Kokematon maalaispoika oppi kymmenen vuotta vanhemmalta naiselta seksistä liki kaiken: ”Elämäni parhaimpia oppeja” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Kokematon maalaispoika oppi kymmenen vuotta vanhemmalta naiselta seksistä liki kaiken: ”Elämäni parhaimpia oppeja”

Halimista, silittämistä, suudelmia, silmiin katsomista, hyväilyä, olemalla yhtä. Sitäkin on hyvä seksi.

Julkaistu: 3.9.2019 19:00

Mikäs sitä seksikokemuksia on muistellessa, tuumaavat lukijat.

Kaikilla on erilaisia seksikokemuksia. Kuinkahan monta sänkyä on hajonnut? Onkohan kukaan onnistunut touhuamaan pimeässä väärän henkilön kanssa? Kuka on yllättänyt kenetkin? pohtii eräs lukija jutussamme.

– Typerintä olisi, jos mitään ei olisi koskaan tapahtunut, hän toteaa.

Moni on intoutunut muistelemaan omia kokemuksiaan – hyviä ja huonoja.

– Kerran luonani yöpyi uusi tuttavuus, joka kävi vaan sängylle selälleen ja sanoi, että ”sinä voitkin talon emäntänä tehdä hommat”. No enpä tehnyt, täräyttää yksi nainen.

– Tunnelman latisti lopullisesti kovat ilmavaivat, jotka ladylle ilmaantuivat seksin aikana. Liekö tiukka korsetti syynä moiseen. Ei tullut kolmatta tapaamista, kertoo eräs mies.

– Maalaispoikana olin vielä parikymppisenäkin melko kokematon, kunnes minut kaupungissa iski itseäni yli kymmenen vuotta vanhempi, kokenut, ymmärtäväinen nainen. Muutamana kesäisenä viikonloppuna hän opetti minulle lempeästi seksistä kaiken. Se on ollut elämäni parhaimpia ja hyödyllisimpiä oppeja ja opetuksia, mitä tulee myöhempään elämänlaatuuni ja ilooni! Kiitokseksi panin tietysti parastani minäkin, sitä mukaan kun uusia ”variaatioita” hän minulle opetti, kuvailee puolestaan toinen.

– Mies oli päälläni, oli siis lähetyssaarnaaja-asento, olimme kasvokkain, kunnes mies laukesi ja huusi kurkku suorana. Se oli kamala seksikokemus, muistelee yksi lukijoista.

Jutun juju on se, että nautinto on molemminpuolinen.

Nautintoa molemmille

Moni pohtii, mikä ylipäänsä tekee seksistä hyvää tai huonoa.

– Huonoimpia seksikokemuksia miehenä on laiskoista naisista. Naisista, jotka odottavat, että mies tekee kaiken. Pitäisi olla kielinero, sormivirtuoosi ja hierontamestari. Nainen ei välttämättä kuitenkaan kerro mistä tykkäisi ja mistä tykkäsi. Toisekseen naisella ei ole mitään motivaatiota opetella mistä mies tykkää. Saatetaan kerran väkisin kuunnella ja opetella, mutta myöhemmin ei näitä oppeja oteta käyttöön. Koko esileikki pyörii naisen ympärillä. Ei tarvitse ihmetellä miksi seksi on tylsää, kirjoittaa Pera.

Toisen nautinto lisää omaa nautintoa. Se on seksin yksi ideoista.

– Kaksi ihmistä tuottaa toisilleen nautintoa. Toisenlainen seksi on sooloseksiä eli kaksi ihmistä vain masturboi yhdessä.

On varmasti totta, että naiset ovat turhan passiivisia, komppaa Gunilla.

– Eivät kerro mitä haluaisivat, vaan odottavat että mies lukee ajatukset ja ylipäätään tekee kaiken. Näinhän sen ei tulisi olla. Mutta kokemuksen syvähköllä rintaäänellä sanoisin, että aika monia miehiä ei kiinnosta naisen tyydytys. Sikäli ymmärrän naisten valituksen. Miesten on niin helppo ”tyydyttää itsensä” naiseen. He ovat kokemukseni mukaan niin suoraviivaisia, etteivät tarvitse paljon muuta kuin sen reiän. Naisia taas pitäisi lämmitellä ajan kanssa, joten nainen on se, joka vaatii enemmän ja siksi jää ilman, hän kirjoittaa.

– Itse nautin seksistä kaikkein eniten, kun näen naiseni nauttivan itsehillintänsä menettäen. Se tarkoittaa halimista, silittämistä, suudelmia, silmiin katsomista, hyväilyä, olemalla yhtä. Minulla on vielä varttuneemmalla iällä tavattoman hyvää seksiä (mieluummin käytän kyllä sanaa rakastelu) ihanan naiseni kanssa, sanoo viisikymmentäluvulla syntynyt mies.

Millaiset seksikokemukset ovat painuneet sinun mieleesi? Kerro ja keskustele kommenttikentässä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?