10 000 suomalaista kertoo, millaisen ihmisen kanssa parisuhde ei vain onnistu – yksi ominaisuus yli muiden

Julkaistu:

Me Naiset
Me Naisten kysely paljasti, mitkä ominaisuudet ovat suomalaisille vaikeimpia paloja kumppaninvalinnassa.
Parisuhteen niin kutsutut deal breakerit ovat asioita, joiden vuoksi ajatuskin vakavasta suhteesta toisen kanssa tuntuu vaikealta. Vaikka tyyppi olisi muuten kiinnostava, jokin tapa saattaa tuntua niin pysäyttävältä, ettei yhteistä tulevaisuutta voi kerta kaikkiaan syntyä.

Kysyimme lukijoiltamme, mitkä asiat ovat parisuhteessa sellaisia, joiden vuoksi he voisivat sivuuttaa muuten potentiaalisen kumppanin. Tiukkoihin kysymyksiin vastasi yli 10 000 henkilöä, joten tuloksia voi pitää varsin kelpoina suuren otannan vuoksi. Voit käydä tekemässä testin täällä.

On aika paljastaa kärkikolmikko: nämä piirteet ovat suomalaisille vaikeimpia paloja kumppaninvalinnassa.

1. Hän on pihi

72 prosenttia ei haluaisi kumppanikseen tyyppiä, joka kyttää senttien perään. Suotuisammin katsottiin jopa tuhlailevaa luonnetta – kunhan hän vain käyttää omia rahojaan.

2. Hän ei pidä eläimistä

”Voimme jättää saman tien hyvästit. Rakastan eläimiä ja minulla on lemmikki (tai haaveilen sellaisesta)”, tuumailee 42 prosenttia kyselyyn vastaajista. Heidän mielestään suhde on tuhoon tuomittu, jos kumppani ei välitä karvaisista kavereista.

3. Hän tupakoi

Kolmannelle sijalle nousi tupakointi. Savuton Suomi todella on tulevaisuutta, sillä jopa 38 prosenttia ei haluaisi kumppanikseen sauhuttelevaa henkilöä. Tapa tuo nimittäin mukanaan jatkuvan tupakanhajun, jota ei ole kiva nuuhkia kullan kainalossa.

Aivan kaikki piirteet eivät herättäneet suomalaisissa samanlaista ehdottomuutta kuin yllä mainitut. Vaikka piheys ja tupakointi ovat monelle no-go, on muutama asia, joita jopa ymmärrettiin.

4. Hän ei halua lapsia

Monelle perheestä haaveilevalle sinkulle lapsikysymys on luonnollisesti olennainen asia. Kyselyn perusteella tilanne oli kuitenkin eri, jos vastaajalla oli lapsia jo ennestään. Jopa 48 prosenttia vastasi, että minulla on jo lapsi/lapsia edellisistä suhteista, eikä toiveissa ole enempää. Asia on ok.

5. Saat tietää, että hän on pettänyt edellistä kumppaniaan

Kerran pettäjä, ei välttämättä aina pettäjä. 48 prosenttia vastaajista ei haittaisi, jos seurustelukumppani olisi ollut uskoton aikaisemmissa suhteissaan, mutta pettämishistoriasta haluttaisiin kyllä tietää lisää.

Lue myös:

Tinderistä tuli katkera paikka, jossa kaikki ovat vihaisia ja kukaan ei enää vastaa viesteihin – taustalla yksi syy

Eronneet paljastavat: nämä asiat kertoivat jo alttarilla, että suhde päättyy

Antti on käynyt treffeillä parinsadan naisen kanssa – listaa 11 naistyyppiä, joihin on tutustunut

Antiikkinen siveyskupla puhki! Naiset lataavat, miksi seksi ensitreffeillä on nerokas idea

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt