HS: Tässä on Suomen suosituin seksiväline, 11 eri imuvoimakkuutta – ”En tiedä, tuleeko minun elinikänäni enää koskaan yhtä suosittua tuotetta”

Yhtä seksivälinettä hehkutetaan nyt ylitse muiden.

25.1.2020 17:20

Uudenlaiseen tekniikkaan perustuva Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihotin on Suomen seksivälinemarkkinoiden myydyin tuote, kertoo HS.

Verkkokauppa Kaalimato.com myi kyseistä laitetta yli 40 000 kappaletta viime vuoden aikana. Määrä on ennenäkemätön.

– En tiedä, tuleeko minun elinikänäni enää koskaan yhtä suosittua tuotetta, yrittäjä Mika Nousiainen kertoo lehdelle.

Satisfyer Pro 2:n toiminta perustuu alipaineen tuottamaan imutehoon. Kaalimadon verkkosivuilla kerrotaan, että kiihottimessa on 11 eri imuvoimakkuutta.

Satisfyerin suosio ei näy ainoastaan Kaalimadon menekissä, vaan se on herättänyt myös paljon keskustelua. Me Naiset uutisoi viime vuonna Safisfyerin niittäneen suosiota lukuisissa suljetuissa naisten Facebook-ryhmissä ja muilla nettipalstoilla.

Samassa jutussa Me Naisten toimittaja testasi Satisfyerin ja kolme muuta klitoriskiihotinta. Lehti kiitteli joka käteen sopivaa muotoilua ja vesitiiviyttä, mikä mahdollistaa laitteen käytön vaikka suihkussa. Laite lisäksi toimii jopa kaksi tuntia putkeen yhdellä neljän tunnin latauksella.

– Jos paikat kestävät, pieni painallus tai liikuttelu tekee tämän kiihottimen käytön nautinnollisemmaksi, jutussa kuvataan.

Seksivälineitä käytetään yleisimmin itsetyydytyksessä, mutta ne voivat antaa mukavan lisän myös yhteiseen seksiin. Ennen seksivälineen ostoa kannattaa miettiä, mitä toivoo seksivälineeltä, seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen vinkkaa.

– Piristystä kaipaava voi toki shoppailla hetken mielijohteesta kiinnostavan oloisia juttuja. Kuitenkin mitä suurempaan tarpeeseen seksiväline tulee, sitä isomman palveluksen tekee itselleen, kun käyttää hankinnan tekemiseen hiukan harkintaa, Tanskanen sanoo.

Ostosta tehdessä voi esimerkiksi miettiä, mitä toivoo välineen tekevän ja miten se voi olla avuksi tai iloksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?