Kummallinen hankaus esti yllättäen lemmenleikit: ”Piti pitää pieni tauko, ennen kuin tunnelma saatiin uudelleen rakennettua”

Julkaistu:

Seksi
Seksimokia suomalaisilla riittää!
Se tunne, kun anoppi pamahtaa paikalle intiimillä hetkellä. ”Loppupäivä oltiin kaikki vähän vaivautuneita”, totesi kolmekymppinen pariskunta tässä jutussa.

Eräälle parille kävi toisinpäin:

– Ensimmäinen asuntomme oli 80-luvulla uudehkossa kerrostalossa. Kahden makuuhuoneen kämppä, jossa äänieristeissä oli toivomisen varaa. Appi ja anoppi, silloin noin 60+ molemmat, tulivat kerran yökylään, ja paukuttivat sänkyä energisesti puolen yötä. Mieheni oli hieman vaivautunut ja kai vähän nolokin, mutta minua se lähinnä huvitti. Sanoinkin hänelle, että mitä siitä, onhan se hienoa, että vielä noinkin jaksavat! kertoo eräs nainen.

– Minullekin kävin nuorena miehenä niin, että kun tyttöystävän kanssa oltiin silleen, niin anoppi pamahti huoneeseen. Mutta anoppi oli räväkkä nainen suustaan ja sanoi vaan että, ”anna vähän mullekki”. No ei tullut annettua ja se leikki loppu siihen, mutta muistissa on, kertoo puolestaan mieslukija.

Appiukkokin on joskus sattunut paikalle hieman huonolla ajoituksella.

– Nuorena parina olimme kyläilemässä mieheni kotona. Majoituimme vierashuoneeseen, mutta kerran keskellä päivää, kun talo oli hiljainen, eksyimme isäntäväen makuuhuoneeseen lemmiskelemään. Ja sitten ovi avautui ja kuului appiukon ääni: ”Ai tiällähän työ oottakii” ja ovi meni kiinni. Nolotti, kuvailee yksi lukijoista.


”Paidanhelma jäi rakkautta estämään”

Eräs mies kertoo olleensa tyttökaverinsa kanssa lastenvahtina naisen isän luona, kun heidän sänkypuuhansa saivat sivullisen huomion.

– Lasten mentyä nukkumaan piti tietenkin hoitaa omat iltatoimet pois. Tyttökaverin tuolloin noin 6-vuotias pikkuveli oli kuitenkin jäänyt lukemaan Aku Ankkaa viereiseen huoneeseen, ja taisi saada seinän läpi hieman terveystiedon alkeita. Asia selvisi kun tyttökaverini törmäsi häneen aktin jälkeen vessassa käydessään.
Huumori pelastaa usein tilanteen. Kun mokaa ei pyri peittelemään, tilanne hälvenee ja siitä muodostuu yhteinen hauska kokemus.

– Aikoinaan hormonit hyrräsivät niin, ettei aina ehtinyt kunnolla riisuutua. Miesystävälleni jäi kauluspaita päälle, kun olimme muuten valmiita lemmenleikkiin. Yhtäkkiä tuntui epämiellyttävän hankaavalta, ja totesimme hänen paidanhelmansa jääneen rakkauttamme estämään! Huumori-ihmisinä saimme niin kauhean naurukohtauksen, että piti pitää pieni tauko ennen kuin tunnelma saatiin uudelleen rakennettua, kertoo nimimerkki Uusi ehkäisykeino?

– Kun olin nuori nainen, tapasin naapurin vilperttiä silloin tällöin. Oltiin hötkyn götkyn kun hänen isänsä tuli huoneeseen ja huikkas: ”Tarviiko poika moottorisahaöljyä?” Siihen lopahti meidän sekstailu, muistelee Mirjami.

Onko sinulle käynyt unohtumattomia mokia petipuuhissa? Kommentoi alle!