Mies ajoi ensitapaamiseen 500 kilometriä, mutta kummallinen asu tappoi tunnelman – ”Ei tullut toisia treffejä” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies ajoi ensitapaamiseen 500 kilometriä, mutta kummallinen asu tappoi tunnelman – ”Ei tullut toisia treffejä”

Treffeillä kaikki ei välttämättä ota sujuakseen.

Kukkapuskakaan ei välttämättä pelasta tilannetta.­

6.8. 20:30

Liiallisuuksiin mennyt käsidesin käyttö, ensitreffiajelu hautausmaalle, äidin tekemä kondomipussukka... – kerroimme eilen mieleen jääneistä treffikokemuksista. Hersyvämpiä ja hirvittävämpiä kokemuksia on juuri koottu kirjaksi.

Lukijat jakavat omia kokemuksiaan.

”Ei ollut enää asiaa”

Ensitreffien jälkeen tuli viesti: "Oisko sulla jotain lempinimeä jolla voisin kutsua sua tai toista etunimeä tai jotain? Kun sulla on sama etunimi kuin mun dementoituneella äidillä, enkä haluaisi kutsua sua sillä. Ei ollut, eikä enää muutakaan asiaa hänelle.

Toiselle tyypille tulin ensitreffeillä maininneeksi, että lapsellani on ollut anoreksia. "Eikö se ole sellaista luulotautia se koko anoreksia", tämä tuhahti. Sitähän se varmaan oli, kun 170-senttinen painoi alle 40 kg. Eipä ollut enää asiaa hänellekään.

”Itkettiin ikävää ja harrastettiin seksiä”

Nykyisen mieheni kanssa tapasimme aika tarkalleen seitsemän vuotta sitten. Molemmille oli ennakkoon selvää, että ne tulevat olemaan seksitreffit, jos vähänkään nappaisee.

Molemmat olimme menettäneet sisaren heidän sairastuttuaan muutamia vuosia aikaisemmin. Niillä treffeillä itkimme yhdessä sisarusikävää, harrastettiin seksiä, syötiin ja naurettiin mahdottomasti. Ne treffit kestivät pari vuorokautta. En ikinä ole ollut kenenkään kanssa niin kummallisilla ensitreffeillä, mutta enpä ole ikinä ennen tavannut niin ihanaa rakasta miestä kuin minulla edelleen on.

”Arvaa harmittiko?”

Olin kovin lemmenkipeä. Mukavan tuntuisen kaverin kanssa tapasimme ensi kerran livenä muutaman viikon sähköposti- ja puhelinkeskustelujen jälkeen jalkapallon MM-kisojen aikaan. Hän tuli luokseni. Ilta kului jalkapalloa katsellessa.

”Kouluarvosana 5”

Mies ajeli 500 kilometriä treffeille kanssani. Jostain kaapin perukoilta hän oli löytänyt itselleen 70-luvun vermeet. Noh, kävelimme kahvilaan minä kymmenen metriä edellä. Toivoin koko ajan, ettei vaan kukaan tuttu tulisi vastaan. Minä hienossa mekossani.

Ei tullut peräkammarin miehen kanssa toisia treffejä. Keskustelutaito kouluarvosanalla 5, asteikolla 4–10.

”Minäminäminäminä...”

Treffien yleisin aihe on joko ex tai minäminäminäminä. Päädyin tällaisen kanssa jopa sänkyyn. Puheiden mukaan hän oli varmasti yli exästä. Kertoi, kuinka tärkeitä hänelle ovat kissa, jumppaohjaaminen ja kasvisruokavalio.

Hän otti ex:än puheeksi aktin aikana, ei voinut olla yötä, koska kissat, ja lopulta veti herneet nenään ja katosi, kun en purematta niellyt jotain typerää Netflixiin tuotettua dokumenttia kasvisruokavaliosta, josta olisi pitänyt samaa mieltä. Lopulta selvisi, että kyseinen daami oli tyypillinen sarjasuhteilija, joka ei kuukautta pidempään osannut olla sinkkuna.

”Kunnioitettavaa rehellisyyttä, mutta...”

Mies kertoi ekoilla treffeillä ollessamme tappaneensa jonkun, ja lusineensa jo suurimman osan ajasta. Vielä oli jäljellä ilmeisesti joku avovankeuden tapainen rajoitus, koska hänellä oli kotiintuloaika. Kunnioitettavaa rehellisyyttä, mutta toisia treffejä ei tullut.

”Lisäajalle”

Nainen kertoi miltei aluksi, että on päässyt nyt vihdoin ex:ästään eroon, kun hankki sille lähestymiskiellon. Ei ole kuulemma rikkonut sitä kuin yhden kerran tulemalla viikko sitten kirveen kanssa olohuoneen ikkunan läpi sisään.

On kuulemma ajoittain arvaamattoman oloinen, mutta joskus ihan mukavakin. Kyseli sitten parin päivän päästä, että milloin nähtäisiin uudelleen? Kerroin, että taidan tarvita ihan pienen lisäajan, koska en taida olla valmis suhteeseen. Ei enää nähty jostain syystä.

”Ihme tyyppi”

Kerran kävin treffeillä miehen kanssa. Lähes joka kysymykseeni hän vastasi "kerron sitten enemmän ensi kerralla" . No sitä ensi kertaa ei minun puolelta tullut. Ihme tyyppi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?