Baari-ilta päättyi nautinnolliseen yöhön tuntemattoman naisen kanssa – sama nainen tuli myöhemmin vastaan yllättävässä paikassa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Baari-ilta päättyi nautinnolliseen yöhön tuntemattoman naisen kanssa – sama nainen tuli myöhemmin vastaan yllättävässä paikassa

Seksi täysin tuntemattoman kanssa voi viehättää ja jäädä mieleen. Mutta mitäs sitten kun yhden illan juttuun törmää täysin yllättäen?

”Pitää alkaa välttää kavereiden kanssa kaljoittelua iltaisin”, eräs yhden illan juttuun yllättäen törmännyt mies arvelee.

14.9.2020 19:10

Yhden yön jutut voivat kävellä vastaan mitä yllättävimmissä tilanteissa – ja joskus heti samana päivänä. Se selvisi jutustamme.

– Onhan noita ”hoitoja” menneisyydestä tullut vastaan, ja osa on jopa edelleen töiden kautta tuttuja. Jos pelottaa, että yhden yön heilan voi joskus tavata, niin ei kannata sänkyyn hypätä ollenkaan. Suomessa on niin pienet piirit, ettei tarvitse olla edes mikään casanova, ja silti törmää jossain kohtaa elämää entisiin. Itselläni ei ole koskaan ollut tarvetta väistellä. Kun kerran leikkiin ryhtyy, sen verran aikuinen pitää olla, että ei ala pakenemaan omia tekojaan, sanoo eräs lukija.

Kokemuksia on monenmoisia. Näin Ilta-Sanomien lukijat muistelivat omia yllätyskohtaamisiaan entisten heilojen kanssa:

”Lähikaupan Marja oli viikonloppuna ravintolassa, jossa tapasimme, ja jatkoille mentiin minun luokseni. Yö oli nautinnollinen ja paljon kysymyksiä herättävä. Marja oli saanut paikan lähikaupasta edeltävänä viikkona, ja näin hänet kassalla sen yön jälkeen.

Hämmennys ja ihmetys valtasi minut, mutta nokkelasti siitä selvisin, ja kutsuin uudelleen kahville kylään, kun hänen työvuoronsa päättyy.”

”Nätti nainen tuli kohdattua ravintolassa jo alkuillasta. Juteltiin, ja parit siinä otettiin, minkä jälkeen hän lähti suureksi yllätykseksi matkaani. Aamulla nainen oli hädissään, sillä edessä oli työhaastattelu. Hän lähti aika pikaisesti valmistautumaan.

Suurin hämmästys tuli kello kymmenen, jolloin minulla oli uuden työntekijän haastattelu. Siinähän oli nainen, joka oli lähtenyt luotani kiireesti vain pari tuntia sitten. Hänellä kävi hyvin, sillä hän sai työn, muttei tavattu enää seksin merkeissä.”

”Oli yhden illan hoito. Seuraavalla viikolla kävin tekemässä sähkötöitä eräässä konttorissa, jossa samainen nainen oli siivoojana töissä. Ilmeisesti jäi molemmille vielä tarve harrastaa seksiä, sillä päivän aikana pantiin siivouskomerossa tovi.

Ei olla sen jälkeen enää kohdattu.”

”Vaimoni kanssa käytiin alusasuja myyvässä liikkeessä, ja siellä oli myymässä nainen, jota olin pari viikkoa sitten nopeasti nainut porraskäytävässä.

En kärynnyt, mutta kyllä oli tilanne hiostava ja tuskallinen. Pitää alkaa välttää kavereiden kanssa kaljoittelua iltaisin.”

”Baarista tarttui mukaan ’eronnut’ nainen, joka parin päivän päästä tuli miehensä kanssa ostoksille. Tunsin miehen todella hyvin, olihan hän yksi meille tavaraa toimittaneen firman kuljettajista. Ja tietenkin mies halusi juuri minut heille myyjäksi.

Oli jotenkin hankalaa olla luontevasti pariskunnan kanssa, kun edellisenä viikonloppuna olin polkenut rouvaa, ja nyt tämä ’eronnut’ pari kiehnäsi edessäni kuin vastarakastuneet. No, homma hoitui ja he saivat kodinkoneensa.”

”Tapasin kivannäköisen ja -oloisen, hieman röyhkeän miehen Sveitsissä. Vaihdoimme vain etunimet hotellin respassa aamulla, mutta koko työpäivä meni jotenkin ’uneksiessa’, ja hänen puhelinnumeronsa poltteli taskussa niin, että se oli pakko heittää roskiin. Olin omasta mielestäni ihan hyvässä liitossa silloisen mieheni kanssa, enkä halunnut rikkoa mitään olemassa olevaa.

Myöhemmin, aina silloin tällöin mietin, että kukahan se mies oli, ja mistä hänet löytäisin, etenkin sitten kun tuli ero silloisesta puolisostani. Tapasin tämän miehen nyt, parikymmentä vuotta myöhemmin, ja tajusin yhteyden vasta silloin. Olin pyörtyä. Sekin on erikoista, että tapaaminen toi vanhan ihastumisen tunteen pintaan.”

”Rokkarimimmi sanoi jo saatille lähtiessäni, ettei mitään mahkuja. Käveltiin puolisen tuntia, ja saavuttiin sen kotitalon läheiselle puistolle. Keinuteltiin jutellen varmaan puolisen tuntia ainakin. Puistossa oli suojaisa leikkikatos, jonne ajauduttiin juttelun lomassa, eikä mennyt kuin hetki, niin oli housut riisuttu molemmilta.

Tapasin samaisen neitosen viikolla kahvilassa, ja hymyt oli maireat, vaikkei sen jälkeen enää tavattu sen ihmeemmin.”

Oletko sinä törmännyt vanhaan heilaan yllättävässä paikassa? Jaa kokemuksesi alla kommenteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?