Jukan vierailu vasta tapaamansa nettideitin luo sai yllättävän kiihkeän käänteen – ”Olin aivan turtana”

Lukijat muistelevat lämmöllä lukemattomia intiimejä hetkiä.

Kysyimme, millaiset seksikokemukset ovat jääneet suomalaisten mieleen. Vastauksia tuli satamäärin.

23.6.2020 19:48

Hetket kesäyössä yhdessä rakkaan kanssa, erikoiset paikat, syvä läheisyyden tunne. Muun muassa niistä koostuvat monet ihanat seksimuistot, selvisi Ilta-Sanomien kyselystä.

Lukijoilla on samankaltaisia kokemuksia.

”Rakastelimme kaksi vuorokautta putkeen”

Jukka kertoo tutustuneensa joitain vuosia sitten deittipalvelun kautta kymmenen vuotta vanhempaan naiseen, joka asui toisella paikkakunnalla.

– Ensin ajattelin, että tuskinpa pitkän välimatkan takia ikinä edes tavattaisiin, mutta kesämökkimatkani aikana päätin puolivitsillä ehdottaa hänelle, että tulisinko poikkeamaan hänen luonaan.

Uusi tuttavuus pitikin yllättäen ehdotuksesta ja Jukka porhalsi visiitille.

– Lyhyen tutustumisen ja alkukankeuden jälkeen olimme jo toistemme kimpussa ja rakastelimme kaksi vuorokautta lähes putkeen mitä kekseliäimmissä asennoissa.

Koiraakin ulkoiluttaessa he piipahtivat metsässä pikaisilla.

– Vierailun jälkeen olin aivan turtana ja seuraavat pari viikkoa pelkkää hymyä. Emme tosin tavanneet koskaan enää sen jälkeen.

Olikohan siellä valvontakamerat?

Ikimuistoinen seksikokemus on jäänyt myös Viivin mieleen:

– Baarissa iskin erään kivan tyypin, päädyttiin harrastamaan villiä seksiä hänen työpaikalleen, sattui olemaan eräs julkinen virastotalo, olikohan siellä valvontakamerat?

Kuumat yöt

Eräs lukija kertoo olevansa vaimonsa kanssa hieman reilu viisikymppisiä. Yhdessä pari on ollut jo kohta kolmekymmentä vuotta. Lomalla lakanoita on vaihdettu tiuhaan tahtiin.

– Viikko ollaan lomalla oltu vaimon kanssa, ja kuumat yöt ovat olleet ikimuistoisia. Joka yö ollaan seksiä harrastettu. Aamulla lakanat vaihtoon ja illalla on sitten mukavaa mennä alasti ”nukkumaan”. Myös paino putoaa kiihkeän rakastelun myötä, kun kuluttaa energiaa aika paljon. Kolme viikkoa vielä lomaa jäljellä, saa nähdä miten meidän käy.

Kaverin kanssa

Erään lukijan ystävän viikonloppu oli mennyt surkeasti. Hän haki ystävän kotiin mökiltä, vei tämän kotiin ja huolehti, että kaikki on hyvin.

– Viikkoa myöhemmin hän soitti ja kertoi, että haluaa hyvittää avun, ja sanoi, että paketti on odottamassa hänen luonaan. Menin sitä hakemaan, mutta olikin erikoinen paketti, sillä hän oli vain laittanut rusetin oman navan kohdalle. Sanoi, että tämmöinen paketti, toivottavasti voidaan se avata, vaikka vain kavereita ollaan.

Lenkillä

Yhden lukijan lenkki sai yllättävän käänteen.

– Siellä, missä enimmäkseen käyn lenkillä, samat ihmiset tulevat vastaan tai ovat liikuntavälineillä. Nainen, jonka olin nähnyt usein lenkillä, oli vatsalihaslaitteella, ja pyysi minua siihen viereen katsomaan, vaikuttavatko liikkeet vatsalihaksiin niin kuin on olettanut. Pyysi laittamaan kätensä vatsalleen ja tunnustelemaan jännittyykö lihakset. Tein työtä käskettyä ja hetkeä myöhemmin pyysi hymyssä suin kokeilemaan alempaa, kostuuko jalkojenväli.

Lopulta tarinan nainen paljastuukin tuttuakin tutummaksi.

– Lähdettiin lenkille polulle, jossa hieman vähemmän kulkijoita, ja poikettiin vielä syvemmälle metsään pehmeälle mättäälle, jossa rakastelin hänen kanssaan. Kyseessä oli vaimoni. Rakastelemme usein lenkkeilyn yhteydessä. Lapset toteavat vain, että käytte usein lenkillä.

Viltillä puistossa

– Viitisen vuotta sitten tuli harrastettua seksiä reilu parikymppisen naisen kanssa puistossa. Olin tavannut hänet hieman aiemmin terassilla oltuani oluella, ja hän tuli pöytääni juomaan yhdet. Ehdotti puistoon menoa ja sanoi, että on viltti mukana, etsitään sopiva paikka intiimille hetkelle, jos sopii. Tietysti sopi, ja aika rohkeasti pusikon takana viltin suojissa touhuttiin, eikä kukaan tullut häiritsemään.

Kiinni jäämisen riski kutkuttaa monia.

Seksiä takapenkillä

– Joogaa taisi tyttönen harrastaa kaupunkipuistossa. Huomaamattani jäin tuijottamaan liikkeitä, sillä oli sellaiset naru-uikkarit vaan päällä ja peppu kokonaan näkyvillä. Sehän olikin koulukaverini Veera vuosien takaa. Siinä rupateltiin tovi ja mentiin syömään terassiravintolaan. Oli kyllä tullut komeat muodot, ja sen myös kohteliaasti kerroin, johon hän vastasi myötäillen.

Vanhat tuttavat olivat vaihtaneet joskus koulussa suudelman, mutteivät mitään ihmeempää sen lisäksi.

– Lähdimme yhtä matkaa kohti parkkipaikkaa. Totesin siinä ohimennen, että minulla olisi tila-auto, jos kyytiä haluat. Veera taisi käsittää asian hieman väärin, mutta kyllä sekin kyyti kelpasi minulle sekä hänelle – vaikka autokyytiä tarkoitin.

Alle vartissa

– Minulla on salasuhde samassa kerrostalossa olevan naisen kanssa. Roskakatoksessa usein tehdään temput, ja välillä on kellarivarastossakin tehty. Aika nopeata toimintaa pitää olla, sillä ei roskien vientiin saisi mennä yli 10–15 minuuttia, vaikka lajittelen kyllä roskat hyvin.

Kutkuttava riski

Kiinni jäämisen riskissä on jotain kiehtovaa, kirjoittaa eräs.

– Seksiä näkötornissa, yleisen uimarannan viereisellä nurmialueella, metsätien varressa auton konepeltiä vasten, parkki alueella vilkasliikenteisen päätien varressa autossa ikkunat huurussa, keskellä järven selkää veneessä puolenpäivän aikaan kauniina kesäpäivänä ovat olleet aivan mahtavia kokemuksia. Tai se kun bongasin samasta baarista kaksi naista samana iltana.

Puiston penkillä

– Tyttöystävän kanssa harrastin seksiä puiston penkillä. Sillä kesämekko päällä, istui syliin. Hetki vehdattiin ensin niin, sain housut laskettua, ja paljaat pinnat vaan paukkui, vaikka aika pienellä liikkeellä hoidettiin hommat, ettei kiinnitettäisi muiden huomiota niin paljoa. Välillä tulee harrastettua näitä tempauksia eri paikoissa, kuitenkin niin, etteivät sivulliset sitä huomaisi.

Lämmin hetki höyrysaunassa

– Ex-avopuolisoni antama suuseksi erään Lapissa sijaitsevan hotellin kylpylän miehille ja naisille yhteisessä höyrysaunassa. Olimme ainoat henkilöt saunassa tuolloin, mutta kylpylässä oli muitakin, joten paljastumisen riski oli olemassa ja teki tapahtumasta entistäkin kiihottavampaa ja siten lyhytkestoisempaa.

Lukija muistelee lämmöllä muitakin ex-puolison kanssa vietettyjä, lukemattomia intiimejä hetkiä milloin missäkin:

– Tenojoen varrella, pienen karhunkierroksen taukotuvassa, Kolin kansallispuiston näköalatornissa, levähdyspaikalla auton konepeltiä vasten juuri ennen sukulaisille menoa, ammattikoulun käsityöluokassa, lintutornissa...

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?