”Metsästäjämies” jakaa Tinder-tilastonsa: ”Sata naista nakuna kahdessa vuodessa” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

”Metsästäjämies” jakaa Tinder-tilastonsa: ”Sata naista nakuna kahdessa vuodessa”

”Valehtelun jälkeen hyvästäkin miehestä jää huono fiilis”, eräs nainen sanoo.

”Valehtelun jälkeen hyvästäkin miehestä jää huono fiilis”, eräs nainen sanoo.

Julkaistu: 21.1. 20:01

Tinderistä haetaan suoraan myös pelkkää seksiseuraa.

– Tinder on täynnä miehenkipeitä naisia, jotka etsii vaan miestä sänkyyn. Ei heitä kiinnosta yhteiselämä, mutta miehiä on kierroksessa niin paljon, että osaan niistä törmää porraskäytävässä. Sellaista siellä, jos kiinnostaa, sanoo eräs mies jutussamme.

Pohdimme jutussa sitä, kuinka pian eron jälkeen kannattaa lähteä deittailemaan ja ryhtyä uuteen suhteeseen. Eräs näkökulma kuului, että ”netit ja Tinderit on pullollaan vastaeronneita naisia, jotka ihan aikuisten oikeasti tarvitsevat eroterapeuttia. Empaattisuus ja hyvät käytöstavat, ymmärtäväisyys ja muut pehmeät arvot johtavat lähinnä siihen, että on vain kertakäyttöhuvituksena tai lohtuna naisille.”

Naisetko pelkästään? yksi lukija kummastelee.

– Kyllä siellä eroterapiaa olisivat tarvinneet myös miehet. Tuttavapiirissä miehet hakeutuvat Tinderiin aikaisemmin, jos ovat eronneet, mitä naiset. Laastarisuhdetta etsimään. Eikä siihen eroon aina terapiaa tarvita hyvänen aika. Elämään kuuluva kriisi, siitä selviää ajan kanssa.

Totuus voi olla Tinderiä ihmeellisempää.

Totuus voi olla Tinderiä ihmeellisempää.

”Oudon hyvin näköiselleni perusjampalle Tinder-osumia tulee”

– Melkein ammattimaisena Tinder-metsästäjämiehenä on pakko kommentoida. Ehkä edelleen itsekin työstää eroa, kohta kolme vuotta, eräs mies kirjoittaa.

– Oudon hyvin näköiselleni perusjampalle Tinder-osumia tulee. Kymmenestä kahdeksan jatkaa juttelua, heistä puolet on liian sekaisin. Toisen puoliskon kanssa eteenpäin. Kaksi näistä neljästä ottaa kainaloon ekoilla treffeillä, kolmas myöhemmin, yhden kanssa ei nappaa jompaakumpaa tai kumpaakaan.

Toistaiseksi hänellä ei ole ollut aihetta pariutua.

– Ne, jotka itse haluaisi pitää, hakevat varakkaampaa, että lapsillaan olisi hyvä, tai inhoavat ajatusta minun lapsilaumasta. Sata erilaista naista kahdessa vuodessa nakuna. Tavallaan mukavaa. Mutta hajalla ovat kaikki olleet. Enkä itsekään halua tunnepuolelta rikkinäistä korjailla, ajanhukkaa.

Suorahakua

– Haluaisin mennä Tinderiin, koska haluan seksiä. En hae mitään suhdetta! Olenko muka jotenkin viallinen ja eroterapian tarpeessa!? Miehen kanssa vielä raha-asioiden vuoksi muutama kuukausi saman katon alla, kirjoittaa nainen, joka kertoo olleensa omassa suhteessaan kolme vuotta ilman seksiä.

Hän sanoo suoraan, ettei edes halua uutta rakkautta.

Tinderistä voi aivan hyvin hakea suoraan myös seksiseuraa, sanoivat paljon deittailleet Mari ja Kaisa taannoin jutussamme.

– Jos kaipaa pelkkää seksiä, sen voi hyvin kertoa, totesi muun mussa Digideiteillä-kirjan kirjoittanut Mari Koistinen.

Seksiseuraa nettisovelluksesta kertoi hakeneensa myös parikymppinen Kaisa Merelä.

– Mielestäni se on erittäin ok, toimivaa ja jopa kätevää, mikäli siitä kommunikoidaan selkeästi eikä toista harhaanjohtaen, Merelä sanoi.

Mikäli seksiseuraa mielii hakea, paljastavien kuvien lähettäminen ei naisten mukaan välttämättä ole paras ajatus – eikä kovin tyylikästä. Nettideittailussakin pitää osata flirttailla ja hurmata.

”Tinder täynnä käytöstavattomia miehiä”

Mielipiteet vaihtelevat siitä, millaisia ihmisiä nettideittipalveluihin vaikuttaa valtaosin etsiytyvän.

– Naisena sanoisin, että Tinder on täynnä itsestään liikaa luulevia miehiä, jotka etsivät naista, joka on valmis koeajettavaksi, ja joka saa heidät rakastumaan itseensä ensisilmäyksellä, yksi lukija pamauttaa.

On ”käytöstavattomia rikkinäisiä miehiä”, joiden ulosannissakin olisi korjaamisen varaa.

– Jos etsit aitoa, saat vastaasi hiljaisen muurin. Odotetaan, että nainen ajaa ympäri Suomea mahdollisten sulhasehdokkaiden perässä näyttäytymässä, vaikka miehellä on jo seuraava ”parempi” mielessä. Huonoista et pääse eroon, vaan ne etsivät sinut Facebookista ja lähettävät katkeria viestejä. Hyvien kanssa homma kosahtaa parissa viikossa, koska juttelu jää naiselle ja koska ahdistaa eikä olla valmiita.

Puolen vuoden päästä nämä samat miehet ovat naisen mukaan uudelleen Tinderissä.

– Pistetään sydäntä, muttei olla valmiita tutustumaan, valehdellaan olevansa pitkä ja urheilullinen, mutta treffeille tulee lyhyenläntä mies, joka nähnyt juoksumaton viimeksi 80-luvulla. Valehtelun jälkeen hyvästäkin miehestä jää huono fiilis.

Tuoreimmat osastosta