6 asiaa, joilla herätät huomiota Tinderissä – löytyvätkö nämä profiilistasi?

Nettisovellusten kautta voi löytyä kiinnostavia tyyppejä, mutta toisaalta profiilit eivät aina anna niiden haltijasta täyttä kuvaa.

Nettisovellusten profiiliteksteissä sekä kuvien avulla kannattaa kertoa tarkemmin siitä, millainen tyyppi oikein on. Silloin saattaa lykästää.

6.10.2020 19:00

Koronapandemia hiljensi kasvokkain treffailua, mutta onneksi on Tinder! Näin totesimme hiljattain jutussamme.

Toisilla deittimatka tyssää kuitenkin jo siihen, ettei profiili sytytä vastapuolta lainkaan. Pienelläkin asialla voi olla kiinnostuksen herättämisessä iso merkitys.

Nämä 6 asiaa kertovat siitä, että sinulla voi olla Tinderissä hyviä mahdollisuuksia:

1. Kuvat ovat kunnossa

Olet panostanut kuviin, etenkin pääkuvaan. Otoksessa kasvosi näkyvät selkeästi.

Digideiteillä-kirjan kirjottaneen Mari Koistisen mukaan kuvat kannattaa hoitaa profiilissa ensi kädessä kuntoon. Jos haluaa tutustua toiseen ihmiseen, on hänen ulkonäkönsäkin herätettävä kiinnostus. Kuvat antavat osviittaa myös siitä, mitä yhteistä itsellä ja toisella mahdollisesti on.

Paljaan vartalon ja omien muotojen ylitsevuotava esittely on monen mielestä turn-off.

2. Kerrot jotain itsestäsi

Olet ladannut itsestäsi pääkuvan lisäksi kuvia, jotka kertovat sinusta, olemuksestasi ja harrastuksistasi. Kerrot itsestäsi myös sanallisesti.

Parikymppinen Tiia kertoi panostaneensa siihen, että hänen profiilinsa tekstit ja kuvat kertovat hänestä jotakin myös ihmisenä. Profiilista voi esimerkiksi päätellä, mitä Tiia tekee työkseen, mitä hän harrastaa ja mistä hän on kiinnostunut. Oman persoonan avaaminen johti siihen, että kiinnostavia miehiä alkoi löytyä.

3. Osaat avata keskustelun

Olet kehittänyt kiinnostavan, persoonallisen ja tahdikkaan avauksen.

Jos ensimmäinen viesti on tyyliin ”Moi, taidat olla tosi kuuma kissa!”, harvempi vastaanottaja innostuu. Myös ronskin huumorin kanssa kannattaa olla varovainen, sillä toinen ei välttämättä osaa tulkita viestiä niin kuin itse on tarkoittanut.

Toisaalta standardiviestit, joita lähetellään kaikille, eivät anna hyvää ensivaikutelmaa.

4. Teet positiivisen ensivaikutelman

Profiilissasi ei ole imeliä voimalauseita tai kummallisia letkautuksia. Et mökötä kuvissa vaan hymyilet. Hymyn on todettu lisäävän oikealle pyyhkäisyjä. Liika poseeraaminen tai pullistelu ei ole sinulle tarpeen.

5. Olet rehellinen

Kolmekymppinen Laura kertoi törmäävänsä Tinderissä usein ”36-vuotiaisiin”, jotka ovat selvästi lähempänä kuuttakymppiä tai yli 60-vuotiaita. Jotkut taas käsittelevät kuvia liiankin innokkaasti erilaisilla kauneusfilttereillä.

”Älkää nyt viitsikö, aikuiset miehet!” Laura sanoo.

Tärkein asia on Lauran mielestä se, että mies on rehellinen. Esimerkiksi valheellinen kuva ei kanna pitkälle.

6. Osaat kirjoittaa

Taidat kieliopin ja sana on muutenkin hallussasi. Monen mielestä kielioppivirheet ovat aikamoinen nou-nou.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?