Yllättävä treffipyyntö bussissa johti erikoiseen välikohtaukseen – ”Ehdin harkita jo selkänojien yli kiipeämistä” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Yllättävä treffipyyntö bussissa johti erikoiseen välikohtaukseen – ”Ehdin harkita jo selkänojien yli kiipeämistä”

Lukijat jakavat lisää kokemuksiaan erikoisista treffeistä.

Treffit voivat kääntyä suuntaan jos toiseen.­

13.8. 18:00

Deittailu, treffailu, tapaaminen kiinnostavan ihmisen kanssa. Joskus se sujuu kuin unelma, joskus kohtaaminen jää muistoihin kammottavalla tavalla.

Jukka kertoo päässeensä treffeille kivan naisen kanssa.

– Aika kului ja kerromme itsestämme, nauroimme. Yhtäkkiä nainen käänsi keskustelun lasten hankintaan ja yhdessä asumiseen. Suurin virhe oli, kun puhuimme, miten ja missä asumme.

Kun treffit (vihdoin viimein) päättyivät ja lähdimme omille teillemme, oli minun pakko poiketa ABC:llä kahvilla. Tuntia myöhemmin kun tulin kotiin. Nainen istui pihassa koiransa ja laatikossa olevan kissansa kanssa ja tunki kylään. Kesti kaksi päivää, että sain hänet kohteliaasti lähtemään. Tekstiviestit, joissa oli ”huomenta rakas” ja ”hyvää yötä rakas”, jatkuivat yli puoli vuotta.

Lukijat kertovat myös tällaisista kokemuksista:

Alkujännitystä

Mennessäni ensimmäistä kertaa treffeille nykyisen mieheni kanssa, olin niin jännittynyt, että mistään ei meinannut tulla mitään.

Päätimme lähteä ulos kävelylle. Hän tuli hakemaan minua asunnoltani. Minun piti kuitenkin käydä vessassa ennen lähtöä. Vuorasin pöntön vessapaperilla, ettei pissanlorinaa vain kuulu. Vessapaperitukkoa pitelin peräaukossa, ettei sieltä vain vahingossa pääse mitään äänekästä ulos.

Ilta meni kävellessä ja jutellessa, mutta koska jännitykseltäni en ollut voinut aiemmin edes syödä, minulla oli kamala nälkä. Menimme ravintolaan, ja mies halusi ehdottomasti tarjota minulle ruoan. Oli mukavaa. Nyt kun yhteistä taivalta on jo noin 25 vuotta, niin eipä tarvitse vessanpönttöä vuorata, saati pelätä, jos välillä törähtää. Ja mukavaa on edelleenkin.

Erikoinen treffipyyntö

Nämä eivät olleet treffit, vaan treffipyyntö bussissa. Istuin ikkunapaikalla ja kieltäydyin treffeistä kohteliaasti, koska minulla oli jo kumppani. Mies sekosi täysin ja alkoi haukkua kaikkia naisia "tuollaisiksi", ja kaikkea vielä rumempaa.

Oli hieman tuskaa päästä miehen ohi, pois penkistä. Ehdin harkita jo selkänojien yli kiipeämistä.

Suupaltti

Olin sopinut ekat livetreffit miehen kanssa, mutta miestä ei kuulunut tapaamiseen. Soitin. Mies oli nukkunut päikkäreillä pommiin. Onneksi hän asui keskustassa ja ehti paikalle 10 minuutissa tyynyn kuvat poskessa. Itse olin koko päivän ollut ihan pistoksissa jännityksestä.

Mentiin kahville ja mies puhui. Itsestään ja eksistään. Kutsui minua välillä eksänsä nimellä. Kertoi, että hänen naisystävänsä ovat olleet koulutuspäälliköitä ja apteekkareita. Sanoi, että jos olen rahapulassa tai tarvitsen kyytiä, hän kyllä lainaa rahaa ja kuskaa. Mies myös luetteli kaikki ihmiset, jotka ovat hänelle velkaa.

En viitsinyt sanoa, että minulla on kolme asuntoa, joista kaksi on vuokralla sekä ihan hyvä auto ja työ. Niillä treffeillä ei puhuttu sanaakaan minusta.

Ei kiitos kaljoittelulle

Sovittiin kahvittelu baariin. Miehen maha roikkui virttyneen t-paidan helman alta, housujen päällä. Hän tilasi itselleen kaljan, vaikka oli asuntoautolla liikkeellä. Minulle hän tilasi kaljun kahvin.

Juttelimme niitä näitä, ja enimmäkseen hän kertoili omista matkoistaan rakkaalla autollaan. Kaljaa kuulemma kului kohtuullisesti, mitä väitettä se iso kaljamaha ei tukenut.

Ei minun tyyppiä ollenkaan, kaljoittelevaa miestä en ala sietämään. Lopuksi suuntasimme omiin suuntiimme. Maksoin itse kahvin.

Suoraan asiaan ja kotiin

Sovittiin neidin kanssa treffit. Hän halusi nähdä jossain julkisella paikalla, ja käski ajaa hautausmaan parkkipaikalle. Menin paikalle, neiti hyppäsi kyytiin. Käski ajaa lähimmälle huoltoasemalle, että pääsee vessaan. Käytäisiin samalla kahvilla.

Ajettiin kahville, ja hän tuumasi kahvin aikana kärsivänsä lateksiallergiasta, joten suojaseksi ei tulisi kuuloonkaan. Minun olisi pitänyt lähteä sukupuolitautitestiin siltä istumalta. No lähdinhän minä, mutta suoraan kotiin.

Puhelin äänettömälle, kiitos

Kävin kerran kahvilla miehen kanssa. Koko ajan hän katseli ympäriinsä, vastaili soittoihin ja vilkuili puhelinta. Tuli olo, että hän olisi ehkä halunnut olla muualla. Kuitenkin olisi ollut halukas näkemään uudestaan.

Taitaa jäädä yhteen kahvitteluun. Itse pidän puhelimen äänettömällä, jos tapaan jonkun ihmisen.

Millainen treffipyyntö on etenkin jäänyt sinun mieleesi? Kerro se kommenttikentässä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?