Miehen yllättävät tuomiset tappoivat tunnelman heti alkuunsa – suomalaiset paljastavat karmeimmat treffinsä - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Miehen yllättävät tuomiset tappoivat tunnelman heti alkuunsa – suomalaiset paljastavat karmeimmat treffinsä

Yksi Tinder-treffi vuodatti ensitapaamisella kaikki perheongelmansa, toinen haukkui pystyyn koko kodin – alkaen jääkaapin sisällöstä.

Anteeksi mitä? Treffit voivat saada mitä ihmeellisempiä käänteitä.­

31.8.2019 19:01

– Olin erään miehen kanssa soitellut ja viestejä laitellut jonkin aikaa, joten uskaltauduin tapaamaan hänet luonani. Hänellä oli tuliaisina lenkkimakkara, koska ”pitihän sitä jotain tuoda”. Pääsin hänestä onneksi eroon.

Näin kertoo eräs nainen jutussamme, jossa kerroimme monenkirjavista treffailukokemuksista. Ja niitä riittää jaettavaksi vieläkin.

Mikä noita riivaa? pohtii yksi lukijoista. Hän kertoo tavanneensa Tinderin kautta ”ison, komian miehen”, mutta...

– Huomautin heti, että kaipa huomasit, että oon sua 15 vuotta vanhempi. Ei haitannut, kuulemma. No ei varmaan, mutta mua haittasi, että tyyppi räpläsi kännykkää koko 45 minuutin treffien ajan, ja tuskin katsoi silmiin. Yritettyäni keksiä jutunjuurta päälaelle vajaan tunnin, tuli mulle yllättävä meno. Laitoin viestin, että hyvää kevättä, ei ihan natsannu. Ok, heebo vastasi, no hard feelings.

Kahden viikon hiljaisuuden kuluttua naistenpäivälahjaksi saapui kikkelikuva.

Liikaa puhetta

– Itse aikoinaan nettitreffisivustolta löysin lupaavan naisen. Kirjoiteltiin jonkin aikaa ja kaikki oli ok, mutta kun sovimme ekat treffit, hän alkoi sanelemaan miten mun täytyy pukeutua. Aivan kaikki värejä myöten tuli mitä on oltava päällä. Jäi menemättä niille treffeille, kertoo nimimerkki Sanelija.

Sanainen arkku on auennut liiaksi muuallakin. Yksi Tinder-tuttu vuodatti heti kättelyssä kaikki perheongelmansa, toinen treffikumppani nosti itsensä kaiken muun yläpuolelle.

– Sovittiin treffit minun luokseni, sillä mies tahtoi maistaa laittamaani ruokaa. Herra kävi jääkaappini kokonaan läpi, ja kosketteli kaikki asunnon esineet. Lisäksi hän haukkui sisustukseni lyttyyn, ilmaisi useaan otteeseen kuinka paljon minua älykkäämpi hän on, eikä ymmärtänyt lähteä kotiinsa, vaikka kuinka yritin saada häntä lähtemään.

Nainen kertoo päässeensä miehestä eroon vasta useamman tunnin kävelylenkin jälkeen.

– Jälleen mies puhui koko ajan siitä, miten hänen harrastuksensa ja ruokavalionsa ja ystävänsä ja ylipäätään kaikki on paljon parempaa ja hienompaa kuin mikään, mitä minulla on. Hyvä, että sain sanaa väliin. Hän yritti myös houkutella minua jonkin sortin luolaan, mutta en lähtenyt. Toista kertaa ei sitten tavattu ja ehdottomasti viimeinen kerta kun ketään tuntematonta kutsun kotiini.

Treffikumppanin tarjoilut eivät kaikkia miellytä.­

Arskan ensitreffit eivät niin ikään menneet putkeen.

– Tapasin naisen, joka kertoi heti alkuun olevansa temperamenttinen luonne. Oli kuulemma rikkonut eksänsä autosta kaikki ikkunat ja vaikutti olevan ylpeä siitä. Pari lausetta myöhemmin hän kertoi rintojensa olevan niin pienet, ettei käytä koskaan rintaliivejä. Sitten hän ennättikin jo pohtimaan, koska tapaisin hänen äitinsä. Tämä monologi alkoi tervehtimisen jälkeen ja kesti pari minuuttia. Melkoiset ensitreffit ja viimeiset hänen kanssaan.

Olipas dinderöintiä!

– Treffit tuntemattoman kanssa, ensiaskel onnen poluille ja silti useinkin tunteiden perustehosekoittimet. Kyllä, on tullut dinderöityä pitkin ja poikin armasta ja kallista Suomen maata, kertoo 68-vuotias mies.

Mieleenpainuvin kokemus oli ”tytönhupakko, joka oli laittanut iäkseen 59, mutta paljastui alle viisikymppiseksi”.

– Laitoin 59 alaiäksi, ettei tarvitse vuosikymmenien yli puheissa eikä otteissa kurkotella. Nainen hölkkäsi treffeille ja halasi kuin takiainen. Ihailin hänen kuntoaan, ikäisekseen hyvä kroppa. Hän sanoi olevansa just kohta kuusikymmentä. Näytti kyllä nuoremmalta ja oli oikein sievästi laittautunut. Juotiin viinit baarissa ja käytiin syöttämässä sorsia lahdella. Pyysin nähdä ajokortin, että tiedän taatusti kenelle sen satasen lainaan, olivathan treffit ensimmäiset.

Ikä ajokortissa oli 49 ja tukan värikin tykkänään toinen.

– Siihen loppui sorsien syöttö. Poistuin takavasemmalle, siellä oli kiva ravintola vielä auki.

Eräs nainen kertoo tavanneensa junassa matkalla Lahdesta Helsinkiin ”miellyttävän ja siististi pukeutuneen miehen”. Mies kertoi olevansa rakennusinsinööri erään tunnetun firman palveluksessa.

– Lopulta sovimme treffit kesäravintolaan seuraavaksi illaksi. Jätin tuolinselälle takkini, jossa oli avaimet taskussa, kun illan kuluessa menin naistenhuoneeseen. Ilta meni mukavasti, ja päätimme lähteä kotiin eri takseilla, koska asuimme eri puolilla kaupunkia. Kotiin tullessa huomasin, että avaimeni olivat kadonneet.

Onneksi naapurilla oli vara-avaimet.

– Seuraavana päivänä soitin ko. firmaan kysyäkseni, tiesikö mies mitään avainteni kohtalosta, ja kas kummaa: firmassa ei miehestä oltu koskaan kuultukaan! Voi arvata, että lukot vaihtuivat kämpässäni pikavauhtia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?