Mies lupasi järjestää ensitreffeille purtavaa, mutta eväsvalinta jäädytti illanvieton – ”Näkyi varmaan selvästi, ettei tarvitse soitella” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies lupasi järjestää ensitreffeille purtavaa, mutta eväsvalinta jäädytti illanvieton – ”Näkyi varmaan selvästi, ettei tarvitse soitella”

Treffien yksi tyypillinen tunnelmantappaja on tauoton puhe ex-kumppaneista.

Ensitreffit eivät välttämättä ole aivan auvoinen kokemus – ainakaan silloin, jos toinen osapuoli on enemmän kiinnostunut puhelimestaan.­

11.8. 19:05

Deittailun maailmassa todellisuus näyttää olevan taruakin ihmeellisempää.

Ensitapaaminen saattaa olla kauhistus. Tai sitten kemiat kohtaavat heti.

Näin lukijat kertovat kokemuksistaan.

– Menin aikoinaan nettituttavuuden kanssa treffeille Kaivarin rantaan. Oli ihan mukavan oloinen kaveri, mutta ei kuunnellut sanaakaan mitä puhuin. Tuijotti vaan sääriäni. Hänellä oli säärifetissi. Häntä olisi kiinnostanut jatko, minua ei! kertoo Päivi.

– Eivät olleet treffit, vaan ihan ajotreffit moottoripyörillä. Olimme tavallaan ventovieraita, mutta kuitenkin jotain jutelleet parin kerran aikana puhelimessa ja joitain viestejä laittaneena. Tykkäsin hänestä heti, kun hän avasi suunsa ja kun hän halasi lämpimästi. En muista milloin olisin nauranut niin paljon. Kunpa se kesä ei olisi loppunut, kertoo puolestaan Marika.

Lukijat jakavat kokemuksiaan myös ei niin ruusuisista kohtaamisista:

”En syönyt mitään”

Minä tapasin "kirjeenvaihtokaverin”, ja olisi menty kahvilaan. Oli kylmähkö syysilta, ja kaverilla nenästä valui yhtenään jotain. Yks kaks hän niisti nokkansa suoraan käteensä ja pyyhkäisi ylimääräiset räät housunsa sivuun. Minä hyppäsin lähimpään yleiseen kulkuneuvoon ja menin kotiin, enkä syönyt sinä iltana mitään.

”Pakastepizza jäädytti tunnelman”

Olin tapaillut fiksun oloista miestä muutaman kerran, kun kutsuin hänet kotiini työpäivän jälkeen. Mies kysyi, voisiko ottaa koiransa mukaan. Minulla ei ollut mitään sitä vastaan. Mies lupasi tuoda tullessaan iltapalaa, ettei minun tarvitsisi käydä enää kaupassa.

Mies saapui sovittuun aikaan, mutta siihen jäikin illan positiivisuus. Pöydälle mies heitti pakastepitsan ja komensi laittamaan uuniin. Koiralle mies heitti kovamuovisen tyhjän limsapullon ja rojahti sohvalle laittaen tv:n päälle.

Pitsan hän söi ahmien, välillä seisaaltaan tv:n edessä, ja syötyään ei edes vienyt likaisia astioita pois pöydästä.

Kaksi tuntia katsoin miehen ja koiran sikailua, ja se riitti. Kun vihdoin sain tyypin ulos, ilmeestäni näkyi varmaan hyvin selvästi, ettei tarvitse soitella. Ja onneksi en enää kuullutkaan mitään koko tyypistä!

Matosta teki kyllä mieli laittaa lasku perään, sen verran tiukassa muovinpalaset siinä olivat.

”Mielenkiinto kaatui pukeutumiseen”

Olin laittautunut treffeille sieväksi ja kauniiksi kaikin puolin. Mies kurvasi katumaasturilla paikalle roikkuva T-paita päällä, jalassa vanhat farkut, joissa oli pari valkoista maalintahraa. Leukasänki oli ajamatta.

Käytiin kahvilla, mies puhui koko ajan itsestään. En juurikaan saanut sanottua väliin mitään. Ei siinä sen kummempaa, ihan rattoisasti se aika kului. Hän pyysi seuraavana päivänä lounaalle, autoaan olisin myöhemmin saanut lainata, kun olin menossa sukulaista tervehtimään, pyysi konserttiin, matkoille, hän kertoi maksavansa kaiken.

En kertonut hänelle syytä, mutta olin niin pikkumainen, että tuo treffeille pukeutuminen kaatoi osaksi mielenkiintoni. Myös se, ettei hän osannut kuunnella. Rahasta en ollut kiinnostunut. Olen pienituloinen, mutta pärjään omillani.

”Valinnanvaraa”

Ekoille treffeille mies tuli työvaatteissa (maajussin vetimet), ihan ok kun tavattiin huoltiksella. Toiset treffit sovittiin kivaan kahvilaan, sinnekin hän tuli työvaatteissa. Kotona olisi kuulemma ollut musta puku, jota käytettiin vain häissä ja hautajaisissa. Ei ole koiraa karvoihin katsominen, mutta kivempi liikkua miehen seurassa, jolla vähän enemmän vallinnanvaraa vaatekaapissa.

”Puhelimessa”

Nainen tuli luokseni, oltiin tavattu jo aikaisemmin julkisella paikalla. Tarjosin lonkun. Ensimmäinen tunti meni naisella puhelimessa. Toisen lonkun jälkeen hän kertoi tunnin ex-miehestään. Aamulla ilmoitin, että tämä oli tässä.

”Lähdin vauhdilla”

Kerran parikymppisenä miehenalkuna ajoin myös autolla sen 400 kilometriä kun yksi nainen oli nähnyt minut yhteisten tuttavien häissä. Hän lähestyi ensin minua rakkauskirjeellä, sitten soittelimme paljon.

Sitten kun nähtiin ekaa kertaa, halusin lähteä heti pois! Tyttö luuli olevansa joku intiaani: käveli avojaloin talvipakkasella. Kun joimme kahvia, meinasi tulla sydänkohtaus, kun hän esitteli omia lemmikkikäärmeitä! Lähdin vauhdilla, kohteliaan kieltävän vastauksen jälkeen. Ne olivat mieleenpainuvat treffit. Toista kertaa ei tullut.

”Kaikenlaista...”

Nuorena tyttönä olin ekoilla treffeillä tapaamani miehen kanssa. Hänpä siinä päätti kertoa, että on niin näppärä kaveri, että ei tarvitse kynsisaksia. Hän kun syö kyntensä. Myös varpaankyntensä. Notkea kaveri? Ei tullut toisia treffejä, eikä suukkoa niillä treffeillä.

”Kaatopaikka”

Mies pauhasi tuntitolkulla erotraumoistaan ja vihastaan eksää kohtaan. Kuuntelin ja rupesin tuntemaan itseni kaatopaikaksi. Kuinka jotkut ovat niin tyhmiä, että kippaavat negatiiviset tunteensa vielä melko tuntemattomaan ihmiseen?

Menin ja hain takkini, ja mies oli hämmästynyt kun sanoin, etten halua enää tavata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?