Anoppi pamahti paikalle pahimmalla mahdollisella hetkellä – puolet suomalaisista on mokannut seksissä: ”Loppupäivä oltiin kaikki vähän vaivautuneita” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Anoppi pamahti paikalle pahimmalla mahdollisella hetkellä – puolet suomalaisista on mokannut seksissä: ”Loppupäivä oltiin kaikki vähän vaivautuneita”

Kaikki ei aina mene elämässä niin kuin Strömsössä – ei edes seksissä.

Joskus tilanteen jäädyttävät ilmavaivat, joskus taas kumppanin erikoinen käytös, selvisi Ilta-Sanomien seksikyselystä­

4.9.2019 19:00

– Harrastimme seksiä sairaalan WC:ssä, kun kumppanini oli osunut kutsunappiin ja sairaanhoitaja avasi oven, tunnustaa kolmekymppinen mies Kaalimato.comin kyselyssä.

Joka toinen kyselyyn vastannut on kokenut kömmähdyksen jos toisenkin seksiä harrastaessa. Miehistä seksimokakokemuksia on yli puolella, naisista hieman vajaalla puolella.

Eniten seksimokia kertovat kokeneensa 25–34-vuotiaat (58 %) sekä 35–44-vuotiaat (58 %) suomalaiset.

Kaikille sattuu

Pään lyöminen seinään, sängystä tippuminen, vaginapierut, luettelee parikymppinen nainen. Mokia sattuu kaikille sukupuoleen ja ikään katsomatta, vaikka niitä ei ehkä kehdatakaan tunnustaa.

– Joskus kunto on loppunut kesken ja erektio lerpahtanut siihen. Pari kertaa myös jommalta kummalta päässyt pieru tai kumppanilta alapääpieru, joka sitten alkanut naurattamaan, kertoo kolmekymppinen mies.

– Ystävätär tullut kesken kaiken huoneeseen, missä harrastan seksiä kumppanini kanssa, sanoo puolestaan viisikymppinen.

Samantyyppisiä kömmähdyksiä ovat todistaneet myös Ilta-Sanomien seksikyselyyn vastanneet. Joskus niiden taustalla on alkoholi, joskus kumppanin tympeät puheet.

– Mies otti sängyssä rinnoistani kiinni ja sanoi että on ennenkin leiponut pullaa. Ei jatkoa tälle seksisuhteelle, kolmekymppinen nainen totesi kyselyssä.

Se kerta kun sänkykin hajosi...

– Oltiin mieheni vanhemmilla yökylässä, nukuttiin niiden vanhassa talossa. Silloin, kun himo yltyy, niin sitä ei pidä pidätellä. Päivällä ajateltiin mennä vanhalle talolle sänkypuuhiin, kun kesken kaiken miehen äiti pamahti paikalle ja pyysi kahville. Kyllä anopilla meni sanat sekaisin ja loppu päivä oltiin kaikki vähän vaivautuneita, kertoo kolmekymppinen pariskunta Kaalimadolle.

Eräs samaan ikäsarjaan kuuluva pari paljastaa, mitä tapahtuikaan silloin, kun he olivat kahdestaan vanhempien mökillä.

– Mökillä oli kaksi vanhaa runkopatjaa ja vuodesohva sänkyinä. Yhdistimme runkopatjat yhteen ja päätimme nukkua niissä. Sängyt vähän natisivat ja kun himot heräsivät, niin päätimme siirtyä vuodesohvan päälle. Sohva oli kuitenkin vähän epämukavan oloinen ja siinä kiiman tuoksinassa päätimme siirtyä enempää ajattelematta sänkyyn. Takaapäin lykkiessäni sänky retkahti.

Yksi sängyn jalka irtosi ja osa jousituksesta petti.

– Piti keksiä hyvä selitys vanhemmilleni, kun lähdimme, vaikka he varmasti arvasivat kyllä. Emme kuitenkaan antaneet tapahtuman häiritä ja saimme aktin kuitenkin suoritettua loppuun, pariskunta kertoo.

25-vuotias nainen on kokenut jotain astetta dramaattisempaa.

– Kerran oikein kiihkeästi miehen päällä ratsastaen, mies juuri laukeamassa ja niin minäkin. Siinä tulemisen kouristeluissa kumpikaan ei tajua mitään, mutta ”alas tullessa” selviää, että ratsastin vähän liiankin raivokkaasti: miehen frenulum [peniksen alapuolella oleva ihopoimu, joka kiinnittää esinahan terskaan] napsahti poikki! Siitä seurasi kahden viikon seksitauko, että rakas valtikka parantui entiseen kuntoon.

Mokaaminen petipuuhien tiimellyksessä on inhimillistä, vaikka tilanne voikin tuntua kiusalliselta. Kömmähdyksestä kannattaa puhua avoimesti kumppanin kanssa.­

Näin selvitä nolosta tilanteesta

Erheet kuuluvat elämään, vaikka ne kirpaisevatkin. Oleellista on se, miten mokauksista ponnistaa eteenpäin, todettiin tässä jutussa.

Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen neuvoo, miten vaivaannuttavatkin tilanteet voi kääntää hauskoiksi muistoiksi:

  1. Rauhoita mielesi. Seksiin ei ole käsikirjoitusta, eikä kahta samanlaista seksikokemusta ole olemassa. Älä siis luo liian tarkkoja ennakkomielikuvia siitä, miten lemmenhetken tulisi hetki hetkeltä edetä.

  2. Sanoita moka – huumori pelastaa paljon! Kun mokaa ei pyri peittelemään, tilanne hälvenee ja siitä muodostuu yhteinen hauska kokemus.

  3. Keskustele seksin jälkeen kumppanisi kanssa. Voit aloittaa kertomalla, että kyseinen sattumus nolottaa sinua. Puhuminen helpottaa oloasi ja lähentää sinua kumppanisi kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?