsemaan myös ’kättä pidempää’. Aika harva nainen, niistä harvoista jotka sain kämpilleni kapakasta houkuteltua, oli lisälaitteista kiinnostunut. Kerran sattui villimmän menon ystävä kylään. Tehtiin monenmoista. Minun piti aamulla lähteä töihin. Kirjoitin lapun pöydälle, että kun heräät, niin keitä kahvit ja näkemiin kiitos. Iltapuoleen palasin kämpille, ja kapakasta löytynyt nainen makoili vuoteessa sauvat ympärillään. Sanoi odotelleensa minua saapuvaksi.”

Ilta-Sanomille tulleiden vastausten perusteella voi sanoa, ettei seksilelujen käyttö mene aina ihan nappiin. Monista tilanteista on selvitty huumorilla.­

”Kun ex-vaimon kanssa tuli avioero, laitoin hänen dildonsa läpinäkyvään muovipussiin ja palautin postilaatikkoon. Entinen vaimo soitti parin kolmen päivän päästä ja kertoi äitinsä hakeneen postin.”

”Entinen yläkerran naapuri heitti taloyhtiön roskikseen imukuppidildon paketin. Ei ollut mitenkään pienimmästä päästä se dildo, ja mikä parasta paketissa oli vielä nimi, joten ei jäänyt arvailujen varaan, keneltä löytyy valikoimista hieman kookkaampi apuväline.

”Naurattaa edelleen”

Joukossa oli myös muutama ikimuistoinen kertomus, joihin ei varsinaisesti liittynyt seksileluja.

Yksi lukija muistelee, miten hänellä oli pikkupoikana tapana tutkia toisten takkien taskuja karamellien toivossa. Ja kerran taskusta löytyikin jännittävä löytö.

”Löysin armeijassa olleen isoveljeni takin taskusta pakkauksen, jossa luki Sultan. Tätini perhe oli juuri kahvipöydässä, kun juoksin Jussi-veljen luo ja huusin: ’Jussi hei onks nää Sultanit jotain purkkaa.’ Nauruksihan se meni, ja vanhempani saattoivat olla hieman ylpeitäkin vastuuntuntoisesta pojastaan. Tosin minulle itselleni ei vielä tuolloin asia selvinnyt. Sanottiin vain, että ne ovat isojen poikien juttuja.”

Eräs lukija kärähti appiukolle uskaliaista videoista. Sanottava tosiaan on, että itsepä appiukko meni toisen koneelle katselemaan!

”Siirsin tietokoneelta toiselle tiedostoja, kun appivanhemmat tuli käymään. Unohdin sulkea näytön, ja appiukko tietsikkaihmisenä meni kattomaan, mitä näytöllä vilisee. Kaikki sellaiset videothan siellä vaihtoi osoitetta. Appiukko katsoi hetken hiljaa videoitten nimiä, ja lähti sitten kävelemään muualle.”

Eräälle lukijalle on jäänyt elämän ja seksielämän varrelta mieleen aivan omanlaisensa sattumus. Tämä jos mikä on hyvä muistutus tuplatsekkaukseen, jos mielit harrastaa seksiä kuukautisten aikana!

”Tuntui jotenkin tiukalta ja kuivalta. Hoidimme kuitenkin homman loppuun. Tämän jälkeen vaimo muisti, että tamponi olikin ollut hänellä koko ajan paikoillaan. Ei muuta kun hommiin, eikä muuten ihan heti saatu tamponia ulkoilmaan. Virkkuukoukulla varovasti ongin ja sain narun päästä kiinni. Pikkasen huvittuneina, mutta helpottuneina oltiin jälkeen päin. Varmaan 30 vuotta sitten ja naurattaa välillä edelleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?