Iloinen kesäseksi päättyi kuumottavaan tilanteeseen – ”Jälkeenpäin varmistin aina ikkunoiden olevan kiinni” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Iloinen kesäseksi päättyi kuumottavaan tilanteeseen – ”Jälkeenpäin varmistin aina ikkunoiden olevan kiinni”

Pettäneitä sängynpohjia, kiihkeää ääntelyä, auki unohtunut ikkuna...Lukijat kertovat, millaista elämää omissa taloissa naapureissa on vietetty.

Jos hyvin kovaäänistä seksiä on jatkuvasti, ja naapuri siitä huomauttaa, tämä pitäisi ottaa huomioon samalla tavalla kuten huomautus mistä tahansa häiritsevästä melusta.­

3.8. 19:00

Kysyimme alkukesästä, mikä on oudointa, mitä naapurin on kuullut tai nähnyt seksin saralla tekevän.

Eniten kommentoitiin kerrostaloissa asunnosta toiseen kantautuvia ääniä. Varsin moni oli kuitenkin myös nähnyt naapuriensa harrastavan seksiä.

Näin lukijat jakavat kokemuksiaan:

Yläkerran pariskunta harrasti kovaäänistä seksiä päivin, öin ja usein. Nainen huusi kuin pornoelokuvissa. Meidän 5-vuotias lapsikin alkoi matkia tätä "aah ahh" -ääntä. Heräilimme monta kertaa keskellä yötä naisen voihkintaan. Muutamana yönä kyrsiintyneenä vuorotyöläisenä hakkasin laipioon, jolla sain naisen hiljenemään. Pari sekstaili paljon, mutta myös tappeli paljon. Aina huudon alettua pidettiin mieheni kanssa peukkuja, että josko he pian eroaisivat. Ja niin lopulta kävi! Ihana hiljaisuus.

Yläkerran rouva sanoi, että hänen yläkerrassaan harrastetaan seksiä kuin kanit konsanaan. Meinaan nuoren parin sänky natisee joka yö. Sanoin, että jospa tehdään keräys, ostetaan nuorille uusi vuode. Ei lämmennyt tuo ajatus. Ainoa, mitä joskus olen kuullut, on härskiä puhetta naapurin parvekkeelta. Vanha ukko oli saanut kaksi naista kylään. Selvisi, että oli paneskeltu. Kailottivat, eikä puheessa ollut mitään häpyä. Oli hellepäivä, vedin parvekkeeni oven kiinni. Talossa on lapsiakin, kaikkea ei heidänkään pidä kuulla. Känniset muijat ja känninen ukko. Yäk!

Asuin aikanaan eräässä taloyhtiössä, jossa myös silloisen ”fianceeni” vanhemmat asuivat. Eräänä sunnuntaina, aamupäivällä, halusimme taas löytää toisemme kehot ja tehdä sitä, mitä aikuiset tekee. Kyseinen neito oli välillä hieman kovaääninen, mutta talossa olikin hyvät äänieristeet. Tapahtuma oli mitä nautinnollisin ja ääntääkin löytyi. Kun olimme ”löytäneet” huipennuksen, tajusin ikkunan olleen täysin auki. Ryntäsin sulkemaan ikkunaa. Pihalla seisoivat hänen vanhempansa, tuijottaen asuntoni ikkunaa kauhistuneella ilmeellä: luulivat varmaankin minun pahoinpidelleen heidän tytärtään. Meidät oli iltapäiväksi kutsuttu syömään ja ilmapiiri aterian aikana oli hieman, sanoisinko, mielenkiintoinen. Jälkeenpäin varmistin aina ikkunoiden olevan kiinni.

Olen poikamies ja kyllä se käy kateeksi, kun kuulee naapurin harrastavan seksiä. Mutta on poikamieselämässä puolensa. Saan päättää kaikesta itse. Minulla on lemmikkieläin, televisio-ohjelmat, nukkumiset, harrastukset, sohvalla makoilu, ruokailu ja uskonto.

 Pahuksen ohuet tuntuu olevan juuri seksin aikana seinät kerrostalossa.

Naapurini kysyi minulta, että oletko löytänyt villin seksikumppanin, vai miksi meinaa seinät kaatua teidän seksin aikana? Sanoin vain, että oli viikonloppuhoito ja todella kuuma, eikä meinannut millään tulla tyytyväiseksi. Aamulla sama homma jatkui, ja sänky oli kovilla.

Kyllä välillä hävettää vaimon äänekkäät voihkinnat ja huohotukset. Tämä tapahtuu vain alkoholin vaikutuksen alaisena, sillä hän haluaa korostaa silloin kaikkea hieman yli-innokkaasti. Minä en juuri puhise, mutta pussaan kyllä kiihkeästi rakastelun aikana. Joskus on naapurit hymyilleet vihjailevasti viikonlopun rientojen jälkeen. Pahuksen ohuet seinät tuntuvat kerrostalossa olevan juuri seksin aikana.

Ekassa poikamiesyksiössä kieltämättä meinasi hermot mennä, kun yläkerran pariskunta palasi baarista. Ensin paiskottiin tavaroita ja lasitavaraa lattialle kovan huutamisen kera. Sen jälkeen tehtiin sovintoa pari tuntia. Oli mukava mennä aamuvuoroon seuraavana päivänä.

Uudella kerrostaloalueella talot ovat niin lähekkäin, että välillä tuntuu kuin naapurit olisivat meidän parvekkeella. Usein näkee lauantaisin kylpytakeissa pariskuntia sylikkäin saunan jälkeen, ja aika pomppimista pitävät. Itse olen poikamies, mutta joskus käy säkä ja saan myös näyttää, että osataan sitä meilläkin.

Vastakkaisessa talossa nainen esittelee usein rintojaan käydessään tupakalla. Seksiä ei harrasta, mutta itsensä paljastelua.

Meillä omakotialueella naapurit harrastivat seksiä riippukeinussa, joka petti. Siellä huudettiin kyllä kivusta sen jälkeen. Toiset haluavat olla aina esillä ja äänessä. Meillä hommat hoidetaan terassin sohvalla, joka kestää kovemmankin rytkeen.

Erään ravintolaillan päätteeksi pääsin saatille kauniille naiselle. Porraskäytävään pääsin, mutten hänen kotiinsa. Kuitenkin päädyimme harrastamaan seksiä porraskäytävässä. Varmaan monia mietitytti, mennäkö katsomaan mitä siellä tapahtuu vai mitä tehdä. Ainutkertaista minulle tuo kerta oli, kun sain seksiä porrastasanteella ja osittain portailla. Kova oli pohja, mutta reisien väli oli pehmeä.

Kerrostalossa asuessani hävetti se kerta, kun sängyn sälepohja petti keskellä yötä joskus kahden, kolmen välillä. Harrastettiin seksiä silloisen tyttöystäväni kanssa. Nykyisen vaimoni meno oli nuorena aika paljon kovempaa nykyiseen hellään ja rauhalliseen rakasteluun verrattuna. Varmasti oli kova paukaus, ja naapureilla oli paljon kysymysmerkkejä siitä, mistä kova rysäys kuului. Nykyään asutaan omakotitalossa, niin ei enää väliä mitä ääniä kuuluu. Kyllä se kerrostaloelämä on yhtä kolinaa ja melskettä niin päivällä kuin yöllä.

Yläkertaan muutti joskus 80-luvulla kesäksi nuori tyttö. Pian alkoi myös äänekäs seksi. Aktin lopussa neitokainen huusi täysillä. Huutoon yhtyi tytön asunnossa, usein pikku parvekkeella ollut saksanpaimenkoira ulvonnallaan. Tämä toistui useamman kerran yössä. Hellekesänä ikkunat ja ovet olivat auki, joten kolmen pienkerrostalon väkikin valvoi mukana.

Talossa asui kaksi muuta vuokralaista, pieni perhe yläkerrassa ja yksi noin 25-30-vuotias nainen, yhdessä alakerran huoneessa, omalla sisäänkäynnillä. Isälle ja äidille ihmettelin, miksi se nainen huutaa melko usein yöllä niin kamalasti, onko sillä jokin hätä? Naisen huone oli minun huoneeni seinän takana. Isä lohdutti, että kyllä sinulle selviää, kun olet vähän vanhempi.

Yläkerrassa ikkuna oli auki kesällä ja nolo voihkiminen sieltä kantautui keskellä päivääkin puutarhoihin, joissa ihmiset istuivat ja lapset leikkivät. Kukaan ei kehdannut sanoa mitään. Helpotus tuli kylmän sään myötä, kun naapuri jätti ikkunansa kiinni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?