Mies tarrasi rintoihin ja lausui sanat, jotka tappoivat tunnelman välittömästi – suomalaiset paljastavat huonoimmat seksikokemuksensa - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Mies tarrasi rintoihin ja lausui sanat, jotka tappoivat tunnelman välittömästi – suomalaiset paljastavat huonoimmat seksikokemuksensa

Lukijat kertovat epäonnisista seksikokemuksistaan. Joskus niiden taustalla on alkoholi, joskus kumppanin tympeät puheet.

Se voi alkaa lupaavasti, mutta kaikkien kanssa kemiat eivät vain kohtaa.­

24.8.2019 19:00

– Se, kun mies käski olla hiljaa, etteivät naapurit kuule, siihen kuivui himot. Toista kertaa ei tullut, kertoo nimimerkki Että silleen jutussamme.

Lukijat paljastivat mieleen jääneitä epäonnisia seksikokemuksiaan Ilta-Sanomien seksikyselyssä vuolaasti. Joskus tilanteen jäädyttivät ilmavaivat, joskus taas kumppanin erikoinen käytös.

– Ex-poikaystävän kanssa seksi oli alusta alkaen yksitoikkoista panemista tasan kahdessa eri asennossa siihen asti että hän laukeaa. Ei voinut ikinä edes sormilla hieman kosketella klittaa tai tehdä muutakaan että nainenkin nauttisi. En tullut kertaakaan hänen kanssaan. Lisäksi hän oli hieman ylipainoinen ja muutenkin huonokuntoinen. Hikoili ihan kamalasti seksin aikana niin, että kaikki hiki valui aina mun päälle. Yök! Lauetessaan joka kerta kuului voihkinnan sijaan ”ei v.....” mikä tuntui aika oudolta, avautuu nimimerkki Peto sängyssä.

Moni muukin kuvailee seksiä kehnoksi silloin, kun kumppani ei ole kärryillä siitä, mikä toista miellyttää.

– Vuosia sitten, itseään kovasti itsevarmaksi kuvaava poika otti illan aikana rohkaisuryyppyä, tuli lopulta kirjaimellisesti reisille ja sen jälkeen kunto loppui kesken. Ei enää ikinä, sanoo 28-vuotias nainen IS:n kyselyssä.

– Kun mies oli heti alkuun siinä uskossa, että hänen seksitaitonsa ovat hyvät. Suuseksin aikana mies puri uloimmista häpyhuulista, tämä aiheutti useamman viikon turvotuksen, epämukavan olon ja kipuilua. Itse yhdyntäkin oli vain suoritus. Mies myös hikoili äärettömän paljon ja hikipisarat vain tippuivat kasvoilleni, kertoo puolestaan kolmekymppinen nainen.

Tympeät puheet jäädyttävät tunnelman

Kumppanin huomioiminen ja vastavuoroisuus ovat seksissä tärkeitä. Tahdittomat puheet tappavat tunnelman alta aikayksikön.

– Mies otti sängyssä rinnoistani kiinni ja sanoi että on ennenkin leiponut pullaa. Ei jatkoa tälle seksisuhteelle, kolmekymppinen nainen toteaa.

– Mies oli töykeä ja seksin jälkeen tokaisi: aja karvasi ja pese hampaasi ennen seuraavaa tapaamistamme, kertoo kuusikymppinen nainen.

– Mies oli hiljaa koko aktin ajan, yhtäkkiä hän kuiskasi: ”Voidaanko lopettaa, tulin jo enkä ole enää kovana”, sanoo puolestaan kolmekymppinen nainen.

– Toisesta kaupungista tullut nainen joka vaati ettei seksiä tule jos ei bensarahaa löydy. Olin siivonnut ja odottanut tunteja, kertoo kolmekymppinen mies.

Tinder-deitti yllätti

Kolmekymppinen nainen kertoo IS:n kyselyssä menneensä kerran varsin unohtumattomille nettitreffeille.

– Menin Tinder-matchin luo, joka oli varmasti 15 kiloa painavampi kuin kuvissaan. Minulla ei oikein ollut mahdollisuutta lähteä sieltä enää kotiin, joten olin hänen luonaan yötä. Minulle tuli olo, että en voi oikein kieltäytyä seksistä, vaikka sitä ei tehnyt hänen kanssaan mieli. Seksi oli huonoa, jyystöä ja kovakouraista pornon imitointia, jossa mies luuli osaavansa, mutta todellisuudessa ei näyttänyt tietävän naiskehosta tai sen lämmittämisestä juuri mitään.

Nettijutuista riittää muillakin kerrottavaa.

– Yhden nettitutun kanssa tapaaminen ei ihan ollut mitä halusin ja haaveilin. Vehkeeseen oli jäänyt vessapaperia, joten ei tehnyt mieli antaa suuseksiä, vaikka mies olisi halunnutkin. Lopulta pantiin metsässä takaapäin puuta vasten. Tai no joo, pari työntöä ja mies laukesi. Sen jälkeen kännykkä kiinnosti enemmän kuin minä, kertoo viisikymppinen nainen.

37-vuotias nainen kertoo tajunneensa totuuden kolmannella seksikerralla ”komean ja lihaksikkaan miehen kanssa”.

– 15 minuuttia ja kysyin, voisiko hänkin hyväillä minua tai jotain. Hän vastasi ”en” ja kysyin hölmistyneenä ”miksi et?” Hän vastasi ”en jaksa”, kuin se olisi ollut ihan normaalia. Siihen loppui ne Tinder-tapailut, sanoin suoraan että mulla meni maku nyt tästä hommasta.

Epäonnistuneet seksikokemukset voivat jäädä pysyvästi mieleen.­

”Jännitys kaukana”

Seksi julkisissa paikoissa voi kutkuttaa, mutta joskus jännitys ei toimita tehtäväänsä.

– Päädyttiin samaan sänkyyn ohjelman tähden kanssa kesken tv-kuvausten. Homma oli niin hätäistä ja kaaosmaista, että piti lopettaa täysin kesken kun ihmisiä ramppasi ovien ja ikkunoiden takana etsimässä tätä päähenkilöä. Siitä oli kyllä jännitys ja muu mielenkiinto kaukana vaikka ajatuksen tasolla tuollainen voisi kiihottaakin, kertoo 32-vuotias nainen.

Joskus seksi menee alusta saakka aikamoiseksi säätämiseksi.

– Kaverin luona, yläkerrassa muiden jatkaessa bileitä. Kemiat ei vaan kohdanneetkaan sängyssä ja koko homma meni hirveeksi sähläykseksi. Siinä säheltäessä saimme muun muassa kirjahyllyn kirjat niskaan. Homma jäi aika lyhyeksi eikä yritetty jälkikäteenkään uudestaan, vaikka molemminpuolista kiinnostusta löytyy. Joidenkin ihmisten kanssa ei vaan suju, 32-vuotias nainen kertoo.

Alkoholilla on osuutta moneen ei niin miellyttävään illanviettoon.

– Laivalla join liikaa ja muisti meni. Aamulla heräsin vieraasta hytistä vieraan naisen vierestä. Hän kertoi, että olimme yrittäneet harrastaa seksiä, mutta siitä ei ollut tullut mitään humalatilani vuoksi. Poistuin nopeasti ja huomasin, että oma hyttini oli tämän hytin vieressä, 38-vuotias mies kertoo.

– Kännisähläystä miehen kanssa, jolla oli aivan hirvittävän terävä ja tiheä sänkiparta. Halusi antaa suuseksiä vaikka kuinka kauan ja lopulta olin alapäästä niin kipeä, että teeskentelin orgasmin, että hän lopettaisi. Virtsasin pari päivää alasuihkun avulla, koska paikat olivat niin rikki, kolmekymppinen nainen muistelee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?