Nuoripari intoutui niin, että naapurin isännän oli pysäytettävä traktori – suomalaiset kertovat eroottisista kesämökkihetkistään - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Nuoripari intoutui niin, että naapurin isännän oli pysäytettävä traktori – suomalaiset kertovat eroottisista kesämökkihetkistään

”Parisuhteen kuumassa alussa ei mökillä paljon muuta tehty kuin rakasteltiin ja pelattiin korttia. Jos mökillä oli muita, etsittiin syrjäisempi kallionnotkelma, johon ei mökiltä nähnyt”, kertoo eräs lukijoista.

Julkaistu: 31.7. 19:00

Näin lempi leiskuu kesämökeillä.

”Hectoria siteeraten: Päivänä kuuman heinäkuun... Yleensä ottaen mökkielämän rentous ja vähäpukeisuus herättivät eroottisen tunnelman helpommin kuin kaupunkiarki, vaikka lapset pyörivätkin jaloissa. Hyvää kannatti odottaa. Lasten nukahdettua kesäyöt olivat meidän”, Ilta-Sanomien lukija sanailee.

Kysyimme mökkikyselyssämme suomalaisten kokemuksia mökkiseksistä. Moni vastaaja kertoo rakastelun luonnon helmassa, ikkunasta avautuvan järvimaiseman ääressä tuovan oman latauksensa seksiin. Ei siis ihme, että varsin ikimuistoisia seksikokemuksia riittää!

Vaikka mökillä estot usein häviävät ja myös seksi todella saattaa muuttua vapaammaksi, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon mahdolliset mökkinaapurit.

Rikos- ja prosessioikeuden professori OTT Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta neuvoi aikaisemmassa jutussamme olemaan varuillaan, jos tontille on näköyhteys yleiseltä tieltä tai muulta julkiselta paikalta tai jos lapset ovat näkemässä. Seksuaalisviritteinen performanssi tai rakastelu laiturilla saattavat nimittäin jo täyttää sukupuolisiveellisyyden loukkaamisen tunnusmerkit.

Tolvanen muistuttaa hyvistä tavoista niissäkin tilanteissa, jotka eivät vielä ole lain rikkomista.

Kunhan hyvät tavat ottaa huomioon, ei lemmen leiskumiselle ole rajoja.

Näin Ilta-Sanomien lukijat kertovat ikimuistoisimmasta mökkiseksistään

– Olimme miehen suvun mökillä, hänen vanhempansa nukkuivat pikkumökissä ja me jäimme hänen mummonsa kanssa nukkumaan mökkiin. Mummo kävi sohvalle nukkumaan ja me alkoviin. Viritettiin lakana alkovin oven eteen, ettei valo osu mummoa sohvalle silmiin. Tilanne alkoi lämmetä meidän välillä ja päätimme käydä vaakamamboon. Juuri kun olimme valmiita, mummon pää ilmestyi lakanavirityksen takaa. Onneksi hän suhtautui asiaan naureskellen. Ei sentään taputuksia saatu...

Nainen, 35

– Olin mieheni kanssa mökillä rentoutumassa työkiireistä, mukana oli myös hoidossa ollut koira. Siinä romanttisen illan jälkeen saunan rentouttamina alkoi supina käymään. Mökillä on aika matala makuusoppi ja heti ensimmäisenä mieheni löi pään kattoon. No, jatkoimme kuitenkin vielä puuhia, kunnes hoidossa ollut koira säikähti päästämiämme ääniä ja nostatti kovan mekkalan. Siihen se sitten päättyi, sillä oli vaikeaa jatkaa koiran vinkuessa ja ulvoessa.

Nainen, 24

Aikoinaan minulla oli vaimon siskon kanssa vispilänkauppaa. Aamuyöllä mökin terassin sohvalla täkkien alla oli kerran lämmin hetki. Kuulin mökin oven aukaisun. Olimme hiiren hiljaa 2–3 täkkiä päällämme liikkumatta ja kuulimme askelmia terassilla. Oli muuten minuutit pitkiä, mutta sitäkin jännempiä. Ovi sulkeutui ja aamulla selitys, kuinka olin naapurissa kylässä. Siihen aikaan naapurisopu oli vielä voimissaan.

Mies, 60

Oltiin silloisen tyttöystävän kanssa mökillä ja intouduimme naimaan keskellä pihanurmea. Pihan ja viereisen naapurin pellon välissä oli jonkinlainen pensasaita, joka ei tainnut kuitenkaan olla katseenpitävä, koska pellolla samaan aikaan traktoria ajanut naapurin isäntä pysäytti traktorinsa aktin ajaksi. Ei jaksettu eikä huomattu välittää.

Mies, 30

Monta ikimuistoista kokemusta! Parisuhteen kuumassa alussa ei mökillä paljon muuta tehty kuin rakasteltiin ja pelattiin korttia. Jos mökillä oli muita, etsittiin syrjäisempi kallionnotkelma, johon ei mökiltä nähnyt. Myös kuulaat syysillat ja tuli takassa ovat luoneet hyvät puitteet nautinnolle.

Nainen, 34

Anopin ja appiukon mökillä sänky narisi ja he nukkuivat viereisessä huoneessa. Kun harrastimme seksiä saunassa, anoppi tuli lisäämään puita kiukaaseen – hän ilmeisesti kuvitteli meidän käyttävän uikkareita saunassa! Mies oli kuitenkin polkemassa takaapäin.

Nainen, 55

Kerran parikymppisenä olimme Levillä. Pääsimme kaverini kanssa vanhemman pariskunnan kanssa aluksi saunaan ja sitten muutamien kuppien jälkeen olimme kaikki saman peiton alla heidän sängyssä. Yksi kokemus lisää...

Mies, 36

Otimme kihlattuni kanssa mökkimme pikkuisen soutuveneen ja soudimme vähän matkan päähän, josta löysimme rauhaisan paikan ilman näköyhteyksiä kehenkään. Siellä sitten päädyttiin peuhaamaan – ja onnistuimme jopa ilman, että vene keikkasi...

Nainen, 34

Aamupalalle mennessä silloinen naisystävä oli mekko päällä keittiössä. No siinä sitten mekko nousi ylös ja työpöytää vasten takaapäin rakasteltiin samalla katsellen ikkunasta hienoja kesäisiä maisemia...

Mies, 49

Oli lämmin kesäviikonloppu. Mökillä oli sulhaseni lisäksi hänen serkkunsa miehensä kanssa. Olimme rannassa sulhaseni kanssa, vieraat ylhäällä mökissä. Lötköttelin lötkö-Lassessa aurinkoa ottamassa, kun sulhaselle iski himo. Minulla oli kuukautiset, minkä hän kyllä tiesi, mutta kuinka ollakaan bikinihousut lähtivät ja sulho tempaisi tamponin ja heitti sen jonnekin metsään. Etsimme sitä jälkeenpäin, mutta ei löytynyt.

Nainen, 54

Kumiveneessä, laiturilla auringon laskua katsellessa, saunassa, terassilla, veneessä... Kumivene oli ikimuistoisin, lähdimme kiertämään saarta, olutta mukaan ja siinä tyynessä poukamassa yksi asia johti toiseen. Bikinit ja shortsit saivat väistyä...

Mies, 36

Hoidin naapurin kauppa-asiat samalla kuin omani. Ostoksia viedessäni naapurin emäntä pesi yksin saunaa... Ohuet shortsit eivät kätkeneet miehistä innostusta, minkä rouvakin huomasi. Siinä saunan lämmössä lämmettiin sitten itse molemmat.

Mies, 36

Lämmittelyt saunan puolella ja loput vedessä. Ihanaa oli. Toinen kokemus tynnyrisaunassa, jossa ei ollut pesuhuonetta, mutta onneksi ikkuna. Siis pää ulkona ja takapää saunan puolella. Ja ihanaa oli...

Nainen, 57

Kerran nuorena miehenä meni entisen tyttöystäväni kanssa mökkijärvellä uistelu panohommiksi veneen keulassa, mutta se keskytyi lohen tärppiin. On jäänyt hyvinkin mieleen kun hyppäsin kesken vapaan kiinni..

Mies, 37

Pesin mökillä autoa kumisaappaat ja uimarit jalassa. Tämä oli puolisostani erityisen kiihottava näky. Se johti uskomattomaan rakasteluun saunan eteisessä ovi auki järvelle...

Mies, 46

Hienoja muistoja lukuisia. Ajoimme muun muassa miesystäväni kanssa mökillemme ja sekstailimme saunassa. Kerran, kun yksityistä tilaa ei ollut, löysimme toisemme vaatekaapista.

Nainen, 57

Eräänä juhannuksena muut vieraat olivat jo menneet nukkumaan yläkertaan ja minä ja entinen kumppanini olimme vielä hereillä alakerrassa. Exäni sanoi kovasti päihtyneenä ”nyt sitä parrua sisään”. Siinä alettiin sitten hommiin, kunnes yhtäkkiä mökin ovi pamahti auki ja sieltä tuli meidän kaverimme hysteerisesti hakemaan apua, sillä hänen miehensä oli niin päihtynyt ja huonossa kunnossa. Ei jääty kiinni, mutta hommat lopahtivat siihen paikkaan.

Mies, 24

Laiturilla keskiyön auringossa kalastettiin ja jutusteltiin, mutta päädyimme laiturin läheiselle mättäälle tositoimiin. Pari poroakin kävi ihmettelemässä.

Mies, 20

Intohimoista seksiä mökin takana olevassa metsässä kiven päällä. Akti muuttui vain ikäväksi, kun olimme eksyneet metsämuurahaisten pesän päälle...

Nainen, 34

Järvellä vesimelonin muotoisella uimapatjalla seksin harrastaminen keskellä päivää. Välillä piti pulahtaa veteen, kun veneitä meni ohitse.

Mies, 49

Kuutamouinnilla ja sup-laudan päällä naiminen oli elämäni erikoisin seksikokemus mökillä.

Mies, 24

Harrastimme seksiä järvessä ja hauki puraisi vehkeestä. No, ensiapureissuhan siitä tuli.

Mies, 55

Onhan se eksoottista ulkona tähtien alla, ei siihen kaupungissa ole mahdollisuutta...

Nainen, 23

Nuorena harrastin mökillä seksiä päiväsaikaan marjapuskien välissä. Eipä silloin punkkeja ajateltu. Oi niitä aikoja.

Nainen, 56

Pyöräilimme mökin lähellä ja päädyimme tien viereiseen metsään sekstailemaan.

Nainen, 35

Kahden kesken mökillä seksikkään, italialaisen tyttöystäväni kanssa oli loputonta sekstailua. Ei löytynyt paikkaa, missä sitä ei olisi voinut tehdä eikä tarvinnut pelätä, että joku tulisi häiritsemään. Emme olleet nähneet toisiamme pariin kuukauteen emmekä saaneet toisistamme tarpeeksi. Nuorempana olin poikkeuksellisen viriili ja tyttöystäväni oli juuri kokenut seksuaalisen avautumisen ja oppinut sen ihanuuden, joten olimme kuin kanit. Erittäin ihana kokemus...

Mies, 55

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?