Pärisevä pakkaus nousi seksilelukaupan myydyimmäksi: ”Tarjoaa mahdollisuuden kokeilla vähän uskaliaampia juttuja” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Pärisevä pakkaus nousi seksilelukaupan myydyimmäksi: ”Tarjoaa mahdollisuuden kokeilla vähän uskaliaampia juttuja”

Klitorisstimulaattorit, penisrenkaat, dildot, vibraattorit ja liukuvoiteet ovat suosituimpien seksivälineiden listoilla.

Klitorisstimulaattorit, penisrenkaat, dildot, vibraattorit ja liukuvoiteet ovat suosituimpien seksivälineiden listoilla.

Julkaistu: 14.2. 19:01

Aloittelijoille suunnattu seksivälinepakkaus on tehnyt kauppansa ystävänpäivän alla.

Seksivälineiden kauppa näyttää käyvän ystävänpäivän alla entistäkin kiivaampana, ainakin kun verkkokauppiailta kysytään.

Liukuvoiteet ja dildot ovat suosittuja vuodesta toiseen, mutta tänä ystävänpäivänä yksi tuote on noussut ”kaikkien huulille”. Se on klitoriskiihotin Satisfyer.

Klitoriskiihotinta on jo jonkin aikaa hehkutettu yhtenä ylitse muiden, ja se on kivunnut kärkeen suosituimpien seksivälineiden listoilla. Väline stimuloi klitorista paineaalloilla.

Myös seksivälineitä myyvässä Sinfulissa klitorisstimulaattorit ovat tukevasti myyntilistoilla.

– Niiden lisäksi penisrenkaat, dildot, vibraattorit ja liukuvoiteet ovat käytännössä aina kaikista myydyimpiä tuotteita. Myös seksilelusetit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan, kertoo Rune Kjelsmark Sinfulista.

Aloittelijoille suunnattu setti suosittu

Tietyissä tuotteissa näkyy Kjelsmarkin mukaan selvää kasvua viimeisen 7–10 päivän aikana verrattuna siihen, paljonko niitä yleensä myydään. Sinfulin ystävänpäivän alusviikon myydyimpien seksivälineiden listauksessa ykkösenä on aloittelijoille suunniteltu seksilelupakkaus.

– Myyntipiikki ei sinänsä yllätä, koska se sopii mainiosti ystävänpäivälahjaksi omalle kumppanille, jos seksilelujen kokeileminen kiinnostaa, Kjelsmark sanoo.

Pakkaus sisältää perinteisen vibraattorin, värisevän penisrenkaan, pehmeät kahleet, silmänaamion ja pienen anaalivibraattorin.

– Se tarjoaa mahdollisuuden kokeilla myös vähän uskaliaampia juttuja.

Seksivälinekokeiluihin suunnattu aloittelijapakkaus on kiinnostanut ystävänpäivän alla.

Seksivälinekokeiluihin suunnattu aloittelijapakkaus on kiinnostanut ystävänpäivän alla.

”Rohkeasti kokeilemaan uutta”

Otsikoihin noussut klitoriskiihotin Satisfyer löytyy myös Kaalimato.comin myydyimpien listan kärjestä. Kaalimadon suosituimpien välineiden listalta löytyy myös vibraattoreja, tekovaginoita ja liukuvoiteita.

Seksilelukauppa Huippukivan perustajan Lauri Hännisen mielestä seksivälineen voi antaa toiselle reippaasti lahjaksi ”pilke silmäkulmassa”.

– Oman valittunsa kanssa voi vaikka sopia, että molemmat antavat toisilleen yllätyksenä lelun ja niitä kokeillaan sitten yhdessä. Iloa, jännitystä ja yllätystä kun yhdistää sopivassa suhteessa, niin romanttinen ilta on taattu.

Hänninen kannustaa kaikenlaiseen leikkimielisyyteen ja uuden kokeiluun.

– Tuoreen näkökulman ottaminen, oli se sitten uusi lelu tai vaikka sitomisen tuoma vallan tai alistumisen tunne, antaa hyvää pohjaa lähentäville keskusteluillekin. Kaikkea ei myöskään pysty kokeilematta kuvittelemaan eli rohkeasti vaan yrittämään uutta.

Nousussa ovat Huippukivan mukaan myös BDSM-tuotteet.

Nousussa ovat Huippukivan mukaan myös BDSM-tuotteet.

Tuoreimmat osastosta