Mies vietti kiihkeän yön vieraan naisen kanssa ja lähti aamulla töihin – sai vielä samana päivänä kokea jättiyllätyksen kesken palaverin - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies vietti kiihkeän yön vieraan naisen kanssa ja lähti aamulla töihin – sai vielä samana päivänä kokea jättiyllätyksen kesken palaverin

– Junassa kävin istumaan penkille vain huomatakseni, kuinka muutaman kuukauden takainen yhden yön petostelija istui puolisonsa kanssa vastapäätä, kertoo 25-vuotias nainen.

Yhden yön jutut voivat kävellä vastaan mitä yllättävimmissä tilanteissa – ja joskus heti samana päivänä.­

11.9. 19:02

Kiusallista! Muun muassa näin kuvailee moni sitä tunnetta, kun kohtaa entisen kumppanin tai yhden yön jutun – tapahtui se sitten kaupan kassalla, baarissa tai työn merkeissä.

Olin nuori, mutta täysi-ikäinen. Syksyllä kun koulu alkoi, kuulin että opettaja oli hetken poissa, ja hänellä oli sijainen. Yllätys oli melkoinen kun sijainen saapui luokkaan. Olin kieriskellyt hänen lakanoissaan pari viikkoa takaperin.

Lyylikki

Ex-vaimo oli se kiinteistönvälittäjä, joka esitteli minulle ja vaimolleni asuntoa. Paikalla ei ollut kuin me kolme.

Jorma

Kohtaamisissa riittää kirjoa, selvisi Ilta-Sanomien parisuhde- ja seksikyselystä. Saimme satoja kertomuksia erilaisista tapaamisista entisten kanssa.

Muutin uuden poikakaverin kanssa vuokralle ja alapuolisen asunnon omisti yhden yön juttu. Onneksi emme usein törmänneet rapussa. Toinen yhden yön juttu on ollut autoni huoltaja. Yksi eksä on riehunut uudelle poikakaverilleni paikallisessa yökerhossa niin, että joutui yöksi putkaan.

36-vuotias nainen

Hieman noloa

57-vuotias mies kertoo lähteneensä aamulla yhden yön jutun jälkeen naisen asunnolta suoraan töihin. Päivästä tuli yllättävä.

Aamupäivällä oli palaveri uuden asiakkaan kanssa ja hän toi mukanaan kollegansa, joka oli tuo edellisen yön seuralaiseni. Sekunnin tai kaksi siinä tuijotimme toisiamme, mutta hän laukaisi tilanteen toteamalla: ’Täällähän on vanhoja tuttuja.’ Sanoin siihen: ’Missä terassilla olemme tavanneet, nyt en muista.’ Siirryimme asiassa eteenpäin.

Mies, 57

Talvella baarijonossa tapasin yllättäen syrjähyppyni ja minun piti ottaa sormus sormesta käsineen sisään.

Kuusikymppinen mies

Toinen kuusikymppinen kertoo olleensa menossa junalla kotiseudulle, kun alkoi tapahtua.

Ravintolavaunussa oli samassa pöydässä kanssani kolme naista kotiseudultani. Olin ollut kaikkien kanssa petipuuhissa. Repivä tilanne.

Mies, 60

Istuin aamuruuhkabussissa vahingossa miehen viereen, jonka kanssa oli salasuhde. Oli pakko teeskennellä ettei tunneta, mies oli varattu.

Nainen, 34

Hammasta särki, sain ajan hammaslääkärille. Sehän oli nainen, joka oli lähtenyt baarista minun kanssani muutama kuukausi aikaisemmin. Oli noloa, koska olin livahtanut ulos kun hän oli nukahtanut. Hän oli hyvin ammattilainen, ei maininnut asiaa, ja hoiti työnsä hyvin. Mutta tilanne oli outo ja nolo minulle.

Mies, 48

Ihan lukossa

Kohtaaminen voi olla kivulias. Sellainen sattui 34-vuotiaalle naiselle, kun hän törmäsi entiseen kumppaniinsa ja lapsensa isään kauppakeskuksessa.

Hänellä oli uusi puoliso ja uusi vauva mukana. Hän ei ollut tavannut yhteistä lastamme enää vuosiin. Tuntui kuin olisin nähnyt aaveen, menin paniikkiin, käännyin pois, pakenin läheiseen hissiin ja lähdin pois. Tuntui kamalalta ja ristiriitaiselta. Häntä olin kuitenkin rakastanut ja hän oli lapseni isä, enkä kuitenkaan ole ollut enää vuosiin tekemisissä.

Nainen, 34

Hämmennys on niin ikään monelle tuttu tunne.

Työskentelen sairaanhoitajana melko intiimillä erikoisalalla. Eräänä työpäivänä yhden toimenpidehuoneen hälytyskello soi ja mentyäni huoneeseen apuun ex-säätöni oli toimenpidepöydällä pylly paljaana. Menin täysin lukkoon.

Nainen, 27

Junassa kävin istumaan penkille vain huomatakseni kuinka muutaman kuukauden takainen yhden yön petostelija istui puolisonsa kanssa vastapäätä. Olimme molemmat silmät selällään, kasvot punaisina.

Nainen, 25

Vaihdoin työpaikkaa, ja uudessa työssäni näin joka päivä käytävillä ja hississä yhden surkeimmista panoistani. Se sai aikaan joka kerta etovan olotilan ja puistatuksen.

Nainen, 26

Hyviä sopii muistella

Tapaaminen voi toki olla lämminhenkinenkin.

Aviossa ollessani, toista lastani oltiin synnytyssalissa synnyttämässä, ja kätilönä oli sinkkuvuosieni ihoystävä. Hyvin meni. Kaikki kolme hoidimme asian ja potra lapsi autettiin maailmaan. Hyvillä mielin muistelen niin synnytystä kuin kätilöäkin.

Isä

Yksi nuorena miehenä tapailemani vanhempi nainen tuli vuosien jälkeen yllättäen vastaan silmälääkärin odotushuoneessa. Katseemme kohtasivat, mutta emme sanoneet sanaakaan kun kummallakin oli sukulainen mukana. Illalla tekstailimme ja parin päivän päästä joimme kahvit vanhoja muistellen hymyssä suin. Sen pidemmälle emme enää menneet.

Mies, 41

35-vuotias nainen kertoo törmäävänsä yhteen eksäänsä jatkuvasti harrastuksen parissa.

Asia on mukava muisto, jonka olemme molemmat pitäneet omana tietonamme. Joskus nauramme/hymähtelemme/muistelemme sitä. Muu harrastusporukka ei tätä tiedä.

Nainen, 35

Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 19.9.2019.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?